Vihkiytyminen ja siinä annettu tehtävä

Viimeisin heimoista on Joosefin heimon pyhä kirjoitus eli Mormonin kirja. Sen vaikutus kultuuriin ja uskontoihin on yllättävän suuri.

Vihkiytyminen ja siinä annettu tehtävä

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 09:39

MAP-kirkko on toki eri kirkko kuin Jehovan todistajat, mutta Mormonin kirjan erään kohdan perusteella näiden kahden kansan välillä on kilvoittelu siitä
kunpi on puhtaampi ja kunpi saastaisempi. Itse olen Jehovalle vihkiytynyt Jehovan todistanjien pyynnöstä, mutta sain tehtäväkseni silloin alentaa
Jehovan todistajia ainakin hieman heidän silloisesta asemastaan. Luulisin, että MAP-kirkon mahdollisuus voittaa kamppailu siitä kuka ajatuu vastuuseen
Afrikan uskontoon johdattamisesta ja kuka puolestaan saa olla Amerikassa ykkönen kääntyy MAP-kirkon eduksi. Jehovan todistajat ajetaan Afrikkaa
käännyttämään.

Joo, Jumala on erään profetian mukaan sellainen, että hän kirjoittaa muistiin jokaisen pahan sanan itseään vastaan. Mitä hyödyttää puhua Luojaa vastaan, joka loi oliivit, appelssiinit, omenat, banaanit, tillit, ruohosipulin ja kaikkinaista hyvyyttä maan päälle. Hän ruokkii lukua pitämättä kenet tahtoo ja muuta sellaista.

EN OLE HYÖDYN TAKIA TEKEMÄSSÄ TÄTÄ, VAAN KILVOITTELEN TOTUUDESSA JA ARVOLLISUUDESSA NIITÄ VASTAAN, JOTKA PALJON VALEHTELEVAT JA ESITTÄVÄT VAIN TOIVEHAAVEITA. Pyrin olemaan totuudessa ykkönen. Sain tosin Jehovalta ikuisen siunauksen:
Tapio sinun ei enää koskaan tarvitse kuunnella valheita. Sama siunaus oli alunperin kuningas Daavidilla Psalmien mukaan.

Sen lisäksi muutama vuosi sitten vihkiydyin Jehovalle rukouksessa ja lupasin hänen tahtonsa mukaan hieman alentaa ja vähentää Jehovan todistajien uskottavuutta ja valtaa.

Pyydän anteeksi kun voi olla että vaikutan väärin moniin, joilla ei ole samaa kilvoitusta ja jotka eivät juokse samalla radalla. Monet tavoittelevat viimeisen tuomion voittopaikkaa Uuden Jerusalemin asemesta. Heitä ei hydytä lainkaan Don Quijote taisteluni.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Vihkiytyminen ja siinä annettu tehtävä

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 09:44

JT seurakunta arvostaa kaikkia raamatun käännöksiä huolimatta siitä että heillä on oma UMK - NWT versionsa raamatusta. Mutta erityisen arvostettuja ovat sellaiset käännösten kohdat joissa esiintyy Jumalan persoonanimi.

JT srk:n vastustajille:

Valehtelette suorin tein, että UMK olisi jossain erityisroolissa verrattuna muihin raamatun käännöksiin. Itseäni innostettiin lukemaan kaikenlaisia käännöksiä.

Valehtelijoille eivät aukene Uuden Jerusalemin portit. Olette ilman muuta out mikäli ette tee parannusta tai peräti kääntymystä. Olette niin mustan sapen sokaisemat, että ette enää kykene mitään hyvää sanomaan. Olette tuleet lopun ajan ihmisiksi, jotka ovat kaiken hyvän vihollisia.

Katukaa ja tunnustakaa tahallaan valehdelleenne ja myöntäkää totuus. Kaikenlaisia raamattuja käytetään.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Vihkiytyminen ja siinä annettu tehtävä

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 10:18

Potaska on omalla tavallaan hyvä lannoite, mutta maan täytyy saada sitä jatkuvalla syötöllä kun sitä kerran on ruvettu antamaan.
(Erään raamatun käännöksen mukaan).

Ei kukaan Jehovan oma voi hylätä Jehovaa tai muuttuu arvottomaksi maaksi muuhun paitsi madon ruuaksi. Miksi siis alunperinkään hylätä omat tapansa ja valita Jehova, josta ei enää pääse irti, ja joka on ainoa potaska, jonka voi vastaan ottaa siitä lähtien kun on kerran hänet valinnut.

Moni ei tiedä kun valitsee Jehovan, että suhde muodostuu ikuiseksi. Itselleni Jehova sanoi, että voin olla HYÖDYLLINEN vain Jehovan todistajien yhteydessä. En tiennyt sitä kun menin ensimmäistä kertaa salille; enkä vielä yhden vuoden jälkeenkään sitä tajunnut.

Kyse on kohtalosta. Ei oo tietoo, mutta jalat kulkee tiettyyn suuntaan. Vähän kuin kärpänen hämähäkin verkkoon lentäisi.

Oli kyse sitten aidosta maaperästä aitoine ravinteineen (islam ja Krishna tietoisuus) tai hieman keinotekoisista keinoravinteista eli apulannasta eli
uskonnoista, joista ei milloinkaan päästä irti niin tuo pieni falskius apulannan suhteen sallittakoon, jotta sadosta tulisi satakertainen ja vieläkin
hedelmällisempi mahdollisuuksien mukaan.

Jumala on kykenevä valmistamaan myös NANOKONEITA JA MUITA MEKAANISIA LAITTEITA. Hänen ei tarvitse tyytyä NATURALISMIIN vaan voi hän myös
siirtyä sujuvasti ateismin tai teismin osoittamiin teemoihin. Naturalismi on oma oppini ollut fundamentaalisuudessaan hyvin pitkään, mutta
nyt myöhemmällä iällä olen teismin alkanut hyväksyä kannatettavaksi opiksi, vaikka hieman paikoillaan nuhjaavaksi ja tyhjäkäynnillä toimivaksi.
Sillä kun esittää teistisen korkealentoisia teorioita eivät muut ja varsinkaan tavallinen kansa pysy sitten millään noiden oppien perässä ja tasalla.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu MAP - Kirkko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron