Soveltuuko islam kaikkialle maailmaan

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Soveltuuko islam kaikkialle maailmaan

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 08:30

Itseäni auttoi rukousmatka Israeliin, jossa sain paljon siunauksia niin Allahilta kuin myös juutalaisilta. Aloin olla avoimempi kaikkia maailman uskontoja ja seurakuntia kohtaan. Tutuistuin myös islamiin lukemalla Koraanin viisi kertaa lävitse sekä Siran kolme kertaa.
Islam on sattuneista syistä johtuen ajautunut asumaan autiomaissa ja vuoristoissa pääasiassa. Jumala on antanut heille heille sopivan yhteiskunnan ja uskonnon. Soveltuvatko kaikki islamin mallit ja käytännöt hedelmällisten maiden maanviljely yhteisöihin niin sitä en tiedä. Apostoli Paavalihan siunasi maanviljelijät esim. sanomalla heille kuuluu ensi hedelmä sadosta.

En usko, että islam kykenee tuota noudattamaan. Islam on levinnyt koko päiväntasaajan ymäristöön halki koko maapallon. Myös suomalaisten oletan 600-luvulla lähettäneen lähetystön Profeetan (saas) luokse, mutta syntyi kilpailutilanne siitä kunpi aiheuttaa enemmän tuhoa toimillaan ja kunpi on väkivaltaisempi. Mutta kyllä suomalainen lähetystö käsittääkseni muuten hyväksyi islamin uskontunnustuksen ja esim. Kalevalassa viitataan islamiin hopea sanalla ja VT:n juutalaisiin kulta sanalla. Apostoliset Isät teoksessa ennakoidaan islamin tulevan olemaan sellainen viimeinen kurituskeino, jonka jumala lähettää langenneen seurakunnan kurittamiseen. He ovat eräänlaisia jälkisadonkorjaajia. Jos mikään muu kuritoimi ei tuota tulosta niin viimeisenä lähetetään islam seurakuntaa kurittamaan.

Mun mielipiteeni on, että islamin totuus ja tieto sekä ymmärrys tulee kaikkialla ottaa huomioon, mutta islam ei ehkä ole sopiva poliittiseksi hallintojärjestelmäksi kaikkialla, vaan on ensisijaisesti kaikkien uskontojen eliittiä eli yläluokkaa. Kun olen lukenut Profeetan (saas) kirjeitä niin niistä näkyisi välittyvän tietty kunnioitus esim. Egyptin hallitsijoita sekä Omanin tai Arabiemiirikuntien kuninkaita kohtaan. Sellainen kunnioitus, jota osoittaa henkilö, joka on kiitollisuuden velassa vähintään jostakin syystä tai Jumalan tähden.
Jos ajatellaan siis enkelihierarkiaa, jossa Serafimien ja Kerubien jälkeen kolmantena on VALTAISTUIMET niin islam ei yllä aivan noille VALTAISTUIMILLE asti, vaan on neljäntenä olevan HERRUUDEN, viidentenä olevan VALTIUDEN ja kuudentena olevan VOIMAN luokkaa. Sekä tietenkin seitsemäntenä olevan HALLITUSTEN eli ministereiden luokkaa.
tapiok1
Tienraivaaja
Tienraivaaja
 
Viestit: 295
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Soveltuuko islam kaikkialle maailmaan

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 21:35

Voidaan päätellä Siran perusteella, että suomalaisetkin aikoinaan ottivat islamin vastaan, mutta lahkolaistuneessa muodossa. He eivät hyväksyneet islamin tapaa tuhota syntisiä kaupunkeja ja kansoja. Vaan ennemmin he tahtoivat tuhota pyhät miehet ja profeetat.

Järjestettiin kilpailu: Lopussa tarkastellaan sitä kunpi osapuoli on enemmän aiheuttanut kuolemaa ja uhreja: Profeetta (saas) vai kansat.

Kansat eivät tahdo tuhoutua, vaan ennemmin he tuhoavat ne profeetat jotka Jumalia, enkeleitä tms. lainaten julistavat tuhoa kansalle.

Enpä tiedä kunpi osapuoli on johdossa. Voidaan ajatella, että I maailmansota, joka alkoi keisarin murhan takia oli kansojen järjestämä. Sen sijaan II maailmansota enemmän profeettojen järjestämä. II maailmansodassa kuoli enemmän, mutta aseet olivat paljon tuhovoimaisemmat.

Vietnamin sota saattoi olla kansojen järjestämä kun taas Arabimaiden sodat (Afganistan, Irak etc.) olivat profeettojen järjestämät.

Minusta itsestäni näyttää, että profeetat ovat olleet tuhoisempia kuin kansat konsanaan. Ehkä siksi Jeshua sanoi olevansa matkalla Jerusalemiin sillä profeetat voidaan tuhota vain siellä.
tapiok1
Tienraivaaja
Tienraivaaja
 
Viestit: 295
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron