Kurusektran taistelu

Pitkälle tulevaisuuteen ulottuvaa tietoa ja muuta virikettä tarjoava uskonnollinen yhteisö ansaitsee tarkastelumme seuraavaksi.

Kurusektran taistelu

ViestiKirjoittaja barycz » 11.02.2019 12:07

Mutta suurin mysteeri on kuinka Sana ja sen sarvi Karitsa voivat voittaa maailman sotajoukot sekä pedot. Onko Sana ja Karitsa kussakin ajassa itse asiassa ihmisen tekoa? Kuinka mikään ihmisen teko voisi voittaa maailman koko sotalauman sekä pedot?

Krishna tietoisuuden kirjoissa kerrotaan, että Kurusektran taistelu käydään sen tähden onko Bhagavadgita maailmassa vai ei? Pitääkö tuo teos heittää tuleen vai ei? Pahat voittavat tuon taistelun koska hyväksyvät Bhagavadgitan ja sen esittämän ajatuksen jälleensyntymisestä.
Sen sijaan hyvät taistelevat Bhagavadgitaa vastaan ja muistoja ja totuudellista historiankirjoitusta vastaan. He tahtovat sulkea korvansa ja silmänsä historian pahuuksilta.

Hyvät kuitenkin häviävät taistelunsa. Paha voittaa ja saa vallan koko maailmaan. Tänä päivänä on esim. Palestiinalaisten ja Arabien joukoissa jo niitä jotka tahtovat ummistaa silmät historialta. Esim. Holocaustin olemassaolo tahdotaan pimittää. Ikävää on, että seuraavan 2300 vuoden ajan Idässä totuus poljetaan maahan ja jumalattomuus levittää tuhoa. Ikävää sikäli, että kaikki odottavat kieli pitkällä idän tuhoutuvan, mutta käykin toisin. Viime hetkellä itä vaihtaa puolta ja hyväksyy historian todistuksen väkivallasta ja sorrosta. Sen sijaan Afrikka ja Etelä-Amerikka, jotka ovat menneet mukaan silmien sulkemiseen eivät käänny ajoissa muistelemaan menneitä, vaan he pimittävät tiedon menneistä julmuuksista. Afrikka ja Etelä-Amerikka häviävät Kurusektran taistelussa idälle, joka on yllättäen vaihtanut puolta tiedon pimittäjästä sen esillä pitäjäksi.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 73
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Re: Kurusektran taistelu

ViestiKirjoittaja barycz » 11.02.2019 12:08

Tämä liittyy myös alkavaan Vesimiehen aikaan, jonka määrävä henki on Maailman henki. Tuon hengen alaisuudessa haalitaan rikkautta ja vaurautta mistään seikasta piittaamatta. Vesimiehen aika kestää 2000-4300 jKr välillä, mutta sitä seuraa Kauriin aikakausi, joka on ollut aina petojen uhrina ja marttyyrina. Itä toimii ajallaan ja oikein kun se kääntyy vasta Kauriin aikakautena muistelemaan menneisyyden häpeällisiä tekoja.

Sen sijaan läntinen pallonpuolisko aikoo mennä Maailman hengen ja rikkauden viehetysvoimassa tekemään oikean jumalanpalveluksen mahdolliseksi niin, että tullaan temppeleissä uhraamaan eläimiä jumalalla ja näin kerätään taakkaa ja syyllisyyttä ja vuodatettua verta, tuskaa ja hätää alkavan Kauriin aikakauden kontolle mielin määrin.

Kauriin aikakausi 4300-6300 jKr tienoilla on Valon valtakuntaa, jossa kaikki pimeyden kätköt valaistaan. Silloin käy ilmi mitä itse kukin on tehnyt.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 73
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Re: Kurusektran taistelu

ViestiKirjoittaja barycz » 11.02.2019 12:23

Lyhyesti: Karitsa ei välttämättä ole niin suuri juttu kuin Raamatussa annetaan ymmärtää.
Seuraavan neljän tuhannen vuoden suunitelmaa on valotettu ylipappi Kristuksen toimesta taivaasta käsin Krishna tietoisuuden ja Raamatun kirjoitusten selityksen avulla. Kristus on selittänyt noita teoksia nyt avoimesti Joh. 16:25 mukaisesti.
Tiedämme koko ajan enemmän ja enemmän sekä neljän seuraavan vuosituhannen suunnitelma on käynyt kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi. Profeetta Isa (Jeshua) on ilmaissut meille tulevat asiat sekä tiedämme nyt paremmin kuinka niihin tulee suhtautua.
Epäilemättä on niitäkin, jotka tietävät asioita vielä tarkemmin ja pitemmälle tulevaisuuteen eli islamin käyttämä Profeetta Barnabaan evankeliumi kertoo tulevia asioita jopa 12000 vuotta eteenpäin. Ja vielä on raamatussa selitystä, että jopa 40000 vuotta eteenpäin on ennakoitu hieroglyfien avulla asioita. Erään Kalevalan kohdan perusteella voin puolestani päätellä, että se kohta kertoo tulevasta ajasta noin 50000 jKr.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 73
Liittynyt: 10.05.2018 21:34


Paluu Krishna tietoisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron