Jälleensyntyminen

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Jälleensyntyminen

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.09.2018 11:21

Ihminen on Jumalan kuva ja kaltaisuus eikä maailmassa sen vuoksi pitäisi olla sortoa tai väkivaltaa tai sotia. Mutta eräs Krishna tietoisuuden kirja esittää, että vaikka eläin voi jälleensyntyä ihmiseksi niin sen eläimelliset piirteet osittain ainakin säilyvät. Jos koira syntyy ihmiseksi niin sille jää yhä koiran ominaisuuksia olemukseensa.

Ei maailmassa olisi lainkaan sotia, jos kaikki olisivat aitoja ihmisiä, mutta nykyisin saattaa olla niinkin, että aitoja ihmisiä on vain pieni kourallinen jäljellä.

Samoin Kristittyjen evankeliumi puhuu, että on olemassa sian ja koiran kaltaisia ihmisiä ja jopa käärmeen kaltaisia tai VT:n mukaan jopa härän kaltaisia ihmisiä.

Tätä asiaa ei oteta huomioon kun mietitään sitä minkä vuoksi maailmassa on sotia, jos ihminen on Jumalan kuva ja kaltaisuus. Mutta kyllä ihmisiä on sen verran vähän maailmassa, että VT sanoo: Minä teen ihmiset harvinaisemmiksi kuin Ofiirin kulta.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron