Melkisedekin pappeus?

Viimeisin heimoista on Joosefin heimon pyhä kirjoitus eli Mormonin kirja. Sen vaikutus kultuuriin ja uskontoihin on yllättävän suuri.

Melkisedekin pappeus?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 01.12.2018 22:04

Oikeastaan ollaan täällä Suomessa ehkä vähän jäljessä tuon asian suhteen. Eivät luultavasti kaikki kykene tulemaan korotettuun asemaan. Niin että kykenevät kaikki luomaan ainetta ja persoonia. Intiassa, josta teismi on lähtösin vallitsee kastijakolaitos.
Jos taas mietitään Kalevalaa niin siinä oli ehkä noin viisi henkilöä, jotka kyenivät luomaan ainetta ja persoonia.
Tuo Mormonien oppi lienee puhdistettua kultaa. Olen jostakin kohtaa Mormonin kirjaa lukenut sellaisenkin dogman, että jonakin päivänä toivotaan, että jokaisessa suvussa maapallolla on yksi mormoni edustamassa suvun päällikön tai ehkä lunastajan asemaa. Ehkä näin tulee joillekin mahdollisiksi saada ylennys. Tai ehkä mormonit puhuvat tulevasta uudesta maailmasta kun ennakoivat joidenkin kykenevän ainetta ja persoonia luomaan. En voi tietää asiasta, mutta tässä nyt kuitenkin spekuloin vähän.

Clemensin Homilies saarnoissa on mainita Laodikean seurakunnasta. Siinä sanotaan, että riittää että suvussa on yksi uskoon tullut. Silloin voidaan suvussa kastaa kaikki pieniä lapsia myöten samaan uskoon ja kasteeseen. Tuossa kirjeessä mainitaan myös, että perheen äiti määrää ruokapöydässään ruokailevien uskon. Jos poika on eri uskossa ja kiistelee uskon asioista äidin kanssa niin poika ei saa syödä yhteisessä ruokapöydässä, vaan joutuu muualle. Jne.

Mormonin kirjan loppupuolella on vetoomus siitä, että hyväksyttäisiin uskovien kaste eli aikuiskaste. Mutta sekin riittänee luultavasti, että suvussa on yksi mormoni. Näin täytyy ehkä heidän mielestään tuo Kirje Laodikean seurakunnalle.

Jos joku uskoo Mormoneihin ja heidän oppeihinsa niin lienee päivän selvää, että tuollaisen pitää ottaa uusi kaste ja uskoa Mormonin kirjaan yms. mikäli aikoo päästä tuohon ehkä Melkisedekin pappeuteen.

Lyhyesti: Asia lienee sangen monimutkainen eikä niinkään suora ja välitön. Olen saanut paljon asiaa Mormoneista hengessäni:

1. He ovat yksi Hesekielin kirjan temppeliä puhdistava ase seitsemän muun aseen keskuudessa.
2. He tulevat uudessa maassa toimimaan pyhän hengen inkarnaatioina ja sijaisina mikäli pyhä henki jotenkin häipyy ihmisistä. Pyhä henki on ikuinen lahja, ja Jumala on varmistanut sen Mormonien avulla aina uuteen maahan asti.
3. He tulevat Herran päivää seuraavassa Valon Valtakunnassa nostamaan valoon kaikki suvut, asiat ja pahat teot ja hyvät teot mitä on tapahtunut näinä kahtena vuosituhantena Kristuksen syntymän jälkeen. Valon Valtakunta alkanee vuoden 4000 tienoilla.

Mormonit ovat siis MYÖHEMPIEN AIKOJEN JEESUKSEN KRISTUKSEN PYHIÄ, PYHIÄ, PYHIÄ. Jumalattomien tai alhaista kastia olevien pitää muistaa, että Efraimin heimo on ollut Israelissa kuninkaana ja Joosef Egyptissä Faaraon tärkeänä hoviherrana.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu MAP - Kirkko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron