Nieleekö Kristus islamin

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Nieleekö Kristus islamin

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 21:30

Koraani kehottaa islam uskoisia varomaan sitä mahdollisuutta. Sanokaa: Sitä johon te uskotte me emme usko ja mihin me uskomme siihen te ette usko.
Allah on edeltäkäsin ottanut huomioon sen mahdollisuuden, että Kristinusko yrittäisi niellä islamin omaan keskuuteensa tai omaksi lahkokseen.

Eräässä toisessa yhteydessä olen kirjoittanut:
Mielenkiintoinen kohta. Eräässä VT:n profetiassa Jeshua on Lohikäärme, jonka Jehova tahtoo kumoutuvan maan äärissä ja sosialismin (punainen väri) tulevan tilalle. Koska Lohikäärme on tässä tulipunainen niin se merkitsee, että Jeshua on omaksunut sosialismin ja niellyt sen itseensä. Pyrstö voi viitata arkkienkeli Mikaeliin, joka puhdistaa taivaan syytelijöistä. Sen jälkeen Lohikäärme eli Jeshua asettuu NIELEMÄÄN JEHOVAN TUOMAN UUDEN LAPSEN ELI MESSIAAN ELI LUULTAVASTI IMAAMI MAHDIN.

Lyhyesti: Tunne VT profetiat. Jeshuan ja Jehovan välinen sota. Mieti voittaako Jeshua lopulta vai Jehova. Jeshua nieli sosialismin ja samoin tulee hän nielemään islamin ellei Jehova sitten ole saanut tarpeekseen Jeshuan tavasta voittaa vihollisiaan.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Nieleekö Kristus islamin

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 04:11

Sosialismi on luultavasti : SALAKULJETETTU TUHOISA HARHAOPPI.
Se luetaan saaneen siis alkunsa osittain kristillisyyden periaatteista, mutta sen alkuperä on kuitenkin muualla kuin Kristuksessa.
Itse voisin kuvitella sosialismin kuten myös Ranskan vallankumouksen, Valistuksen yms. saaneen alkunsa joko Islamista tai Karitsasta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Shah_Waliullah_Dehlavi

Onko niin, että Kristus nielee ensisijaisesti sellaiset opit, joista haluaa kunniaa itselleen tai joita tahtoo käyttää astinlautana
omalle menestykselleen.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Nieleekö Kristus islamin

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 06.09.2018 10:52

Islam on hieno uskonto, mutta sisältää jonkin verraan itsetuhoisia Haditheja ja apostoli Paavali sanoi Harhaoppinen tuomitsee itse itsensä. Heprean kielen sana Harhaoppi puolestaan tarkoittaa VÄHEMMISTÖN OPPIA. Kun kerran islam tuomitsee itse itsensä niin sen pitää olla vähemmistön oppi.

Vaikka islam on ykkönen tänä päivänä monien mielestä niin Jeshua sanoo YMMÄRRYKSESTÄ , jota islam edustaa, että : Tahdon jokaisen kantavan ymmärrystä mukanaan ikuisesti. Näin hän sanoo eräässä teoksessa. Hän siis olettaa islamin joskus jotuvan vaikeuksiin, mutta tahtoo jokaisen uskovan kantavan ymmärrystä sisällään ikuisesti.

Islamia ei voida kokonaan hylätä. Lisäksi sanoo Viisain Kuningas Salomo sekä Krishna tietoisuuden kirjat, että Viisaudesta käy tie tietoon vain ymmärryksen kautta. Ilman ymmärrystä ei saavuteta tietoa.

Toivotaan, että ennen kuin islam joutuu vaikeuksiin se onnistuisi eräässä tehtävässään eli TOTUUDEN USKONNON AUTTAMISESSA VOITTOON. Totuus on islamin lempilapsi Koraanin mukaan siinä mielessä, että totuus pyritään saamaan voittoon.

Miksi on pelkona islamin häviäminen maapallolta? Mikä sen voittaa? Minä uskon, että sen voittaa Krishna tietoisuus ja Intian veeda uskonto, joka adoptoi Profeetan (saas), Ahmadin ja Mahdin yhteen jumaluuteensa eli Brahmaan. Lisäksi veedat tarjoavat Allahille pakopaikan nimeämällä hänet Korkeimmaksi Herraksi ja paljoksi muuta. Mutta mikäli veeda tieto voittaa 2100 jKr alaa ja enemmistön kannatuksen niin on selvää, että monet sitä alemmat uskonnot ovat vaarassa menettää paljon ehkä jopa kaiken.

Mikä tulee olemaan enemmistön valinta on vaikea vielä tietää. Veeda tieto on makeaa viiniä ja pyrkii mielistelyn avulla esim. tarjoamalla Kiinalle, Koreoille ja Japanille lopussa voittokäden ja voittoaseman saavuttamaan enemmistön maapallolla. Veikkaan, että Veeda uskonto alkaa saavuttaa jalansijaa 2100 jKr alkaen, mutta muut uskonnot rajusti taantuvat.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Nieleekö Kristus islamin

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 04.12.2018 12:30

Kiitos aloittajalle kysymyksestä. Kaikki uudet uskonnot ja lahkot perustuvat Islamiin sillä Koraanin mukaan kun esim. joku Kristitty kääntyy Islamiin niin on tapana, että Islam itse kääntyy Jumalan uuden nimen puoleen. Eli Koraani sanoo:

Sano: Siihen mihin te uskotte me emme varmasti tule uskomaan ja siihen johon me uskomme te ette tule uskomaan.

Eli islam tavallaan luovuttaa uudelle käännynnäiselle oman vanhan olemuksensa sekä kääntyy itse uuden muun olemuksen tai nimen piirteen puoleen. Kun islam saavuttaa täyttymyksen siinä, että paljon kansoja kääntyy islamiin niin voidaan todeta, että myös islam on EVANKELIOIVA USKONTO. Se tuo ilosanoman ja sallii kääntyneen jäädä iloitsemaan löytämästään ilosta.

Itse olen Allahin armosta saanut vihjeen uudesta uskonnnosta, joka on UNIPOLYMONOTEISMI. Sen Allah on saanut aikaan osoituksena armonsa syvyydestä. Niin kuin aikanaan uskon hänen tuoneen eism. Manikealaisuutta ja Gnostilaisuutta ja olleen mukana kaikessa Pyhän Hengen toiminnassa. Esim. uskoisin että Apostoli Paavali oli myös Allahin palvelija.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron