Vääryys on tunne omasta etevyydestä

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Vääryys on tunne omasta etevyydestä

ViestiKirjoittaja barycz » 27.02.2019 11:15

Totuudessa on eri asteita: Platina - Antiikin filosofia, Timantti - Hindulaisuus, Kulta-Juutalaisuus, Hopea - Islam, Pronssi -Kristinusko, Rauta -Zarathustra ja Confutselaisuus, Savi - Animismi tai ehkä Buddhalaisuus.
Kristityt ovat suuressa harhassa sen vuoksi, että lukevat edukseen Ranskan vallankumouksen ja tiedemiesten saavutukset, vaikka nämä erkanivat paavista ja kirkosta. Kristityt kuvittelevat luoneensa jotakin hyvää maailmaan, vaikka vallankumous loi. Suuri illuusio ja harha on siinä.
Islam puolestaan rakensi kirjoituksensa kristinuskon apokryfisten evankeliumien pohjalle. Ja luki edukseen kristinuskon ja antiikin filosofian sekä hindulaisuuden saavutuksia. He elävät kristittyjen yms. luomassa maailmassa ja kiittävät omaa jumalaansa siitä ja pitävät sen saavutuksia omina saavutuksinaan.

Aina harhan ja vääryyden kanssa sama juttu. Joku toinen luo perustan ja pohjan, mutta kuka rakentaa päälle ottaa kaiken kunnian. Ja tuo päälle rakentanut unohtaa sen kiitollisuuden velan, jonka omaa perustajalle.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 97
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron