Jumalatkin ovat osa tätä maailmaa

Tarkoitus on esitellä erilaisia näkökulmia messiaihin ja ehdottaa joitakin nimiä mitä rikkaimman lunastushistorian tiimoilta.

Jumalatkin ovat osa tätä maailmaa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 03.06.2018 03:00

Jeesuksen tuoma totuus oli puhtaasti hypoteettinen. Hän sanoi: Minä en ole tästä maailmasta, mutta toisaalta hän sanoi myös: Hän tuli omaan maailmaansa mutta hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.

Jeesus oletti, että joskus tulee tähän meidän maailmaamme henkilö, joka on tämän maailman ulkopuolelta ja Jeesus asetti sanoja tuon henkilön suuhun edeltäkäsin hypoteettisesti valmiiksi. Hän ikään kuin elävästi profetoi, että joskus tähän maailmaan saapuu joku ulkopuolinen. Sellainen, jolla on oikeus sanoa: Minä en kuulu tähän maailmaan.

Jeesus itse samoin kuin Jehova ovat Barnabaan evankeliumin mukaan osa tätä maailmaa. He ovat maan synnyttämät tulikuorestaan.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Jumalatkin ovat osa tätä maailmaa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 03.06.2018 03:08

Jumalalla on monia ominaisuuksia. Hän on mm. paatunut valehtelija. Hän nauttii suunnattomasti valehtelusta ja hämäämisestä sekä kieroilusta. Mutta Jumalan pokka pitää eikä milloinkaan katoa. Hän kykenee esittämään pokkana ihan millaisia valheita tahansa.

Jumala on maan luoma. Itse asiassa tulikehän eli magman. Jumala syö paljon härkien ja kauristen verta ja on sen tähden muuttunut raakalaiseksi ja petomaiseksi. Paljon muutakin voidaan JUmalasta tietää ja päätellä. Hän suunnitelee ja tuntee tulevia asioita ja kykenee aikamatkailuun menneisyyteen ja tulevaisuuteen.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Jumalatkin ovat osa tätä maailmaa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 04.01.2019 18:34

Siitä teidät tunnetaan minun opetuslapsikseni, että teillä on keskinäinen rakkaus.

Se on sääli omalla tavallaan, että esim. tämän foorumin tieteelliset keskustelijat omaavat rakkautta toisiaan kohtaan enemmän kuin mitä uskovaiset omaavat toisiaan kohtaan. Ainakin sellainen kuva on välittynyt. Ilmapiiri on ollut kaikessa kriittisyydessäänkin toisiaan kohtaan rakastava. Sen sijaan uskoon langenneet sortavat usein toisiaan, epäilevät toisiaan, panettelevat toisiaan, kiroavat toisiaan ja potkivat ulkopuolelle keskuudestaan toisiaan.

Se Jumala, joka loi kaiken kuoli ristillä ja teki Jeesuksesta perijänsä eli Jumalan Pojan. Tuo Jumalan Poika otti perijätovereikseen 12 apostolia yms. Valtavaa rakennelmaa nuo perijät joutuivat yhtäkkiä hallitsemaan ja organisoimaan. Jeesus tahtoi heidän rakastavan toisiaan ja siitä kaikki tuntisivat heidät apostoleiksi. Mutta säilyikö apostolien välinen rakkaus puhtaana aikojen kuluessa? Ja entä voimakkaat Serafim enkelit, jotka olivat kykeneviä olemaan lähes Jumalia itsekin? Kuinka he suhtautuivat Jumalan Pojan vaatimuksiin saada olla Jumalan perillinen?

Koko homma on mennyt enemmän tai vähemmän plörinäksi aikojen saatossa. On syntynyt ristiriitoja ja epäluuloja sekä kilpailutilanteita, vitsauksia ja sotia. Vielä pakkaa sekoittaa Israel, joka sekin väittää olevansa Jumalan perijä ja alkoi tehdä itselleen nimeä Jumalan inkaranationa. Ja Israel onkin tieteen kautta tuonut apua monille miljoonille ihmisille siinä määrin, että on varteenotettava kilpailija. Kun muut katselivat sivusta köyhien orjuutta ja tautien summaa, joihin kuoli tuhansia ihmisiä vuodessa niin Israel oli mukana köyhiä auttamassa sekä tauteja kukistamassa ja tiedettä tuomassa. Lisäksi se on antanut uhreja vähintään yhtä paljon kuin muutkin. Langettuaan PYHÄSTÄ vanhurskaiksi eli muita auttaviksi Israel menetti lapsensa Holocaustissa.

ON vaikea löytää yksimielisyyttä siitä kuka peri ristille menneen Jumalan. Kuka oikein yhdistäisi yhdeksi tuon kaiken lössin niin, että se alkaisi toimia järkevästi ja kukin omassa ITSELLEEN SOPIVASSA roolissa. Nyt on paljon uhreja ja tappioita syntynyt kun kilpaillaan monin tavoin paremmuudesta ja siitä kuka on sopivin toimivan tuon perijäpiirin johdossa. Mä luulen, että Jeesus Jumalan Pojaksi nimitettynä saattaa jonakin päivänä päästä Immanuel roolistaan, jossa hän syö hunajaa ja juo maitoa tuntematta oikeudenmukaisuutta, mutta siihen asti hänen on pakko olla esim. Serafim enkeleiden alapuolella monin tavoin. Jonakin päivänä jokin järki saadaan tähän maailmaan ehkä.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Messiaanisuus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron