Jeesus Vapahtaa yhdestä orjuudesta kerrallaan

Tarkoitus on esitellä erilaisia näkökulmia messiaihin ja ehdottaa joitakin nimiä mitä rikkaimman lunastushistorian tiimoilta.

Jeesus Vapahtaa yhdestä orjuudesta kerrallaan

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.05.2018 21:44

Vapauteen Kristus teidät vapautti? Eikö se merkitse, että ne jotka ovat vapautetut ovat kertakaikkisesti vapautetut: Orjuudesta, laista, Kristuksesta, kirkosta, kuninkaista, totuudesta jne. Tämä tapahtui porvariston osalta Ranskan vallankumouksessa. Sen jälkeen on osa toki jäänyt vielä Kristuksen orjiksi ja on sidottu omassatunnossaan kaikkiin noihin edellämainittuihin, mutta Porvariston siis Karitsa vapautti todelliseen vapauteen. Myöhemmin työväestö sosialismin kautta hankki toisin keinoin itsellensä myös täyden vapauden. Ehkä hekin Karitsan vaikutuksesta.

Nyt on parhaillaan menossa papiston eli islamin vapauttaminen Karitsan toimesta. Myös heitä pyritään vapauttamaan kaikesta edellämainitusta.

On toki totta, että pakanoiden edessä tulee vielä näytellä lain alaista ja kivaa poikaa, mutta PAAVALISSA EI PERIAATTEESSA OLE PALJOAKAAN VIKAA. HÄN TÄYDELLISTI KRISTUKSEN TARKOITUSTA ESIM. JUURI TUON PERIAATTEEN PERUSTEELLA: JOS TE SEURAATTE MINUN OPETUSTANI, TE OPITTE TUNTEMAAN TOTUUDEN JA TOTUUS TEKEE TEIDÄT VAPAIKSI.

PAAVALI OPETTI MITÄ TUO VAPAUS ON TODELLISUUDESSA. VAPAUTTA MYÖS KIRKOSTA, LAISTA, KRISTUKSESTA JA USKONNOISTA ITSESTÄÄN. EIHÄN PAAVALI EHTINYT TOKI KAIKKEA VAPAUTUSTYÖTÄ ITSE TEHDÄ, VAAN AINOASTAAN LAISTA HÄN KUNNOLLA VAPAUTTI, MUTTA MYÖHEMMÄT VAPAUTTAJAT OVAT VAPAUTTANEET MYÖS MUISTA ORJUUTTAJISTA KUTEN KIRKOSTA.


0 VApahtaja saapuu
500 Vapahdettu kidutuksesta, kuolemasta ja vainosta
1000 Vapahdettu tietämättömyydestä ja kirjattomuudesta ja puhumaan monilla kielillä
1500 Vapahdettu kirkosta ja uskonnoista sekä turhasta Jumalanpalvonnasta
2000 Vapahdetaan hallituksista, valtiaista ja voimista.
2500 Vapahdetaan luultavasti perhesiteistä ja sukulaisuussiteistä ???
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Jeesus Vapahtaa yhdestä orjuudesta kerrallaan

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 21.07.2018 16:34

Entä minkä vuoksi Jeshua teki niin suuria lupauksia kannattajilleen?


Mikään vähempi lupaus ei olisi käynyt sillä Jeshuan aikaan oli olemassa jo hindulaista kirjallisuutta, jossa määriteltiin jopa Kurusektran taistelussa kuolleiden saavan eräänlaisen ikuisen elämän: Sielunvaelluksen ansiosta. Kyse on siis alunperin ollut JÄLLEENSYNTYMISOPISTA.

Myös Jeshua on eräässä mielessä saattanut tarkoittaa jälleensyntymisoppia?

Tuossa vaihessa historiaa vuoden nolla tienoilla juutalaiset olivat jäämässä jälkeen muista kultuureista. Persialaisilla oli Kyyros, jolle annettiin tuonelan avaimet, Babylonialaisilla Kuningaiden Kuningas Nebukadnessar, Kreikkalaisilla Messias, Johtaja SANKARI Aleksanteri Suuri sekä hindulaisilla omat juttunsa.

Kyyros oli tuonelan kuningas, Nebukadnessar maan päällinen kuningas ja Aleksanteri Suuri kolmannen taivaan kuningas. Hindulaiset olivat aikamatkailun ja avaruuden kuninkaita. Jäljelle jäi todellisuudessa vain taistelu Jumalan valtakunnan kuninkuudesta tai sitten piti nuo neljä edellämainittua syöstä valtaistuimeltaan ja vallasta.

Jeshua yritti saavuttaa muiden etumatkaa juutalaisten hyväksi, mutta ei oikein onnistunut siinä täysillä?
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Jeesus Vapahtaa yhdestä orjuudesta kerrallaan

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 21.07.2018 17:35

Paljon muutakin hän on. Sivistyksen perusta ja barbarismin kukistaja monin tavoin. Ei aina niin näkyvällä tavalla, vaan ikään kuin piilovaikuttajana.

Jeesus on Pietarin mukaan kulmakivi ja Paavalin mukaan ainoa perusta.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Messiaanisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron