Henkinen VARAHA inkarnaatio 1800-luvulla?

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Henkinen VARAHA inkarnaatio 1800-luvulla?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 09:35

On paljon vertauskuvia ja viitteitä siihen, että VARAHA inkarnaatio, joka käsittäkseni on henkinen on vaikuttanut ainakin 1800-luvulta lähtien, mutta onko mahdollista, että tuo inkarnaatio itse asiassa vaikuttaa syklisesti 300 vuoden välein esim. 1800 - 1500 - 1200 - 900 - 600 - 300 - 0 - 300 eKr - 600 eKr jne. Onko mahdollista, että henkinen inkarnaatio tulee vaikutuksineen useammin kuin vain kerran maapallolle?

Nyt mieleeni pyrkii ajatus, että entä jos Vishnun kolmas avatar eli villisika VARAHA liittyisi jotenkin Ranskan vallankumoukseen. Kyse on Varahaan liittyvissä kuvissa koko MAAPALLON asiosta, jotka alkoivat olla tapetilla 1500-luvulta lähtien, mutta erityisesti 1800-luvulta lähtien. Perinteisesti villisika liittyy vielä muinaiseen Gallian maakuntaan ja esimerkiksi Suomessa vasta 1800-luvun jälkeen alkoi siankasvatus korvata lampaiden kasvatuksen.

Tuntuisi oudolta mikäli koko maapalloa (merkittävässä roolissa) ja siankasvatuksen merkityksen kasvua alkaisi johonkin muuhuun aikakauteen liitää merkkinä kuin juuri 1800-lukuun?? Ranskan vallankumouksesta ja Valituksesta voidaan olla montaa mieltä, mutta se poisti orjuuden ja näin talouden perusta muuttui täysin. Piti alkaa kehittää koneita ja alkoi industrialismi kun ei enää ollut orjia. Myös Profeetta Danielin kirjassa mainittu ajanjakso IKUISEN OIKEUDENMUKAISUUDEN TUOMISEEN ajoittuu tuohon aikaan. Eli syntyi ihmisoikeuksien julistukset ja perustuslait sekä muut lait, joissa rangaistuksia pyrittiin lieventämään mm. kidutus poistettiin käytöstä.

Ainakin Mormonin kirja pitää Visnua (Jehovaa) sinä tahona, joka vaikutti IKUISEN OIKEUDENMUKAISUUDEN saapumisen. Inkarnaatioista ja niiden esiintymisajoista voidaan tietysti kiistellä vaikka tuhansia vuosia, mutta mieleeni juolahtanut ajatus siitä, että tuo kolmas ikarnaatio olisi ollut vuoden 1800-tienoilla voidaan vahvistaa melko monin merkein.

KOKO MAAPALLON PELASTAMINEN DEMONISISTA JA TAIKAUSKOISISTA VAIKUTUKSISTA TULI AJANKOHTAISEKSI JUURI 1800-LUVULLA, vaikka erinäisistä syistä valittiin tieksi luonnon tuhoutumisen salliminen. Joka on johtanut maapallon aivan maailmanlopun kynnykselle ja suureen vaaraan.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Henkinen VARAHA inkarnaatio 1800-luvulla?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 05.01.2019 14:04

Matsya inkarnaatio saattaa eräässä mielessä olla pelkkä ilmestyminen eikä niinkään inkarnaatio. Se on nimittäin vajaavaltainen eikä suinkaan täysivaltainen. Tuo vajaavaltaisuus saattaa merkitä, että se ei ole materiaalinen eikä henkinen vaan kuvallinen inkarnaatio.

Half narwhal-half man avatar. He saves the world from a cosmic deluge, with the help of a boat made of the Vedas (knowledge), on which he also rescues Manu (progenitor of man) and all living beings. Demon, Hayagriva steals and tries to destroy the Vedas, but Matsya finds the demon, kills him, and returns the Vedas.

Tuollainen Matsya inkarnaatio tai ilmestys sattui esim. Suomessa 2003 kun Kristus, kolmas taivas, Aabraham ja Neitsyt Maria ilmestyivät Jehovan vanavedessä.

MUTTA MIKÄ ON VARSINAISESTI TUOTA VARAHA SEURAAVA INKARNAATIO. Se mielestäni saattaa olla NARASIMHA. Ainakin on eräässä Jungin teoksessa kuva hänestä sekä eräissä mantroissa esitetään kuvallista kertomusta ikään kuin hän olisi brittisuku. Mutta onko tuo vain paradoksi ja käänteisen logiikan ilmentymä vai täyttä totta.

Half lion-half man avatar. Demon king Hiranyakashipu becomes enormously powerful, gains special powers by which no man or animal could kill him, then bullies and persecutes people who disagree with him, including his own son. The Man-Lion avatar creatively defeats those special powers, kills Hiranyakashipu, and rescues demon's son Prahlada who opposes his own father. The legend is a part of the Hindu festival Holi folklore.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron