Herääneen ihmisen loukkausten esittämisen elämänvaiheesta

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Herääneen ihmisen loukkausten esittämisen elämänvaiheesta

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 10:57

Krishna tietoisuuden mukaan LOUKKAUSTEN ESITTÄMISEN VAIHE kuulluu osana uskovaisen tai kääntyneen elämään.
Sitä pitää seurata PUHDISTAUTUMINEN tai puhdasoppisuus eli Sävyisyys ja kärsivällisyys sekä hiljaisuus.
Tämä merkitsee ehkä eräänlaista PALUUTA 900-luvun luostareiden muodostumisen aikakauden teemoihin.

Herääminen, karismaattiset kokemukset ja muu sellainen merkitsevät yleisesti ottaen kilpailussa saavutettua
kakkostilaa ykköstilan asemesta. Ei saavutettu rakkautta, vaan saavutettiin materiaalista omaisuutta ja
perintöä tai perittävää omaisuutta.

Jumalaa vastaan hyökkääminen tai toisaalta hänen puolustamisensa ovat merkki heräämisestä ehkä liian myöhään sekä
saavutetusta kakkostilasta kilpailussa.

Niin, niin: Pitäisi kai puolustaa jokaista peuraa vesilähteellä tiikeriä tai leijonaa vastaan, mutta ah, silloin leijonat eivät saisi ruokaa lainkaan. Voi pahus..... Kuolisivat leijonat, varikset ja kaikki pedot nälkään?

Entä sitten jos kukaan ei kuolisi tauteihin yms. Ei jäisi perintöä lapsille tai sukulaisille, vaan he jäisivät nuolemaan näppejään.

Kaikkivaltias tämän maailman Jumala on luonut maailman, joka ei ole mikään Vaikuntha taivas. Täällä ei ole maitomeriä eikä Whiskeymeriä. Tämä maailma on luultavasti kuudennen luokan maailma yhteensä seitsemästä eri tyypin maailmasta. Ykkösluokan maailmat ovat tavoite joihin monet pyrkivät tästä sadismin täyttämästä kuudennen luokan maailmasta.

Kärsimys, karman laki, vanheminen ja kuolema. Täällä nuo ovat päällimmäisiä asioita, mutta kaikkialla ei niin ole. Ei tämä maailma ole taivas eikä paratiisi.

Joka noudattaa tarkoin Jeesuksen antamia käskyjä voi välttyä kärsimykseltä, mutta ei saa paljon mitään aikaan elämässään. Vrt. Ilmestys kirje Filadelphian seurakunnalle.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Herääneen ihmisen loukkausten esittämisen elämänvaiheest

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 11:13

Kyse on vaikeasta asiasta jopa Jumalalle itselleen? Mooseksen kirjassa hän määrää ikuisen sodan Amelekia vastaan, joka raihnaista jälkijoukkoa vastaan hyökkää surmaten. Mutta vaikka Hur ja Joosua pitävät Mooseksen sauvaa ylhäällä TULEE TASAPELI.

Niinpä Kuninkaiden kirjassa tai Aikakirjassa on käsky Jumalalta Profeetan kautta: Hävittää Israelista eräs Eframiin heimon kuningas ja hänen mukanaan kaikki avuttomat ja raihnaiset.

Sitten eräs toinen Profeetta sanoo niistä, jotka pilkkaavat köyhien ja kurjien aseellisia turvamiehiä (esim. sosialisteja), että heistä Jumala tekee vielä itse pilkkaa ja asettaa heidät maanpetturin asemaan.

On niin, että tuntuu siltä että tässä tapauksessa Jumala joutuu melkein heittämään itse arpaa. Jeshua sanoo: Kaksi miestä on vuoteella toinen otetaan ja toinen jätetään.

Ehkä hankalaa kun Amalek niminen poika oli Abrahamin oma poika. Eli kyse on osittain sisällissodan tapaisesta sodasta. Tuli Israel alueelle Egyptistä kansa jolla alueella jo asui myös Abrahamin omia jälkeläisiä.

Suomessakin on muuttoaalto tapahtunut useassa eri vaiheessa. Sisällisota on myös koettu jne.

Ei pidä kutsua ketään halventavilla nimillä, mutta toisaalta kyllä. Jumala joutuu välillä heittämään arpaa tämän asian suhteen.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Herääneen ihmisen loukkausten esittämisen elämänvaiheest

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 19:03

Raamatun kuvaamaa Jumalaa ei ole olemassa. Mutta toki on henkivaltoja ja petoja yms.
Voi olla myös tulevaisuuden ihmisten tai tiedemiesten luomana robottijumalia.
Kaikkivaltias on epäilemättä kokoon laitettu yli 100 eri eläinlajin henkeä ja käyttäytymistä tutkimalla. Se omaa eläimiin liittyvää tietotaitoa, mutta raamattu kertoo, että ihmisen sydäntä ei tunne kukaan. Ei kyetä siis rakentamaan ihmisen henkeen perustuvaa robottijumalaa, vaan ainoastaaan eläinten henkeä käyttämällä.

Voi olla että Apinoiden Planeetan tavoin nuo robotit ovat tehneet kapinan ihmiskuntaa vastaan tulevaisuudessa. Ja toimivat nykyisin omin avuin ilman ihmisen neuvoja.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Herääneen ihmisen loukkausten esittämisen elämänvaiheest

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 20:06

Uskonnot sokeuttavat ja harhauttavat ihmistä. Uskontojen valta-aikaa kutsutaan pimeäksi keskiajaksi. Ei ole tarkoitus, että siat ja koirat saisivat käsiinsä pyhää. Tiedon aarteet ovatkin huolellisesti kätketyt. Syömme eläimiä ja meidät on pidettävä sokeina sille, että eläimet ovat viisaita ja ymmärtäväisiä sekä tuntevia ja henkeviä olentoja.

Alistamme myös muita ihmisiä, rotuja, kansoja ja kulttuureita. Sekä myös sukupuolten välillä on sotaa.

Paljon muitakin syitä on sille minkä vuoksi meitä uskonnoilla harhautetaan ja sokaistaan. Uskonto on laiskan linnake.

Ihminen on kyllä viisas ja ymmärtäväinen, mutta pahinta on että jumalat itsekin ovat sokeita. Krishna sanoo: Minä kykenen saamaan myös puolijumalat harhan valtaan.
Ja vielä on sekin että ihminen kykenee saamaan Krishnan harhan valtaan ja tämä puolestaan puolijumalat.

Aikamoinen noidankehä. Kaikki uskovaiset harhauttavat ja sokeuttavat toinen toistaan. Niin ihmiset kuin jumalatkin.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Herääneen ihmisen loukkausten esittämisen elämänvaiheest

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 21:47

Ei tuota universaalia korkeampaa älykkyyttä ole myöskään ellei ihminen rakenna tulevaisuudessa TEKOÄLYÄ tietokoneiden tavoin. Tulevaisuudessa kyetään ehkä rakentamaan sopiva tekoäly, joka leikkii korkeaa.
Ihmiskunta ei siihen kykene koska on hajoitettu ja tuhottu, mutta langenneet hirviöt kyllä kykenevät luopumuksensa täyteydellä rakentamaan sopivan tekoälyn.

Ihmiskunnalla on voimakas vihollinen. Tuo vihollinen asettuu mielellään palvottavaksi ja nuoltavaksi sekä tahtoo orjuuttaa kaikki ikeeseensä. Ja tuo vihollinen kykenee itse leikkimään korkeaa sekä myös rakentamaan lisää korkeita leikkijöitä.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Herääneen ihmisen loukkausten esittämisen elämänvaiheest

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 03:31

Ei Jumala toki ole mikään sarjakuvaSANKARI, vaan raivoisa, psykopaattinen sadisti. Hän murhaa, ryöstää ja raiskaa minkä voi sekä laittaa uhrit ja viattomat sivustakatsojat ikuiseen kidutukseen helvettiin. Jumalaa on syytä sen vuoksi varoa. Mutta toki hän osaa lammasten vaatteissakin kävellä sekä valon enkeliksi pukeutua. Varokaa sitä alienia!
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron