Bhagavatam oppilasketju tuntee tulevaisuuden

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Bhagavatam oppilasketju tuntee tulevaisuuden

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 09:40

Krishna tietoisuuden julkaisemista kirjoista voi mielikuvitus alkaa laukata moneen suuntaan sillä niissä kirjoissa tuntuisi olevan paljon TIEDON SANOJA koskien derterministä tulevaisuutta. Nuo kirjat suorastaan yllyttävät profetoimaan ja ennustamaan tulevia. Mutta aina on suurempi mahdollisuus osua väärään kun ennustaa oikeaan osumisen asemesta.

Luulen, että seuraavaksi tapahtuu, että tulee Imaami Mahdi ja Profeetta ISA ja luulen, että tuo Profeetta ISA saattaa olla sama kuin VY-ISA-DEVA eli Veeda kirjojen kokoaja. Tuo kokoaminen tapahtunee joskus vuoden 2100 tienoilla? VY-ISA-DEVA perustaa perheen ja syntyy Krishna. Syntyy raamatun mainitsema UUSI AADAMI.

Vuoden 2100 kulttuurivallankumousta seuraa toinen vuoden 2400 tienoilla ehkä. Siellä vaikuttaa Narada. Sitten seuraa vuoden 2700 kultuurivallankumous ehkä, jolloin syntyy ensimmäinen ELÄVÄ OLENTO ELI Brahman, ja myös aletaan valmistamaan braaneja eli keinotekoisia maailmoja, koska sisäisen energian käyttö energialähteenä opitaan.

Olen melko varma, että kun puhutaan oppilasketjusta Brahman-Narada-Vyasadeva-Caitanya niin tuo oppilasketju ei kulje menneisyydestä tulevaisuuteen päin, vaan tulevaisuudesta menneisyyteen päin.

2700 Brahman
2400 Narada
2100 Vyasadeva
1800 ?? Govinda ???
1500 Caitanya

Mielestäni Hare Krishna kirjojen maailma on ajaton ja Kala-taivas voi liikkua ajassa mihin suuntaan tahansa. Joka sukupolvelle on oma Kurusektran taistelunsa. Taistelu siitä mitkä kirjat jäävät sukupolvesta jälkipolville asti luettavaksi ja taistelu siitä mitkä kirjat ja syytökset pannaan kertakaikkisesti jättäen historian hämärään.

Myös Suomen saama Kalevala on tavallaan lahjaa Kala-taivaalta sillä puhuuhan Kalevala tietäjä iänikuisesta.

OLEMME KULKEMASSA KOHDEN SUURTA TAITEPISTETTÄ, JOSSA UUDEN AADAMIN LUOMA UUSI MAA JA UUSI TAIVAS TAI UUSI BRAANI ALKAA NIIN ETTÄ MEISTÄ KAIKISTA TULEE KRISHNAN TODELLISIA OSASIA. TULEVAISUUDESSA JOKAINEN JOUTUU MYÖNTÄMÄÄN OLEVANSA KRISHNAN OSANEN.

Paljon muutakin tapahtuu ja ulkoisen energian luoma maailma sekin säilyy, mutta ensimmäisen elävän olennon Brahamanin sisäisen energian avulla luomat uudet maailmat saattavat alkaa kukoistamaan myös??? Tämä näkemys kuvaa eräiden mielestä helvettiä tai kiirastulta sillä he eivät pidä noista sisäisen energian avulla luoduista braaneista, vaan luottavat ulkoiseen energiaan ja sen maailmaan. Oli niin tai näin niin mielestäni ollaan matkalla kohden sci-fi mäistä tulevaisuutta? Ollaan matkalla kohden henkistä tulevaisuutta ja materialismi saa ehkä jäädä toissijaiseksi asiaksi.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron