Käy vielä laatuun parannuksen teko Mahdin odotuksessa!

Islam rapautuu välillä, mutta saa 100 vuoden välein Mujaddid uudistajia sekä odottaa vielä Jeshuaakin suurempaa Imaami Mahdi vaikuttajaa.

Käy vielä laatuun parannuksen teko Mahdin odotuksessa!

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.01.2019 23:41

Iizebel noitaa vastaan keinot ovat vähissä. Mun pitää ihan verille asti taistella syntiä vastaan sen kanssa kun se viettelee ja viettelee. Pitää ilmeisesti ruveta ruoskimaan itseään ihan metallikuularuoskalla, jos lankeaa.

Avestan opit ja raudan lujuus saavutetaan vain kurin ja itseruoskinnan keinoin mikäli vielä erehtyy. Nyt ei ole kyse enää lankeemisesta orjan tasalle, vaan jos vielä lankean lankean ihan ELÄIMEN ELI AASIN TAI HÄRÄN TASALLE. Tai hevosen tasalle. Sen jälkeen tarvitsen suitset ja kannukset sekä IKEEN puisen tai rautaisen.

Sen toki muistaakseni Profeetta Jeremia toikin opiksi, että kuningas Nebukadnessarin palveleminen tapahtuu ihan eläimen tasolla eli puisessa tai rautaisessa ikeessä. Olla orjan orjan piiskaama hevonen tai aasi.

Suomessakin tilanne on se, että monet toivoivat pääsyä ihan isännäksi, järkevät orjaksi ja vielä järkevämmät orjan orjaksi, mutta näyttää siltä kuin naiset kaikki olisi viety ja jäljellä olisi vain hevosen tai aasin tai härjän rooli. Tämä puinen tai rautainen ies on kuningas Nebukadnessarin hallinnon lahjaa tai kirousta kansoille. Vielä KOVEMPI KUNINKAAN VALTA KUIN MITÄ OLIKAAN EDES JUUDAN KUNINGAIDEN VALTA.

Orja kantaa vesiruukkua, mutta hevonen, aasi ja härkä IESTÄ ja suitsia ja kannuksia.

Isäntä kykenee sapattia viettämään, mutta orja on se, joka palvelee niin kuin Leevi joutui palvelemaan sapatteina tapettuaan Sikemin. Mutta elukka on siinä asemessa, että palvelee sapattina edes saamatta palkkaa mitään tuosta palvelemisesta.

Isäntä viettää sapatin tästä lähtien normaalisti leväten. Orja viettää sapatin tästä lähtien palkkaa saaden (muistakaa Allahin tarjoamat armolahjat yhtenä mahdollisuutena, joko ilmaiset tai rahalla ostetut). Mutta elukka tästä lähtien tekee työtä tai huvittelee sapattina saamatta edes mitään palkkaa tai armolahjaa.

Pitäkää siis varanne ettette lankea enää näkemään kenenkään alastomuutta. Pitäkää varanne, ettette eksy katselemaan pornoa tai onanoimaan.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Käy vielä laatuun parannuksen teko Mahdin odotuksessa!

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.01.2019 23:42

Koraani sanoo, että perjantairukouksen jälkeen voi lähteä etsimään armolahjoja Allahilta. Jos siis löydät jonkun armolahjan lauantaina niin voit katsoa olevasi ennemmin orja Leevin tavoin kuin että olisit hevonen , aasi tai härkä. Itse olen etsinyt viime vuoden alusta lähtien armolahjoja usein lauantaista - tiistaihin asti ja olenkin löytänyt niitä useita. Lähinnä kirpputorien ilmaiskoreista. Jopa hyvin arvokkaita lahjoja.

Mutta parempi olisi ehkä viettää sapatti normaaliin tapaan lepäämällä. Mutta jos nyt on täysin vakuuttunut siitä, että tahtoo kantaa kuningas Nebukadnessarin asettamaa rautaista iestä ikään kuin hevosena, härkänä tai aasina niin se voi olla tänä aikana kun naiset ovat käyneet vähiin tai olemattomiin ainoa mahdollisuus.

En kehota ketään tuota rautaista iestä murskaamaan, vaan kehotan kilvoittelemaan mahdollisuudesta korottautua jopa yleisen ylipappeuden tasalle asti sen tähden, että Imaami Mahdiin on liitetty se lupaus, että hän korottaa kaikki ja myös Jeshuaan on liitetty lupaus, että hän korottaa kaikki jos Hänet itsensä korotetaan maasta. Eli mikäli hänen katsotaan marttyyri Stefanaan tavoin katsoen olevan taivaallinen ja muita paljon korkeampi ylipappi.

Tämä on siis tavallaan Imaami Mahdin työn edelläkäymistä Eliaan hengessä. Huutavan ääni kuuluu AUTIOSSA MAASSA. Tehkää tietä Herralle!
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Islam

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron