Nieleekö Kristus islamin

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Nieleekö Kristus islamin

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 21:30

Koraani kehottaa islam uskoisia varomaan sitä mahdollisuutta. Sanokaa: Sitä johon te uskotte me emme usko ja mihin me uskomme siihen te ette usko.
Allah on edeltäkäsin ottanut huomioon sen mahdollisuuden, että Kristinusko yrittäisi niellä islamin omaan keskuuteensa tai omaksi lahkokseen.

Eräässä toisessa yhteydessä olen kirjoittanut:
Mielenkiintoinen kohta. Eräässä VT:n profetiassa Jeshua on Lohikäärme, jonka Jehova tahtoo kumoutuvan maan äärissä ja sosialismin (punainen väri) tulevan tilalle. Koska Lohikäärme on tässä tulipunainen niin se merkitsee, että Jeshua on omaksunut sosialismin ja niellyt sen itseensä. Pyrstö voi viitata arkkienkeli Mikaeliin, joka puhdistaa taivaan syytelijöistä. Sen jälkeen Lohikäärme eli Jeshua asettuu NIELEMÄÄN JEHOVAN TUOMAN UUDEN LAPSEN ELI MESSIAAN ELI LUULTAVASTI IMAAMI MAHDIN.

Lyhyesti: Tunne VT profetiat. Jeshuan ja Jehovan välinen sota. Mieti voittaako Jeshua lopulta vai Jehova. Jeshua nieli sosialismin ja samoin tulee hän nielemään islamin ellei Jehova sitten ole saanut tarpeekseen Jeshuan tavasta voittaa vihollisiaan.
tapiok1
Tienraivaaja
Tienraivaaja
 
Viestit: 295
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Nieleekö Kristus islamin

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 04:11

Sosialismi on luultavasti : SALAKULJETETTU TUHOISA HARHAOPPI.
Se luetaan saaneen siis alkunsa osittain kristillisyyden periaatteista, mutta sen alkuperä on kuitenkin muualla kuin Kristuksessa.
Itse voisin kuvitella sosialismin kuten myös Ranskan vallankumouksen, Valistuksen yms. saaneen alkunsa joko Islamista tai Karitsasta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Shah_Waliullah_Dehlavi

Onko niin, että Kristus nielee ensisijaisesti sellaiset opit, joista haluaa kunniaa itselleen tai joita tahtoo käyttää astinlautana
omalle menestykselleen.
tapiok1
Tienraivaaja
Tienraivaaja
 
Viestit: 295
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron