Kala taivas

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Kala taivas

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 17.10.2018 11:29

Kun on pienen määrän lukenut Krishna tietoisuuden tekstejä selitettynä niin on selvinnyt, että nuo tekstit on kirjoitettu Kala-taivaassa eli ikiajassa eli ajassa, josta pääsee matkustamaan mihin tahansa aikaan vapaasti.
Siinä mielessä intialaiset tekstit ovat ajattomia, kun ne on voitu kirjoittaa vuodessa 3000 eKr ja viedä vuoteen 4000 jKr ja itse kirjoittaja on seikkaillut ajoissa tuossa välillä. Ja on ammentanut kirjoihinsa vaikutteita mistä tahansa ajasta vuosien 3000 eKr - 4000 jKr välillä.

Pari kysymystä? MONESKO TAIVAS KALA TAIVAS ON, JOS TAIVAITA ON YHTEENSÄ 7 ERÄIDEN LÄHTEIDEN MUKAAN? VAI ONKO KALA-TAIVAS JUUDAKSEN EVANKELIUMISSA MAINITTU TAIVAANVAHVUUS? TAI PERÄTI TAIVAIDEN TAIVAS?

Intialaisten kirjoitusten ajoittaminen on melko mahdotonta. Krishna laskeutui maapallolle yli 100 miljoonaa vuotta sitten. Mutta itse asiassa Hän syntyy vasta ehkä tämän vuosituhannen loppupuolella, joko taivaassa, Uudessa Jerusalemissa tai sitten jopa maan päällä?

Joka tapauksessa asioita hankaloittaa kun 2000-luvun alkuvuosina myös Saatana LOI OMAN KEINOTAIVAAN JA KEINOTUONELAN, JOIDEN OMINAISUUDET KUVASTAVAT JUMALAN KOKO VOIMAA. Samoin eräiden teosten mukaan on pääteltävissä, että Islam luo 7 braania, joista yksi on aito ja loput keinotekoisia.

EMME KYKENE ENÄÄ LUOTETTAVASTI EROTTELEMAAN JA ANALYSOIMAAN HENKISEN JA TAIVAALLISEN MAAILMAN ILMIÖITÄ. OVATKO NE LÄHTÖISIN KRISHNASTA VAI SAATANASTA JNE.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron