Vimana - Lentävä kone on ikuinen keksintö?

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Vimana - Lentävä kone on ikuinen keksintö?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 09:45

Jo Kolbrin Bible niminen pyhä kirjoitus kertoo, että tulevaisuudessa 1500-2000 pyritään ensisijaisesti luomaan LENTÄVÄ KONE. Ja samainen kirja kertoo, että 2000-2500 pyritään ensisijaisesti oppimaan kuinka kuolleet herätetään elämään tai kuinka elinajan pituutta lisätään. Oliko lentokoneet keksintönä omalla tavallaan jotakin suurta ja ikuista? Kun lukee Bhagavatamia niin voi päätellä, että ajastamme ja vuosituhansistamme ei jää juuri mitään muistoa tuleville sukupolville sanotaan vuosiin 5000-7000 jKr. Mutta yksi asia siellä saattaa olla, joka hieman muistoja johtaa tähän meidän aikaamme. LENTÄVÄ KONE.

Vuosituhannestamme muistetaan vuonna 8000 vain lentokoneet kaukaisena, hämäränä muistona.
Siksi tulee yö, jolloin kukaan ei tee työtä. Se ei kannata?
Tulee Jumalan valtakunta ja murskaa pölyksi kulttuurimme. Jopa kaupungit?
Vain pieniä muiston tynkiä ehkä jää. Kuten lentävät koneet.
Uskonto on sen vuoksi autuaampi kuin olla ilman uskontoa. Meistä ja meidän työstä ei jää käteen edes luurankoa? Vain pölyä.
Tänään luin joogan olevan avain säiden toimivuuteen vierailla planeetoilla. Niin voi uskoa, mutta ehkä käsitin väärin.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Vimana - Lentävä kone on ikuinen keksintö?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 05.01.2019 14:38

Saa nähdä kun nyt on menossa useita projekteja säilyttää koko kultuuriperintö viimeisen 2000 vuoden ajalta onnistutaanko siinä vai ei? Varsinkin Suomen osalta on kuulunut vaikeita ennustuksia: Kerubi Jehova-Nissi sanoi näin: Vaikka Suomi kokoaisi tiedon aarteita kuin uusi Aleksandrian kirjasto silti tuo kirjasto palaa tuhkaksi ja kaikki siinä ollut tieto katoaa heiltä. Ja Jehova on sanonut Suomi taantuu 200 vuotta tekniikassa ja tieteessä eli 1800-luvun alun tasalle. On vaikeita tuollaiset ennustukset, mutta ehkä ne koskevat vain Suomi periferiaa sillä Apokryfinen Kuningas Salomon viisaus kuvaa tiedon tallennusvälineiden kehityskaaren ja kulun kohden yhä ihmeellisimpiä ja upeampia tallennusvälineitä.

Suomi periferia on joutunut syvään ahdingoon ja jää jälkeen muun maailman kehityksestä. Kalevala tosin esittää, että vielä on mahdollista pyrkiä asteroideille sähköpurjetta käyttämällä. Tuo yritys saa jonkin verran tukea esim. kuningas Daavidilta, mutta yritys on kaiketi kuitenkin kuihtuva kokoon. Miten oikein on? Mikä lähde on oikeassa? Onko Jehova erehtynyt tälläkin kertaa niin kuin usein aiemmin motiiveissa, alibeissa ja syytöksissään, vaikka saattaa olla AJANKOHDAN suhteen oikeassa. Monenlaiset kiroukset ovat vaivanneet Suomen kehitystä. Mm. 1970-luvun lopussa Suomi sai kadotustuomion Israelista käsin kun tuki liikaa Palestiinaa. Pieniä toisarvoisia projekteja Suomi ilmeisesti on vielä viime aikoina saanut tieteen saralla, mutta USA, Kiina ja eräät muut alueet kulkevat omaa vauhtiaan jättiläisen harppauksin mm. tekoälyn ja tietojenkäsittelyn saralla. Suomi on ottanut pieniä ihmisen askeleita, mutta USA ja Kiina jättiläisen loikkia.

Lyhyesti: Jääkö viimeisestä 2000 vuodesta muistoakaan esim. vuoden 3000-4000 jaa aikaiseen vuosituhanteen. Näillä näkymin tehdään valtavaa työtä, jotta niin olisi, mutta pitkällä tähtäimellä näyttäisi siltä, että epäonnistutaan tuossa tiedon kokoamisessa ja siirtämisessä tuleville sukupolville.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron