Ajankohtainen tieto tieteen muodossa on pyhää myös

Viimeisin heimoista on Joosefin heimon pyhä kirjoitus eli Mormonin kirja. Sen vaikutus kultuuriin ja uskontoihin on yllättävän suuri.

Ajankohtainen tieto tieteen muodossa on pyhää myös

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 19:05

Kristityistä monet ovat paikalleen jämähtäneitä konservatiiveja opiltaan. He eivät ota uutta ilmoitusta aina vakavasti tai jos ottavat niin jättävät vanhat opit kuitenkin päällimmäiseksi.

Entä Mormonikirkko? Luin Ultra lehdestä, että Hermeetikkojen mukaan pyhiä kirjoituksia on tai tulee olemaan 36525 kpl , joista 2000 kertoo maailman rakenteen ja periaatteet. Lukevatko mormonit kirkossa Maxwellin, Einsteinin, Feynmanin teoksia myös ja suosittelevatko niitä muille.

Entä kun väitetään Imaami Mahdin nostavan tai tuovan 1000 pyhää kirjoitusta. Otetaanko ne vakavasti? Jos pitäydytään vain vanhassa ja konservatiivissessa niin jäädään jälkeen muista?
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ajankohtainen tieto tieteen muodossa on pyhää myös

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 04:20

Itse asiassa Bhagavatam ja Bhagavadgita ovat jatko-osia raamattuun.
Raamattu on Jumalan vihan viinin pohjasakkaa ja Bhagavatam MAKEAA VIINIÄ. Molemmat siis juovutusjuomia, jotka saattavat juovuksiin, laiskaksi, valheelliseksi yms.

Mutta eikö ole niin, että yksi oliivi tai appelsiini ovat niin hienoja luomuksia, että mikään kirja ei voi vetää vertoja sille kiitollisuudelle jota voimme tuntea niiden maun tähden.

Ja jos ajatellaan filosofiaa joka on toki parempaa kuin raamattu niin jos raamattu on viiniä niin filosofia on korkeintaan VIIKUNOITA.

Koko luomakunta on täynnä parempia asioita kuin mitä raamattu on.

Kristikunnnan on toki opetettu jo noin SADAN VUODEN AJAN kokonaisuudessaan olevan BABYLONIN PORTTO. Murhaaja ja AHNEUDESSAAAN MITÄ ILJETTÄVIN. Danielin kirjan neljäs peto joka syö koko maailman.

Valitettavaa on että sen tuhoaminen kokonaisuudessaan on mahdotonta Jumalalle sillä Venäjäkin on Kolossalaiskirjeen mukainen VALITTUJEN lauma. Ja myös Islam on paljon ollut yhteistyössä kristinuskon kanssa. Pitäisi tuhota: USA, Eurooppa, Arabia, Venäjä ja osia Intiasta.

Jäljelle jäisi Kiina, Afrikka, Kanada, Etelä-Amerikka, Australia, Aasia eikä juuri muuta.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu MAP - Kirkko

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron