Uusi Swami ilmaantunut voimalla

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Uusi Swami ilmaantunut voimalla

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 17.10.2018 18:17

Elokuun 10 päivä 2018 alkoi olla selviä merkkejä uudesta inkarnaatiosta maan päällä. Ehkä kyse on jopa kollektiivisen Mujaddid eli uudistaja hahmon yhdestä osasta tai sitten Mujaddid persoonasta kokonaisuutena. Tarkoittaa, että islamin odottama joka 100 vuoden välein toistuva USKON PUHDISTUS ON MENEILLÄÄN, ALUILLAAN JA TAPAHTUMASSA.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mujaddid

Uusin SWAMI:

https://www.youtube.com/watch?v=i33Q_KCT0Cw

Imaami Mahdi tuo juutalaisille takaisin LAIN ja kristityille PUHDISTETUN evankeliumin. Se tehdään suurella rahalla ja tuhansien enkelien avulla. Se tarkoittaa, että nyt kun on paljon sikailtu viime aikoina alkaa puhdistaminen ja vanhan kunnon uskon palauttaminen toraistien tavoin ehkä?

Tätä puhdistusta on mahdoton vastustaa tai kritisoida sillä se tullaan varmuudella viemään lävitse. Monet raamatun kirjat osoittavat samaa.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Uusi Swami ilmaantunut voimalla

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 17.10.2018 18:25

Itse olen paljon odottanut Imaami Mahdia itseään niin, että minulta jäi huomaamatta se, että ensin tulee Mujaddid. Kun Mujaddid ilmestyy alkaa olla liian myöhäistä tehdä kääntymystä, vaan jokainen joutuu jatkamaan siinä asemassa ja elämäntyylissä, jonka on siihen mennessä omaksunut. Jotkut ovat Kristuksen orjuuttamia ja osa Kristuksen vapauttamia, mutta kun 1800-luvun alun uskonpuhdistus oli vapaamielinen luonteeltaan tulee tämä uusi uskonpuhdistus luultavasti olemaan äärikonservatiivinen.

Se merkitsee että Kristuksen orjuuttamat saavat valta-aseman ja konservatiivit alkavat kukoistaa. Varsinainen vallankumous tapahtuu vuonna 2100 jKr tai sen tienoilla, mutta nyt on jo varsin suuresta asiasta kyse.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron