Jeesus Vapahtaa yhdestä orjuudesta kerrallaan

Tarkoitus on esitellä erilaisia näkökulmia messiaihin ja ehdottaa joitakin nimiä mitä rikkaimman lunastushistorian tiimoilta.

Jeesus Vapahtaa yhdestä orjuudesta kerrallaan

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.05.2018 21:44

Vapauteen Kristus teidät vapautti? Eikö se merkitse, että ne jotka ovat vapautetut ovat kertakaikkisesti vapautetut: Orjuudesta, laista, Kristuksesta, kirkosta, kuninkaista, totuudesta jne. Tämä tapahtui porvariston osalta Ranskan vallankumouksessa. Sen jälkeen on osa toki jäänyt vielä Kristuksen orjiksi ja on sidottu omassatunnossaan kaikkiin noihin edellämainittuihin, mutta Porvariston siis Karitsa vapautti todelliseen vapauteen. Myöhemmin työväestö sosialismin kautta hankki toisin keinoin itsellensä myös täyden vapauden. Ehkä hekin Karitsan vaikutuksesta.

Nyt on parhaillaan menossa papiston eli islamin vapauttaminen Karitsan toimesta. Myös heitä pyritään vapauttamaan kaikesta edellämainitusta.

On toki totta, että pakanoiden edessä tulee vielä näytellä lain alaista ja kivaa poikaa, mutta PAAVALISSA EI PERIAATTEESSA OLE PALJOAKAAN VIKAA. HÄN TÄYDELLISTI KRISTUKSEN TARKOITUSTA ESIM. JUURI TUON PERIAATTEEN PERUSTEELLA: JOS TE SEURAATTE MINUN OPETUSTANI, TE OPITTE TUNTEMAAN TOTUUDEN JA TOTUUS TEKEE TEIDÄT VAPAIKSI.

PAAVALI OPETTI MITÄ TUO VAPAUS ON TODELLISUUDESSA. VAPAUTTA MYÖS KIRKOSTA, LAISTA, KRISTUKSESTA JA USKONNOISTA ITSESTÄÄN. EIHÄN PAAVALI EHTINYT TOKI KAIKKEA VAPAUTUSTYÖTÄ ITSE TEHDÄ, VAAN AINOASTAAN LAISTA HÄN KUNNOLLA VAPAUTTI, MUTTA MYÖHEMMÄT VAPAUTTAJAT OVAT VAPAUTTANEET MYÖS MUISTA ORJUUTTAJISTA KUTEN KIRKOSTA.


0 VApahtaja saapuu
500 Vapahdettu kidutuksesta, kuolemasta ja vainosta
1000 Vapahdettu tietämättömyydestä ja kirjattomuudesta ja puhumaan monilla kielillä
1500 Vapahdettu kirkosta ja uskonnoista sekä turhasta Jumalanpalvonnasta
2000 Vapahdetaan hallituksista, valtiaista ja voimista.
2500 Vapahdetaan luultavasti perhesiteistä ja sukulaisuussiteistä ???
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 325
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Messiaanisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron