Virtuaalimaailma - VIRMA 7

Tarkoitus on esitellä erilaisia näkökulmia messiaihin ja ehdottaa joitakin nimiä mitä rikkaimman lunastushistorian tiimoilta.

Virtuaalimaailma - VIRMA 7

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 21.05.2018 05:30

Joulukuun 31. päivä vuonna 2017 olen Facebookissa pohtinut mahdollisuutta perustaa alustavasti työnimi Virtuaalimaailmalle. Mitään sen kummepaa lakia, periaatetta tms. en ole vielä miettinyt, vaan joitakin hämäriä suuntaviivoja. Erityisesti olen pohtinut sitä tuleeko halvemmaksi rakentaa kokonainen rakennus esim. konserttitalo jonnekin vai muodostaa virtuaalinen konserttitalo johonkin aivan uudenlaiseen nettiin. Pitäisi oikeastaan antaa nimi tuollaiselle uudenlaiselle netillekin, mutta sitä en ole hahmotellut muuten kuin, että pitäisi olla joka kerrostalossa oma palvelin, josta voisi hakea kaikki kerrostalon asukkaat ne tiedostot, joita tarvitsee.

Työnimenä siis on VIRMA 7.

VIRMA 7 yhteydessä ostin aikanaan pari vuotta sitten seitsemän petsiä, jotka nykyisin ovat kalifikaatin vihossa. Olen ollut äimän käkenä mitä nuo petsit voisivat olla, mutta tänään otin ohjat käsiini ja ne olkoot: Kissa, Apina, Kani, Sika, Lammas, Kana ja Hevonen. Mitä tullaisella seitsemän lemmikkieläimen sekulaarilla joukolla sitten voisi saada aikaan.

Noita petsejä voisi käyttää kunkin seitsemän lajitteluosasen lemmikkeinä näin alustavasti. Juuri tuossa järjestyksessä.
1. Kissa 2. Apina 3. Kani 4. Sika 5. Lammas 6. Kana 7. Hevonen.

Petsejä voi toki vielä harkita missä yhteydessä niitä käyttää. VIRMA 7 yhteydessä niiden käyttö ei ehkä ole vielä järkevää.

Muitakin työnimiä voisi harkita esim. Havanna Club 7. yms. Tahdon, että VIRMA 7 on jotakin suurenmoista ja moniulotteista eikä pelkästään virtualisoituja vanhoja
rakennuksia.

1. Aliakset eli muut nimet ja nimimerkit
2. Datacoin systeemi
3. Yhteydet Wikipediaan, Duck Universiumiin, Galaktiseen Imperiumiin etc.

Missä määrin voivat reality ja mielikuvitus kietotua toisiinsa on se seikka, joka eniten mieltäni askarruttaa. Unelma on pelkkä unelma, vaikka joskus
ikuinen ja ikuisesti jaloissa pyörivä. Ne unelmat, jotka ovat ikuisia ovat ehkä tarkoitettu otettavaksi huomioon myös Virtuaalimaailmassa.
Miten sitten hallita suurta määrää pieniä unelmia, jotka pyrkivät isoiksi ikuisiksi unelmiksi.

Entä uskontojen tieto tulevista tapahtumista, henkilöistä ja periaatteista. Uskonnot eivät katso VIRMA 7 olevan osa tulevaisuuden skenaarioita.
Korkeintaan se kestäisi muutaman sukupolven. Tulevaisuus ei ole uskontojen mukaan SCI-FI mäinen Megapolis kulttuuri, vaan agraarinen
paratiisimaakulttuuri. Jumalan valtakunta alkaa jo kymmenen vuoden sisällä jauhaa pölyksi nykyisiä rakenteita.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Virtuaalimaailma - VIRMA 7

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 21.05.2018 05:52

Olen alustavasti hahmotellut, että VIRMA 7 olisi Etelä-Amerikkalainen projekti, jonka budjetti olisi korkeintaan 350 miljardia dollaria per vuosi.
Paljoa kiinnostusta ei Etelä-Amerikalla ole asiaa kohtaan. Siellä on omat oopperatalonsa aikoinaan olleet viidakossa, jonne ne ovatkin hautautuneet.
Samassa yhteydesä voisi olla:

1. Koko maailman kalifikaatti - perustuisi virtuaalisuuteen.
2. Diplomaattikuntaa - perustuisi hyvin pirstaleisen maailman hallinnon purkamis- ja vähentämisperiaatteisiin
3. Yliopistojen tiedekuntia - innovaatiobudjetti vähintään 20 miljardia dollaria per maailmanjärjestö
4. Jeditorni arkistoineen - kulttuuri, näyttelyt, museot ja kirjastot - kuraattorit.

Yksi ongelma on tietenkin Etelä-Amerikkaan liittyvä Afrikka, joka tietojen mukaan karsastaa audiovisuaalista valtikkaa. Ehkä olisi niin oltava
että tämän projektin väliaikaisuus ja kumottavuus olisi melko suurta luokkaa. Tarkoitan siis, että mitään pysyvää ei tarvitsisi saada aikaan.

Tarkoitus olisi myös sitoa EU:n ja Etelä-Amerikan budjettien suhde toisiinsa nähden niin, että EU:n budjetti olisi 150 miljardia dollaria kun
Etelä-Amerikan vastaava olisi tuo 350 miljardia dollaria.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Messiaanisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron