Onko islamin ja juutalaisuuden Jumala samat?

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Onko islamin ja juutalaisuuden Jumala samat?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 03.07.2018 12:32

Mielestäni Hare Krishna liikkeen kirjoissa viitataan usein Allahiin mm. nimilllä Korkein Herra yms. Jos saa pyhää henkeä ymmärtää noiden kirjojen asioita tai jos Jeesus niitä taivaasta käsin Joh. 16:25 mukaisesti selventää niin ymmärtää paljon.

Mielestäni eräässä VT:n profeetassa viitataan Allahiin nimellä Bel ja Jeesukseen nimellä Nebo.
Bel menee polvilleen ja Nebo vaipuun maan tomuksi asti.

Hare Krishna kirjat puhuvat totuutta paljon eri enkeleistä, jumalista ja luojista. Mielestäni niissä mainitaan sellainen heikkous Allahilla, että hän ei kestä auringon sisäosien monien miljoonien asteiden lämpötilaa vahingoittumatta. Eli ehkä hän todella on raamatun Genesiksen ELOHIM sekä profeettojen mainitsema Bel. Jumala ja enkeli samassa persoonassa. Mutta se, joka on kaiken Luoja on tehnyt auringosta niin kuumaan, että sen sisäosiin ei pääse yksikään enkeli tms.

Raamatun Jumala puolestaan on salaperäinen ja tuntematon. Hänestä ei juurikaan ole saatavilla mitään todella arvokasta tietoa. Islam opettaa, että ihmisille annettiin elämän henkäys eli atma, mutta kukin eläinlaji sai yhden Jumalan 99:n nimen kauniinsta ominaisuuksista. Eli Jumalan omaa henkeä kukin eläinlaji pienen osan. Niin Jumalan henki on luomakunnassa hajoitettu vähintään 99:ään sirpaleeseen. Ja sitä on melko mahdoton tutkia. Sen sijaan Barnabaan evankeliumin mukaan ensimmäinen sielu eli Muhammad (saas) luotiin noin 60000 vuotta sitten kun taas täydellinen sielu eli Aadam luotiin noin 6220 vuotta sitten. Ero näiden sielujen välillä on siinä, että täydellinen sielu eli Aadam kykenee sietämään ja siunaamaan myös pahoja, mutta ensimmäinen sielu eli Muhammad (saas) on ehkä jossain määrin vastustamassa joitakin pahuuden laatuja kuten uskottomuutta.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko islamin ja juutalaisuuden Jumala samat?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 03.07.2018 12:37

Ihmisen Pojan ääni-inkarnaatio ilmestyi vuonna 1998 ja sanoi Ilmestys 12 nyt käyneen toteen ja pian demonit syöstään maan päälle. Samoin ilmoitti Jeesus Joh. 16:25 tarkoittavan ajan alkaneen. Vertauskuvat selitetään ja avoin julistus Isästä voittaa alaa.

Herra Sebaot ilmoitti vuoden 2005 tienoilla, että kannattaa alkaa lukemaan Ilmestys 13 tai jää jälkeen muista tiedon suhteen siitä missä mennään.

Dionysios Areiopagita joka saattaa olla juuri se henkilö, josta apostoli Paavali sanoi: Tunnen erään joka temmattiin kolmanteen taivaaseen ja paratiisiin ....... on ilmaissut meille jo Paavalin aikoihin enkelihierarkian, joka jakaantuu kolmeen kolmen instanssin ryhmään.

1. Ryhmä

A. Serafimit
B. Kerubit
C. Valtaistuimet

2. Ryhmä

A. Herruudet
B. Valtiudet
C. Voimat

3. Ryhmä

A. Hallitukset
B. Arkkienkelit
C. Enkelit

Luulisin, että tuo 1. ryhmä on kapinassa mukana, mutta eivät muut ryhmät? Päättelen näin koska Krishna, joka väittää olevansa Korkein Jumala tai enkeli (el) vaatii itseään pidettävän Jumalana ja koska Taivaan Kuningatar eli Isis eli Astarte, joka on Kerubi toimii niin vahingollisesti Jehovan sanaa vastaan ja koska Jeesus sanoi: Mooseksen VALTAISTUIN on tätä nykyä fariseusten hallussa.

Kaikista korkeimmassa asemassa olevat ja voimakkaimmat enkelit lähtivät siis kapinaan mukaan. Heillä on valtava voima ja valta kaikissa kolmessa maailmassa ja he kykenevät myös aikavyöhykkeet kumoamaan sekä liikkumaan ajassa aina satoja miljoonia vuosia menneisyyteen päin etc.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron