Maailmankirjallisuus ja sen viittaukset Profeettaan (saas)

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Maailmankirjallisuus ja sen viittaukset Profeettaan (saas)

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.05.2018 21:34

Ei Muhammedia (saas) sitä paitsi pelkkänä ihmisenä. Hän on Valittu ja rakastettu BELOVED ja monin tavoin ennalta ennustettu raamatussa ja muissa kirjoissa. Häntä pitävät eräät sinä PUOLUSTAJANA, TOTUUDEN HENKENÄ, HÄNENÄ, jonka Jeshua taivaasta Isän luota lähettää.

Lisäksi häntä voidaan pitää Paratiisina, joka on aurinkokunnan laajuinen itsessään. Hänestä puhutaan mielestäni myös Krishna tietoisuuden kirjoissa monin termein. Häntä voidaan pitää jopa yhtenä osana ensimmäistä elävää olentoa eli Brahmaa. Itse mietin, että oliko hän jopa Ramajana eeppoksen kirjoittaja tai sanelija. Myös Advaita Carya tms.

Ei ole juurikaan rajoja sille mihin asti hänen kunniaansa voidaan ylentää. Oliko hän pelkkä ihminen? Eihän edes Jeesusta pidetä pelkkänä ihmisenä, vaan hän oli ennen kaikkea paljon muuta. Hän TULI IHMISEKSI ELI LIHAKSI VOIDAKSEEN VAIKUTTAA SEN MIKÄ HÄNEN PITI VAIKUTTAA MAAN PÄÄLLÄ.
tapiok1
Tienraivaaja
Tienraivaaja
 
Viestit: 295
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Maailmankirjallisuus ja sen viittaukset Profeettaan (saa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.05.2018 21:36

Muhammed (saas) on historiallinen hahmo, joka toimi sen aikaisen (1400 vuotta sitten) tilanteen mukaan. Hänen työnsä arvo on laajalti tunnustutettu. Mm. Kalevala kertoo että vielä 500-luvulla Suomessa vallitsi kasvissyöntikultuuri, mutta 600-luvun jälkeen siirryttiin vähitellen karjatalouteen ja lihansyönti kävi yleisemmäksi. Myös monissa muissa kirjoissa Profeetan (saas) aloittaman uskonnon arvo on tunnustettu.

Mutta sananlaskut eli Simpan laki kertoo myös kolikon toisen puolen: VALTA TURMELEE JA TÄYDELLINEN VALTA TURMELEE TÄYDELLISESTI.

Islam rapautuu aika ajoin melko kurjaan kuntoon. Sen vuoksi on luvattu Jumalan taholta lähettää islamille 100 vuoden välein Mujaddid uudistaja apulaisineen. Kahta viimeisintä Mujaddid persoonaa islam ei ole täysillä voinut ottaa vastaan ja tunnustaa monista syistä mm. imperialismista johtuen. Seuraavaksi suureksi Mujaddid persoonaksi odotetaan itse Imaami Mahdia, josta on monia kirjoja jo tehty.

Eurooppa on saanut elää melkoisessa rauhan tilassa toisen maailmansodan jälkeen, mutta tilanne on muuttunut rauhattomammaksi monesta syystä johtuen. Eräs tekijä on Pohjoisen kuninkaan ja Etelän kuninkaan pitkällinen välienselvittely Daniel 11. luvun mukaan. Miksi oikeastaan uskontoja pohdit syyksi levottomuuteen? Kristinusko aiheutti levottomuutta toki Roomassa kun rikkaus kerääntyi sen haltuun jne. Samoin on muiden uskontojen laita. mutta........
tapiok1
Tienraivaaja
Tienraivaaja
 
Viestit: 295
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron