Pahuutta vastaan islamin keinoin?

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Pahuutta vastaan islamin keinoin?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.01.2019 20:12

Jaa ehkä raamatun mukaan kristinuskoa pitäisi joskus viedä kaikille kansoille. Ja niinhän se on jo ainakin kaksi kertaa viety. Esim. Jehovan todistajat ovat julistaneet ikuista evankeliumia siitä, että Jehova on luonut kaiken kautta koko maailman.

Toisaalta monella ei ole ollut mitään tarvetta vastaanottaa evankeliumia kun on ollut monia muitakin mahdollisuuksia, saarnoja ja evankeliumeja. Esim. buddhalaisuus, Krishna tietoisuus, islam, sosialismi yms. Nuo ovat monelle riittäneet.

Ja yhäti syntyy myös islamin vaikutuksesta uusia uskontoja. Ja yhäti uusia evankeliumeja. Esim. vuonna 2013 syntyi Iankaikkisen Isän innostamana ajatus Maailmanlaajuisesta Kansalaispalkasta 1900 euroa per kuukausi per maapallon asukas. Ja Kristus, kolmas taivas yms. ilmestyi Suomessa 2003, Slovakiassa 2011 ja vielä ilmeisesti 2016 tai 2017 oli jossakin päin Ilmestys.

Islam on saamassa Imaami Mahdin ja Profeetta Isan. Hän myös palauttaa kristityille oikean evankeliumin sekä juutalaisille oikean lain. Maailmalla on kuulunut siis sanomia ilmestyksistä ja jopa ylöstempaus osittain tapahtui jo 1998 sekä myös on kuulunut ja videoitu ilmakehässä monin paikoin ääniä tuomiopäivän torvista.

Jos ei jaksa odottaa Imaami Mahdia niin sitten kai pitäisi valmistautua ylöstempaukseen tai tuomiopäivään tai Harmageddoniin tai siihen että isäntä nousee ja sulkee portin (temppelit tms.). Imaami Mahdin pitäisi tulla vaikka sitten tuomiopäivän ollessa aivan ovella. Vaikka maailmalla olisi vain yksi päivä olemassaolon aikaa jäljellä.

ALLEVIIVAAN NYT ETTÄ IMAAMI MAHDI ON AINO TOIVO SILLÄ HÄNET JUMALA ON VALINNUT TUOMAAN TAKAISIN OIKEAN EVANKELIUMIN, RAUHAN, TOTUUDEN, OIKEUDEN JA VAURAUDEN SEKÄ SAAMAAN STOPIN AIKAAN KAIKELLE SORROLLE. MITÄÄN MUUTA NIMEÄ EI OLE ANNETTU NÄIHIN TEHTÄVIIN EIKÄ MITÄÄN MUUTA HENKILÖÄ OLE OSOITETTU NIITÄ TÄYTTÄMÄÄN.

Jeesushan tuli tuomaan miekkaa, sotaa ja perheiden hajoamista. Hän tuli tuomaan tulta ja sortoa maan päälle. Opetuslapsilleen toki hän lupasi myös Puolustajan, Totuuden Hengen, Hänet, mutta monet katsovat, että Profeetta Muhammed (saas), Ahmad sekä Imaami Mahdi ovat juuri nämä. Itse olen vakuuttunut että Imaami Mahdin vastustajan Sufy Anin kahdeksan kuukauden (vuoden) hallinto oli 2011-2019 ja on tulossa loppua kohden. Tuo Sufy Ani on ollut kauhea vastustaja ja aiheuttanut kauheaa sortoa. Vielä ei vaara ole ohitse, mutta kohti oikeudenmukaista maailmaa ja tosi evankeliumin alkamista kuljetaan.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Pahuutta vastaan islamin keinoin?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.01.2019 20:13

Niin eräiden käsitysten mukaan tuo paha, joka hallitsee maailmaa on juuri Jeesus Kristus. Ilmestys sanoo hänestä: Daavidin juuriverso ja suku, SE KIRKAS KOINTÄHTI (eli Lucifer).
Koraani puolestaan sanoo Iblis on henki, joka lähtee Jumalan luota. Ja Jeesusksesta sanotaan myös samaa: Hän on profeetta, sana ja henki, joka lähtee Jumalan luota.

Niin kauan kuin Kristinusko hallitsee maailmaa ei voi oikeudenmuaisuutta siis syntyä. Sen tähden onkin kirjoituksissa asetettu Jeesus eli Profeetta ISA nöyrtymään Mahdin edessä ja rukoilemaan vasta Mahdin perässä häntä seuraten.

En väitä, että islamkaan kykenisi täysin oikeudenmukaisuuden tuomaan, mutta islam on totuuden tasolla ainakin yhden askeleen kristinuskoa edellä. Mutta islamia vaivaa Mahdin vihollisen eli Sufy Anin suorittamat raakuudet ja hirmuteot. Lisäksi Mahdin aikana on antikristukset voimakkaita.

Seuraavan sadan vuoden aikana islam on LÄHINNÄ oikeudenmukaisuutta (lukuunottamatta Sufy Anin raakuutta), mutta islamin on tapana latistua, lannistua ja väljähtää oikeasta opista sangen pian. Sen tähden se saa sadan vuoden välein Mujaddid uudistajia.

Mutta sadan vuoden mentyä alkaa Intian uskontojen käsitys oikeudenmukaisuudesta joka tapauksessa olla voittoisampi kuin muiden. Vuoden 2100 tienoilla ISAN dynastia ja Intian uskonnot saavuttavat aseman, jossa niillä on suuri painavuus.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron