Henkinen VARAHA inkarnaatio 1800-luvulla?

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Henkinen VARAHA inkarnaatio 1800-luvulla?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 09:35

On paljon vertauskuvia ja viitteitä siihen, että VARAHA inkarnaatio, joka käsittäkseni on henkinen on vaikuttanut ainakin 1800-luvulta lähtien, mutta onko mahdollista, että tuo inkarnaatio itse asiassa vaikuttaa syklisesti 300 vuoden välein esim. 1800 - 1500 - 1200 - 900 - 600 - 300 - 0 - 300 eKr - 600 eKr jne. Onko mahdollista, että henkinen inkarnaatio tulee vaikutuksineen useammin kuin vain kerran maapallolle?

Nyt mieleeni pyrkii ajatus, että entä jos Vishnun kolmas avatar eli villisika VARAHA liittyisi jotenkin Ranskan vallankumoukseen. Kyse on Varahaan liittyvissä kuvissa koko MAAPALLON asiosta, jotka alkoivat olla tapetilla 1500-luvulta lähtien, mutta erityisesti 1800-luvulta lähtien. Perinteisesti villisika liittyy vielä muinaiseen Gallian maakuntaan ja esimerkiksi Suomessa vasta 1800-luvun jälkeen alkoi siankasvatus korvata lampaiden kasvatuksen.

Tuntuisi oudolta mikäli koko maapalloa (merkittävässä roolissa) ja siankasvatuksen merkityksen kasvua alkaisi johonkin muuhuun aikakauteen liitää merkkinä kuin juuri 1800-lukuun?? Ranskan vallankumouksesta ja Valituksesta voidaan olla montaa mieltä, mutta se poisti orjuuden ja näin talouden perusta muuttui täysin. Piti alkaa kehittää koneita ja alkoi industrialismi kun ei enää ollut orjia. Myös Profeetta Danielin kirjassa mainittu ajanjakso IKUISEN OIKEUDENMUKAISUUDEN TUOMISEEN ajoittuu tuohon aikaan. Eli syntyi ihmisoikeuksien julistukset ja perustuslait sekä muut lait, joissa rangaistuksia pyrittiin lieventämään mm. kidutus poistettiin käytöstä.

Ainakin Mormonin kirja pitää Visnua (Jehovaa) sinä tahona, joka vaikutti IKUISEN OIKEUDENMUKAISUUDEN saapumisen. Inkarnaatioista ja niiden esiintymisajoista voidaan tietysti kiistellä vaikka tuhansia vuosia, mutta mieleeni juolahtanut ajatus siitä, että tuo kolmas ikarnaatio olisi ollut vuoden 1800-tienoilla voidaan vahvistaa melko monin merkein.

KOKO MAAPALLON PELASTAMINEN DEMONISISTA JA TAIKAUSKOISISTA VAIKUTUKSISTA TULI AJANKOHTAISEKSI JUURI 1800-LUVULLA, vaikka erinäisistä syistä valittiin tieksi luonnon tuhoutumisen salliminen. Joka on johtanut maapallon aivan maailmanlopun kynnykselle ja suureen vaaraan.
tapiok1
Kenraalieversti
Kenraalieversti
 
Viestit: 595
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron