Profetioita jotka toteutuvat vasta tulevaisuudessa

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Profetioita jotka toteutuvat vasta tulevaisuudessa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 15.05.2018 06:13

Olen maalaillut aiemmin kuvaa siitä, että tämä nykyinen MILLENIUM olisi eräänlainen Narayjanan metsässä tapahtuva tuhatvuotinen kokoontuminen uhraamaan kaikkea kaunista mitä maan päällä on. Mutta asian voi käsittää toisinkin:

Efesolaisille:
9 Hän on ilmaissut meille tahtonsa salaisuuden, sen Kristusta koskevan suunnitelman, jonka hän oli nähnyt hyväksi tehdä 10 ja joka oli määräajan tullessa toteutuva: hän oli yhdistävä Kristuksessa yhdeksi kaiken, mitä on taivaassa ja maan päällä.

Kauan ollut salassa, mutta vuodesta 1998 alkaen Joh. 16:25 mukaisesti vähitellen on paljastunut, että tuo YHDISTÄMINEN tapahtuu hindulaisuuden ja islaminkin johdolla. Kristityt itse ovat vain nyt vähä vähältä saamassa tuota salaisuutta selville.

Ensin Tulee Imaami Mahdi ja hänen mukanaan Profeetta Isa, joka perustaa perheen ja dynastian. Tuohon dynastiaan syntyy kaikki merkittävät hahmot kuten: Vyasadeva, Krishna, Kalki, Narada, Brahma, Uusi Aadami jne. Kaikista tulevista elävistä olennoista on määrä tulla Krishnan osasia tai osien osia. Ja Krishna siis syntyy ISAN dynastiaan.

ISA on esikoinen, uuden luomakunnan alku, josta sanotaan: Kaikki on luotu hänen kauttaan ja häntä varten. Hän on tulevan luomakunnan pää ja esikoinen.

Mutta tämä on siis Jumalan TAHDON SALAISUUS. Hänen älynsä ja tunteensa ovat asia erikseen. Miten tunteet ja äly toimivat tänä MILLENIUMINA jää arvailujen varaan.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Profetioita jotka toteutuvat vasta tulevaisuudessa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 15.05.2018 06:16

Jos Mahdi ja Isa saapuvat 2020-luvulla tai 2040-luvulla niin sitä seuraavat tapahtumat kulkenevat:

2100 Vyasadeva
2400 Narada
2700 Brahma

Tämä on uuden luomakunnan dynastia. Pääsekö siihen mukaan ketään tämän MILLENIUMIN henkilöistä niin on esitetty arvio, että sen rinnalla vaikuttaa Harmageddonista eloon jääneet noin 500 miljoonaa maapallon asukasta. Mutta voi olla vaikea täyttää yhtäkään ehtoa nykyMilleniumin asukkaiden. Kaikkia tosin vaaditaan tulemaan Jumalan valtakuntaan, mutta sen perijät voivat jäädä melko vähäiseksi joukoksi.

Jumalan valtakuntaan kutsun esittänee oikea Imaami Mahdi. Mutta on varottava vääriä Mahdeja joita tulee ennen häntä. Kantsii miettiä miten soutaa läpi Mahdin hallinta-ajan ehkä jopa henkilökohtaisen bramiinin johdolla. MONET OVAT KUTSUTUT, MUTTA VAIN HARVAT VALITUT.
Jumalan valtakunta tulee luultavasti: yhdistämään kaiken taivaassa ja maan päällä, mutta se itse vaikka hallitsee kaikkia muita valtakuntia on hyvin suljettu.

******
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Profetioita jotka toteutuvat vasta tulevaisuudessa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 15.05.2018 06:17

Puhun edellä jonkin verran ehkä ylitse valtuuksieni JUMALAN VALTAKUNNASTA ja muusta sillä eräät kohdat raamatussa näyttäisivät viittaavan siihen, että kyse on VALON VALTAKUNNASTA TAI POJAN VALTAKUNNASTA. Oli miten oli niin järjestys tullee olemaan tämä:

2000-3000 JUMALAN VALTAKUNTA
3000-4000 POJAN VALTAKUNTA eli HERRAN PÄIVÄ
4000-5000 VALON VALTAKUNTA

12 Kiittäkää iloiten Isää, joka on tehnyt teidät kelvollisiksi saamaan pyhille kuuluvan perintöosan valon valtakunnasta. 13 Hän on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan, 14 hänen, joka on meidän lunastuksemme, syntiemme anteeksianto.
15 Hän on näkymättömän Jumalan kuva,
esikoinen, ennen koko luomakuntaa syntynyt.
16 Hänen välityksellään luotiin kaikki,
kaikki mitä on taivaissa ja maan päällä,
näkyvä ja näkymätön,
valtaistuimet, herruudet,
kaikki vallat ja voimat.
Kaikki on luotu hänen kauttaan
ja häntä varten.
17 Hän on ollut olemassa ennen kaikkea muuta,
ja hän pitää kaiken koossa.
18 Hän on myös ruumiin pää, ja ruumis on seurakunta. Hän on alku. Hän nousi esikoisena kuolleista, jotta hän olisi kaikessa ensimmäinen.
19 Jumala näki hyväksi
antaa kaiken täyteyden asua hänessä
20 sekä hänen välityksellään tehdä sovinnon ja hänen ristinsä verellä vahvistaa rauhan kaiken kanssa, mitä on maan päällä ja taivaissa.


Nämä asiat siis ennakoin toteutuvan lähinnä hindulaisuuden ja islamin välityksellä. Kristityistä on vaikea tietää kuinka he tulevat soveltumaan UUTEEN LUOMAKUNTAAN tai UUTEEN MAAILMANNÄYTTÄMÖÖN, jossa he itse eivät ole enää pääroolissa, vaan vasta viidennellä sijalla.

Mahdi - Isa - Vyasadeva - Narada - Brahma - Krishna jne.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Profetioita jotka toteutuvat vasta tulevaisuudessa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 15.05.2018 06:19

Vasta idullaan on tuo kaiken YHDISTÄMINEN mikä on taivaassa ja maan päällä. Kristityt ovat jääneet jälkeen tuossa puuhassa lopullisesti. Ehkä jotkut Mormonit ovat jossain suhteessa ajan tasalla, mutta muut ovat vähintään 500-1000 vuotta jäneet ajastaan jälkeen.

Siksi uskoisin, että tuo yhdistäminen alkaa Islamin johdolla ja jatkuu Krishna tietoisuuden osoittamien periaatteiden mukaisesti. Heillä on valmiit vastaukset lähes kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin. Kun Kristityt ovat 1000 vuotta ajastaan jäljessä niin Krishna tietoisuus on puolestaan vähintään tuhat vuotta ajastaan edellä. Heidän suunnitelmansa kantaa ainakin vuoteen 2700 jKr asti, mutta noin vuonna 2800 jKr alettaneen odottaa Ihmisen poikaa jälleen saapuvaksi.

KAIKKI, AIVAN KAIKKI TULLAAN YHDISTÄMÄÄN. NIIN ATEISTIT, USKONNOT, FILOSOFIAT, SYNTISET, VANHURSKAAT, PYHÄT, SAASTAISET YMS. Onko Krisna tietoisuuden suunnitelmat tuon osalta loppuun asti kestäviä jää nähtäväksi sillä eräässä mielessä ne ovat vasta idullaan tai taimella myös heidän julkaisuissaan.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron