Visnun inkarnaatioista

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Visnun inkarnaatioista

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 04.08.2018 10:43

Monin tavoin historia ja tulevaisuus näyttäisivät osoittavat symbolisten ja vertauskuvallisten ennusteiden toteutuneen. Esim. voidaan katsoa että nykyinen joulusymboliikkaan kuuluva sian käyttö juhlaruokana osoittaa, että Vishnun kolmas inkarnaatio eli henkinen Varaha villisika alkoi toimia 1500-1800 luvuilla NOSTAAKSEEN MAAPALLON ASEMAA UNIVERSIUMISSA SEN OLTUA UPONNEENA PIMEÄN KESKIAJAN VESIIN.

https://en.wikipedia.org/wiki/Varaha

Mutta mielenkiintoinen on tuo NELJÄS INKARNAATIO ELI NARASIMHA, jolla tulee olemaan leijonan kasvot. Se puolestaan palauttaa dhraman eli uskonnon takaisin asemaansa. Tämä ei oikeastaan voi olla muu kuin islamin Imaami Mahdi sillä Haditheissa satoja vuosia sitten ennustettu Mahdin kuva on löytynyt Mars planeetalta.

Tuo kuva oli alunperin täysin Haditheissa ennustettu nuorukainen, mutta on myöhemmin alkanut muistuttaa LEIJONAN kaltaista päätä. Jossain määrin tiedämme että aika on lähellä, koska tuo leijonanpää muistuttaa myös Yhdysvaltojen nykyisen presidentin kasvoja.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cydonia_(region_of_Mars)

https://en.wikipedia.org/wiki/Narasimha

VILLISIKA INKARNAATIO NOSTI MAAILMAN PIMEÄN KESKIAJAN VESISTÄ, MUTTA TAKAPAKKIA ON TULOSSA EHKÄ TIETEELLE JA USKONTO ELI DHRAMA NOSTETAAN YKKÖSEKSI SEURAAVAN LEIJONANKASVOISEN INKARNAATION TOIMESTA.

On selvää että sumeaa logiikkaa käyttäen voidaan siis nähdä Jumalan puhuneen historiassa ja tulevaisuuden sybmboliikassa.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron