Karman laki

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Karman laki

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.10.2018 09:49

Barnabaan evankeliumin mukaan alussa eläimet olivat maan päällä.
Ihminen oli maan alla ikään kuin kuolleena ja vakoili eläinten touhuja.
Jumalan pojat olivat syvemmällä maan alla tulessa ja vakoilivat ihmisten
ja eläinten touhuja.

Evankeliumi eli Karman laki on Jumalan Pojista lähtöisin ja se yrittää saada aikaan
lainalaisuuksia ihmiskunnan ja eläinkunnna välisissä suhteissa. Se ei onnistu siinä, koska se on eläinkunnan huomioon ottava enemmän kuin ihmiskunnan ja se on tavallaan eläimiä suosiva laki, joka johtaa ihmiskunnan sukupuuttoon.

Lisäksi tuo laki ei ota huomioon Jumalan Poikia itseään. Se on siis pelkkä jumalaton tekele ja luultavasti ei missään järin järkevässä suhteessa toimi. Sen avulla Eläinkunta vain sortaa Ihmiskuntaa. Mihinkään muuhun siitä ei ole.

Evankeliumi eli Karman laki osoittaa vain tekijänsä kelvottomuuden.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Karman laki

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.10.2018 10:11

Sopii kysyä mitä nuo Jumalan pojat, jotka loivat evankeliumin eli Karman lait ovat alunperin olleet? Olivatko he eläimiä alussa, jotka ihminen heitti kelvottomina pois tuleen. Ehkä ensin syötyään heidät. Eli jonkinlainen sielullinen yhteys on Jumalan Poikien ja eläinkunnan välillä.

Ihminen on siinä välissä ja käyttää hyväkseen eläimiä ja heittää niitä pois alapuolelleen. Sitten nuo alhaalla tulessa olevat eläimet muuntuvat Jumalan Pojiksi ja alkavat ajamaan eläinkunnan asiaa.

Emme voi olla varmoja enkeleiden ja Jumalten poikien alkuperästä. Psalmit sanovat enkeleitä Herra Zebaotin suun henkäyksiksi. Mutta oma käsitykseni on, että ne saattavat olla kuolleiden eläinten henkiä, jotka on nostettu ylös.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Karman laki

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.10.2018 10:12

Ihminen on Jumalan kuva ja kaltaisuus. Ainoa maan päällä yksinäinen laji. Kaikki eläinlajit polveutuvat toisistaan ja ovat maan tuottamia joukkoja, mutta ihminen on suoranaisesti Jumalan omien käsien luomus. Hän eroaa eläimistä eikä kuulu eläinkuntaan.

Sen sijaan eläimet eivät paljoa eroa toisitaan ja kuuluvat suureen monen miljoonan lajin eläinjoukkoon.


Ihmiskunnan olisi aikaa sitten pitänyt alkaa säätämään lakeja itse ja kirjoittamaan omia evankeliumejaan mm. luontoa ja eläinten käyttäytymistä tarkkailemalla. Olisi pitänyt luoda lakeja eri eläinlajien välisen käyttäytymisen säätelyyn.

Miten kuuluu variksen ja harakan ja kyyhkysen sekä varpusen toimia toistensa suhteen.
Jne. Eläimet ovat melko väsyttävä ja pitkästyttävä tutkimuskohde kenties ja joka tapauksessa Baabelin tornin luona kostonhimoiset eläimet alkoivat sortamaan ihmiskuntaa. Niin, että ihmiskunta ei päässy missään hankkeessaan pitkälle.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron