Profeetta Danielin kirja avautuu - ajat

Tarkoitus on esitellä erilaisia näkökulmia messiaihin ja ehdottaa joitakin nimiä mitä rikkaimman lunastushistorian tiimoilta.

Profeetta Danielin kirja avautuu - ajat

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 10:52

Profeetta Danielin kirjassa on luettelo seitsemästä asiasta, joista kutakin pitää harjoittaa 70 vuosiviikkoa eli 490 vuotta. Eli parannusta tehdään todellakin joka aionina eri asioista kuin edellisinä aioneina.

1. Aioni 490 - 0 eKr Israelin kansan ja Jerusalemin kaupunki piti jälleenrakentaa.
2. Aioni 0 - 490 jKr JUMALATTOMUUDESTA PITI TEHDÄ LOPPU. Pedolle annettiin ihmisen sydän.
3. Aioni 490 - 980 jKr Synti piti sinetillä lukita eli syntyi islam, joka toisaalta toi Mooseksen lain, jonka Paavali oli kumonnut takaisin, mutta toisaalta lievensi evankeliumin tiukkaa seksuaalimoraalia. Monet asiat, joita kristityt pitivät syntinä eivät enää olleet syntiä.
4. Aioni 980 - 1470 jKr Pahat teot piti sovittaa. Roomkat kirkko toi tuohon tarkoitukseen mm. luostarit, sääntökunnat, aneet, pyhiinvaelluksen etc.
5. Aioni 1470 - 1960 jKr Ikuinen oikeudenmukaisuus piti saattaa voimaan. Syntyi Valistus, Sosialismi, Ranskan Vallankumous ja Perustuslait.
6. Aioni 1960 - 2450 jKr Näky ja Profetia sinetillä suljetaan. Vihapuheet kielletään. Profeetat ja Näkijät julistetaan pannaan jne.
7. Aioni 2450 - 2940 jKr Kaikkein Pyhin Voidellaan. Muhammedista tulee Brahma ja Jeesus on Uusi Aadam, josta uusi dynastia nousee raunioille.

*****

Eli tämä kuudes aioni kieltää vihapuheet, utopiat, jotka perustuvat muiden kansojen hyväksi käyttämiseen ja viettelemiseen eroon johtajistaan. Se kieltää profetoimisen ja profeettojen kirjat sekä näkijät ja näkyjen kirjat. On varmasti havaittu, että jokainen profetia ja utopia kätkee siemenen, joka tuhoaa enemmän kuin rakentaa.

Toisaalta on tiedettävä, että 2100 tapahtunee kulttuurivallankumous ja Veeda tiedon kokoaminen. Myös on odotettavissa jonkinlainen Ilmestyskirjallisuus eli näkyjen näkemisen hengen vuodatus. Eli vaikka nuo kielletään eräin paikoin niin muissa osissa maapalloa ne nousevat kukoistukseen.

Tutkimattomia ovat Herran tuomiot. En tiedä kuinka parannus voi toteutua kun tulee Imaami Mahdi ja Veeda tiedon kokoaminen. Näyttää kuin parannus pitää ulottaa etenkin väärään profetointiin sen kieltämiseen, mutta on oikeaa profetointiakin? Tehtävä on äärimmäisen vaikea. Profetointi ja näyt nousevat melko varmasti kaikista ahdistuksista huolimatta. Mutta parannusta niistä pitää tehdä.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 406
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Profeetta Danielin kirja avautuu - ajat

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 18:47

Ehkä syynä raamatun kovaan kritisointiin on vain yritys toteuttaa Profeetta Danielin tälle ajalle asettama asia ja tehtävä: NÄKY JA PROFETIA SINETILLÄ SULJETAAN (1960-2450 jKr).

Tuo on luultavasti liian vaikea tehtävä ja itsekin olen alkanut esittämään monia tulevaisuuteen liittyviä näkyjä, visioita siitä huolimatta, että tahdoin tuon Profeetta Danielin kirjan tehtävän toteuttaa myös. Olen siis siinä suhteessa toiminut kaksinaamaisesti.

Eipä taida kannattaa esittää sitä, että raamattu on liian ankara, valheellinen ja monin tavoin vajaa kirja, joka sisältää vihapuheita. Se on pronssia ja kultaa mitä tulee totuuteen ja vilpittömyyteen sekä moraaliin ja etiikkaan. Sen sijaan sen esittämät tulevaisuuden tiedot ovat huikaisevia. siksi lienee vaikea sinetillä sulkeminen.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 406
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Profeetta Danielin kirja avautuu - ajat

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 19:56

En tiedä mikä on ollut syynä siihen, että syntyi Profeetta Danielin kirjan mukainen 4. peto, joka ahmii koko maailman. Liekö syynä ollut Roomalais-katolisen kirkon hylkääminen 1000-luvun alusta alkaen ja 1500-luvulta alkaen voimistuvana?

Raamattua omalla kielellään käyttävät tahot lienevät kulutuksen kärkipäässä. Heiltä tavallaan evättiin osallisuus elämän puuhun, mutta he alkoivat omatoimisesti kahmia elämän edellytyksiä ja materiaa itselleen.

Kaiketi kävi niin, että annettiin pyhiä kirjoituksia koirien ja sikojen yms. ahmattien haltuun ja he alkoivat käyttää niitä omaksi edukseen. Mutta toisaalta kun kirjoitukset saatiin käännettyä alettiin nähdä petoja, syntisiä, antikristuksia ja jumalattomia kaikkialla. Etenkin Rooman kirkossa.

1. peto = Rooma, Leijona
2. peto = Eurooppa, Leopardi
3. peto = Venäjä, Karhu
4. peto = ??????, Lohikäärme???? (Kristikunta)

Itse pidän neljäntenä petona: USA, Eurooppa, Arabia, Intia.

Historiaa ja menneisyyttä ei enää voida muuttaa. Se vain lisäisi kaaosta. Mutta tämän ajan 1960-2450 tehtävänä ja asiana on : NÄKY JA PROFETIA SINETILLÄ SULJETAAN. Eli lienee aika nyt juuri kaikista hengellisistä kirjoista luopua paitsi alkukielellä.

Onhan muutenkin menossa alkuperäisruokalajien erottelu kunkin kansan kohdalle yms. jaottelu siihen mikä on kullekin kansalle kuuluvaa aarteistoa.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 406
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Profeetta Danielin kirja avautuu - ajat

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 21:01

Tuolla Antiokiassa alettiin pakenevien opetuslasten toimesta julistaan NIMEÄ Kristus, Jeesus tai Messias. Eli pelkkä Jeesus nimen tunnustaminen ihmisten edessä riittää siihen että on Kristitty. Aivan samoin kuin muslimiksi pääsee lausumalla tosi uskontunnustuksen.

Tuon ajan 0-490 jKr tehtävä ja asia oli JUMALATTOMUUDESTA TULEE LOPPU. Eli jokaista kutsuttiin ulos siitä, että ei tunnusta Jumalan olemassaoloa. Siksi heidän piti tunnustaa Jeesus on Herra. Ja ottaa kaste ja ehtoollinen vastaan sen merkiksi. Tämän katsottiin riittävän siihen että ei ole jumalaton, vaan uskoo Luojaan. --------- KRISTINUSKO

Jokainen joka ihmisten edessä tunnustautuu Jeesuksen omaksi häneen myöskin Jeesus tunnustaa yhteyden.

Antiokian opetuslapset vain tahtoivat Jeesus nimeä pidettävän kunniassa. Myöhemmin on muita ehtoja toki asetettu.

490-980 jKr SYNTI SINETILLÄ LUKITTIIN Islamin opetus piti hyväksyä naimisesta ja lihan syönnistä. Perisynnin olemattomuudesta sekä muusta sellaisesta. ------------- ISLAM

980-1470 jKr PAHAT TEOT SOVITETTIIN Piti hyväksyä luostarit, sääntökunnat, aneet ja pyhiinvaellus, sekä muut Rooman esittelemät sovitukset. ------- KRISTINUSKO

1470-1960 jKr IKUINEN OIKEUDENMUKAISUUS ASETETAAAN VOIMAAN Piti hyväksyä valistus, vallankumous, ihmisoikeudet ja perustuslait. ----------- ISLAM

1960-2450 jKr NÄKY JA PROFETIA SINETILLÄ SULJETAAN Pitää hyväksyä että näyt ja profetiat ovat ihmislähtöistä vihan viiniä ja vihapuheita ja lopettaa niiden käyttö. Ei saa profetoida tai julkituoda näkyjä muuta kuin omissa nimissään Jumalaan vetoamatta. ----------- KRISTINUSKO
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 406
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Messiaanisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron