Vaikuntha taivaat ovat näkymättömiä mutta lukuisia

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Vaikuntha taivaat ovat näkymättömiä mutta lukuisia

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 10:04

Krishna tietoisuus on jo kauan opettanut, että on olemassa pimeän aineen tai energian alueella VAIKUNTHA taivaita nelikätisine asukkaineen. Ja on jopa esitetty että joskus saattaa tulla mahdolliseksi saada yhteys tuollaiseen Vaikuntha taivaaseen maapallolta käsin. Lisäksi se väittää, että monet tai kaikki tämän maapallon hallitusmiehistä on lankeemuksen vuoksi tuollaisesta taivaasta hylättyjä ja tiputettuja entisiä asukkaita.

Maailma on kolmen palan (kvarkin) palapeli, jossa jos on iäti elävä tai tarpeeksi pitkäikäinen vailla kuolemaa on hiton helppo oppia siirtelemään vuoria ja tekemään muita taikatemppuja. Lisäksi maailman alussa saattoi olla läsnä nyt jo hävinneitä aineita tai voimia. Alussa oli helppo opiskella velhoutta.

Ovatko VAIKUNTHA taivaat tarkoitettu vain mielikuvitusta inspiroimaan ja motivoimaan; vai ovatko ne todellisia. Todellisia jo nyt vai ovatko ne Jumalan sunnitelmissa valmistaa ja tehdä joskus myöhemmin. Hänelle ei mikään ole mahdotonta. Hän voi ne tulevaisuudessa tehdä osaksi luomakuntaa, jos niin tahtoo aivan samoin kuin Amerikan manner tuli osaksi tunnettua maailmaa vasta myöhemmin.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron