Kuka on tulevan Jumalan valtakunnan kuningas?

Tarkoitus on esitellä erilaisia näkökulmia messiaihin ja ehdottaa joitakin nimiä mitä rikkaimman lunastushistorian tiimoilta.

Kuka on tulevan Jumalan valtakunnan kuningas?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 21.07.2018 16:39

Jehovan todistajat ehdottavat aina Jeshuaa, mutta itse en ole asiasta aivan yhtä vakuuttunut.

Oma ehdutukseni on Profeetta Daniel. Hän oli perin juurin ihmisen kaltainen auktoriteettien vastustamisessa ja vaatimattomuudessa. Hän kulki Jumalaa kuunnellen yms. Mitkä edellytetään profeetta Miikan kirjassa. "Mitä muuta Jumala sinulta ihminen tahtoo kuin että ......"

Hänelle myös Jehova antoi lupauksen: "Nouse osaasi päivien lopulla."
Lisäksi Daniel 10 kuvaa hänen tavallaan perineen kosketuksen ja siunauksen kautta eräältä IHMISEN KALTAISELTA oikeuden käyttää nimeä Ihmisen kaltainen ja Jumalalle rakas.

Mutta voiko Profeetta Daniel olla myös Karitsa?? Emme tiedä hänen kuolintapaansa, mutta Karitsasta tiedämme kuolintavan lisäksi myös sen, että häntä kutsutaan leijonaksi. Ketä muuta ihmisistä voidaan kutsua leijonaksi kuin Profeetta Danielia, koska hän vietti yhden yön Leijonien keskellä eli leijonien luolassa.

KETÄÄN MUUTA SOPIVAMPAA RAAMATUN HAHMOA EN KEKSI, JOLLA VOISI OLLA OIKEUS KÄYTTÄÄ NIMEÄ IHMISEN KALTAINEN. Tosin Ihmisen kaltaisen vastaanottaja kun hän tulee on nimeltään VANHAIKÄINEN. Myös tuo nimitys VANHAIKÄINEN voisi soveltua Profeetta Danieliin eli HÄN VOI OLLA KUMPI TAHANSA JOKO: IHMISEN KALTAINEN TAI VANHAIKÄINEN?

On ehkä joitakin perusteltuja syitä päätyä Jeshuaan kuten Matteuksen evankeliumin viimeinen luku: MINULLE ON ANNETTU KAIKKI VALTA TAIVAASSA JA MAAN PÄÄLLÄ........ MENKÄÄ SIIS JA TEHKÄÄ....

Itse en ole kuitenkaan vakuuttunut, että Jeshua tulisi olemaan juuri Jumalan valtakunnan kuningas. Hänet kun epäilemättä korotetaan IHMISEN KALTAISTA YLLEMMÄKSI JA JOPA ENKELEITÄ YLEMMÄKSI EHKÄ JOPA SERAFIM ENKELEITÄ YLEMMÄKSI. Heprealaiskirjeen mukaan.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Kuka on tulevan Jumalan valtakunnan kuningas?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 21.07.2018 16:42

Ei sinänsä ole mitään ongelmaa niillä henkilöillä jotka pelaavat VAHVALLA TAHDONVOIMALLA ja runnovat oman näkökulmansa lävitse. Mutta AJATTELEVA TAI TUNTEVA IHMINEN on sormi suussa tämän asian kanssa.

Olen tavannut niitä henkilöitä, joilla on vahva tahdonvoima ja sen avulla saadaan kyllä yhtä ja toista aikaan, mutta itse en lähde sellaisten henkilöiden kyytiin. Ei ole paljoa järjelle ja tunteille sijaa heidän ajattelussaan.

Yhä edelleen olen sitä mieltä, että Jeshua ei tule maan päälle kuninkaaksi. Eikä edes Jumala itse. Näen mieluummin, että Jeshua oli Hesekielin kirjassa mainittu Israelin ruhtinas, joka laitetaan Jerusalemissa vankeuteen ainakin joksikin aikaa.

Tahdonvoiman käyttämisen kulta-aikaa muuten tulee ilmeisesti olemaan ehkä vuosien 4000-5000 jKr tienoo. Luulisin, että siellä yhteiskuntatieteilijät sekä sosiologit ottavat aiheesta kaiken mahdollisen irti.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Kuka on tulevan Jumalan valtakunnan kuningas?

ViestiKirjoittaja barycz » 24.02.2019 05:46

Rauhaa!

Merkitseekö se, että kun ristillä kuoli Isä, Jumala ja kuolleista nousemisemisen jälkeen hän sai kuningas Shalomon viran Jumalan Poikana sitä, että alkoi Jeshuan aleneminen ja alentaminen niin kuin heprealaiskirjessä sanotaan: Vähäksi aikaa enkeleitä alemmaksi tehdyllä.....

Monet ovat pitäneet Jeesusta Kaikkivaltiaana ja siksi on ristiriitaa ja hämmennystä paljon ollut kun näyttää siltä kuin tuo Kaikkivaltaisuus ei olisi toteennäytettävissä maailman historiassa ja nykyisyydessä. Siksi kiitän teitä viestistänne kun ymmärrän, että 2000 vuoden aikana Jeesusta alennettiin maan alhaisiimpiinkin paikkoihin.

Kun tulee Profeetta Isa niin alkanee Jeshuan ylentäminen Jumalan Pojan asemasta aina Serafim enkeleiden kautta jopa Karitsaksi asti? Se, että historian osoittama suuri Jisreelin kylvöpäivä on toki ollut monin tavoin hedelmällistä ei mielestäni poista sitä seikkaa, että missään maailmanhistorian vaiheessa ei ole nähtävissä KAIKKIVALTAISUUDEN käymistä toteen. Jumalan valtakunta tullee vasta 2028 jaa mikäli 1715 vuoden eli kolmen ja puolen ajan laskeminen aloitetaan Milanon ediktistä eli vuodesta 313 jaa. Ja kun Jumalan valtakunta tulee alkaa ehkä näkyä merkkejä myös Jeshuan korottamisesta enkeleitäkin ylemmäksi.

Suurin ongelma on ajan hidas kulku? Tapahtumia pitää nopeuttaa, jotta edes joku liha pelastuisi? Itse olen laskenut, että kaikkeen kuluu aikaa 2000-14000-40000 vuotta, mutta jotta olisi mahdollista Karitsan työn hedelmällisyys pitää kaiken tapahtua todella nopeuteutusti?
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 97
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Re: Kuka on tulevan Jumalan valtakunnan kuningas?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 02.05.2019 18:00

Jumalan valtakunta tulee luultavasti kolmessa tai neljässä vaiheessa. Profeetta Daniel kertoo seitsemännessä luvussaan, että eräs kuningas poistaa tieltään kolme kuningasta. Tämä on tapahtunut monta kertaa maailmanhistoriassa. Eräs tuollainen kuningas joka poisti kolme muuta oli Apostoli Paavali. Hän jyräsi Pietarin, Johanneksen ja Jaakobin. Niinpä kun sanoo Daniel että kolme ja puoli aikaa eli 1715 vuotta ovat Korkeimman pyhät alistettuna tuolle jyrääjäkuninkaalle olivat Ranskan vallankumoukseen asti he alistetut Paavalille.
Mutta toinen kolmen kuninkaan jyrääjä oli Konstantinus Suuri 313 jKr ja siitä kun lasketaan 1715 vuotta päädytään vuoteen 2028 jKr jolloin pitäisi olla valmis Jumalan Valtakunnan toisen vaiheen vapautuminen. Nämä vapautuvat Byzantin ikeestä.
Mutta kolmannen kolmen kuninkaan jyrääjän epäilen olleen Profeetta Muhammedin (saas) ja islamin ajanlasku on nyt suurin piirtein vuoden 1400 jHiran paikkeilla. Eli kestää vielä 315 vuotta ennen kuin tapahtuu Jumalan valtakunnan kolmannen vaiheen vapautuminen.

SAATTAA OLLA ETTÄ KOKO TÄMÄ SEITSEMÄS VUOSITUHAT LUOMISESTA ON JUMALAN VALTAKUNNAN TULEMUSTA JA VAPAUTUMISTA JOKAISEN SELLAISEN KUNINKAAN IKEESTÄ, JOKA ON TUHONNUT KOLME KUNINGASTA TIELTÄÄN.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Messiaanisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron