Kaksi kritisoivaa kirkkokuntaa mahdollista

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Kaksi kritisoivaa kirkkokuntaa mahdollista

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 13.04.2019 10:57

Jokaiselle ajalle on oma asiansa. Nyt on alkanut aika jolloin JOH. 16.25 totetuu eli puhutaan avoimesti vertauskuvista ja AVOIMESTI julistetaan sanomaa ISÄN luonteesta. Ihmisen poika paljasti tämän Kristuksen kanssa ilmestytyään ääni-inkarnaationa 1998. Myös on menossa 70 vuosiviikon aika, josta Profeetta Danielin kirja sanoo: NÄKY JA PROFETIA SINETILLÄ SULJETAAN (tai eräitten käännösten mukaan VAHVISTETAAN).

Se merkitsee, että tänä nykyisenä aikana on mahdollista puhua kritisoivasti isästä ja profetioista. Kaksi tai kolme voi kristisoida profetiaa, mutta muut vaietkoon. Ei kaikkien kannata ryhtyä siihen puuhaan, vaan ehkä kaksi tai kolme kirkkokuntaa tai uutta seurakuntaa korkeintaan.

Luulisin, että Imaami Mahdille on varattu totuuden ja oikeuden tuojana mahdollisuus perustaa kaksi tai kolme profetioita kristisoivaa kirkkoa mikäli hän niin tahtoo. Mutta noiden kriitikoiden on hyvä huomata, että nyt vielä on menossa Kalojen aika, mutta sitä seuraa Vesimiehen aika ja sitä seuraa Kauriin aika. Suurin kriitikko tähän menessä ovat olleet Kauriit, mutta Vesimiehet, joita maailman henki elähdyttää liittynevät kritiikkiin kun Jumalan valtakunta osottautuu köyhien valtakunnaksi.

Lyhyesti: On mahdollista perustaa 2-3 kirkkoa tai kirkkojen sisäistä instanssia kristisoimaan profetiaa JUURI TÄNÄ SEURAAVANA AIONINA ELI AIKANA 1960-2450 jKr.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron