Miksi apinat muistuttavat ihmistä?

Tarkoitus on esitellä erilaisia näkökulmia messiaihin ja ehdottaa joitakin nimiä mitä rikkaimman lunastushistorian tiimoilta.

Miksi apinat muistuttavat ihmistä?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 09:54

Kysymys on siitä, että kovin yritettiin löytää Aadamille sopivaa apua. Mentiin jopa niin pitkälle, että luotiin lähes ihmistä muistuttava eläinlaji. Mutta kaikki yritykset Jumalan viisaudesta ja taidosta huolimatta epäonnistuivat. Ei kyetty luomaan eläinlajia, jonka ominaisuudet olisivat yksiselitteisesti olleet sitä luokkaa, että Aadami olisi saanut kaikin tavoin apua itselleen eläimistä. Miksi Jumala ei kyennyt luomaan eläinlajia, joka olisi ollut apuna? Islam on kehittänyt teorian, että jokaiselle eläinlajille Jumala antoi noin 1/99 osan omasta hengestään. Tuota seikkaa kuvastaa Jumalan 99 kaunista nimeä. Ei ehkä ollut sopivaa, että eläimet, joissa oli pieni osa Jumalan henkeä olisivat palvelleet ihmistä. Tai sitten vain tuo Jumalan hengen osa antoi eläimille niin suuren voiman, että tuo voima oli ylimitoitettu sopivuudeltaan Aadamin palvelemiseen.

Jumala otti tehtäväkseen evolution avulla kehittää avun Aadamille. Se oli vaikea, hidas ja epäonnistunut projekti. Simpanssi oli ehkä paras yrityksen tuotos. Jokainen laji omaa jonkin Jumalan hengen piirteen, mutta Adamille sopivaa apua ei siten saatu aikaan.
Simpanssin tehtäväksi muodostui varoittaa äänellään krokotiileista ja muista vaaroista.
Jokainen laji omaa piirteen, josta on vähän apua miehelle. Mutta ei löytynyt apua sopivaa ennen Eevaa. Eläimet luotiin avuksi, mutta homma ei toiminut. Niiden kyky auttaa oli rajoittunut.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Miksi apinat muistuttavat ihmistä?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 21:13

Gnostilainen Filippuksen evankeliumi ja eräät muut gnostilaiset kirjat kertovat jonkin verran tästä ajasta ja tulevasta YLÖSNOUSEMUKSESTA.
On hengellinen ylösnousemus ehkä ensin ja sitten ruumiillinen ylösnousemus, jossa ihminen herää alastomana. Kun ajattelee kaunokirjallisuutta niin näyttäisi siltä kuin ainakin kaksi teosta kuvaisivat symbolisesti tuota ruumiin ylösnousemusta:

Apinoiden Planeetta
Tarzan Apinoiden Kuningas

Noustaan 40 vuotta muiden jälkeen ja ollaan pahasti alakynnessä tiedon ja vaatetuksen suhteen. Paikkaa hallitsee lähinnä moraalisesti ja älyllisesti apinoiden tasalla olevat vallat. Sitten vähä vähältä joudutaan kasvokkain sen kanssa mitä menneisyydessä tapahtui.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Miksi apinat muistuttavat ihmistä?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 04:06

Sanoilla voi aina leikitellä. Raamattu ei ole kahleissa, mutta : MIKÄ ON TOTUUS?

Se, että henkinen on eläin, jolla on 1/99 osa Jumalan omasta hengestä ja ominaisuudesta on pelkkä käsitys ei välttämättä totuus.

Hengellinen tietää tulevat asiat, jolla hän ylpeilee. Sama juttu on, että minä tiedän että kuvia ei saa olla eikä patsaita. Sitten menen kirjakauppaa ja ostan kuvallisen kirjan KUN LUULEN SIITÄ LÖYTÄVÄNI JUMALAN TAHDON.

HITTO, JUMALAN TAHTO ON: ÄLKÄÄ TEHKÖ KUVIA. ÄLKÄÄ EDES PITÄKÖ HALLUSSANNE KUVIA.

Helppo on nykyisin olla hengellinen ja tietää tulevat asiat kun Jeshua Joh. 16:25 mukaisesti taivaassa selittää niitä nykyisin. Ei sillä ole mitään merkitystä. Minulla on yhä kuvallisia kirjoja, joka on vastoin Jumalan tahtoa.

Hengellisyydestä ei näytä olevan mitään hyötyä.
Henkinen ja jopa sielullinen voittaa.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Messiaanisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron