Ihmiskunnan tekniikka nerot lautapeli

Etenkin lautapelien suunniteluun liittyviä asioita, mutta myös pelaamiseen liittyvää virkistävää uutisointia ja keskustelua.

Ihmiskunnan tekniikka nerot lautapeli

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 21.07.2018 16:30

Tervehdys!

I-kirjaimella alkavana sanan tuli mieleen IHMISKUNTA ja siitä tarkempi aihe eli eri teknisten keksintöjen kehityskaari. Yksinkertainen noppapeli, jossa on kuudessa sarakkeessa keksintöjä aikajärjestyksessä. Kussakin sarakkeessa on riveille asetettu viisi eri tason keksintöä. Kunkin sarakkeen viisi keksintöä sekoitetaan piilossa ja asetetaan laudalle niin, että ei tiedetä mikä keksintö on minkäkin noppaluvun alla.

Heittään noppaa kuusi kierrosta eli kukin sarake käydään erikseen lävitse. Ensin jos saa noppaluvun kuusi niin saa itselleen keksinnön kuutosriviltä ykkössarakkeessa, joka on ELÄIMET. Sitten edetään kakkossarakkeeseen jne. Tarkoitus on, että se joka saa ensimmäisenä tietyssä järjestyksessä yhden keksinnön kustakin sarakkeesta voittaa pelin.

Pelissä on mukana myös katastrofi sekä siunaus toiminto. Ne asetetaan kullakin sarakkeella tietyn noppaluvun kohdalle ja joutuu ottamaan katastrofi tai siunaus kortin jos saa noppaluvun, joka ohjaa tuollaiseen paikkaan missä on katastrofi salama tai siunaus sydän.

Paljon on vielä kehittämisen varaa ideassa. Tämä on vain nopea hahmotelma siitä.

https://tapiok1.kuvat.fi/kuvat/Pictures/ihmiskunta2.png

Ihmiskunnan tekniikka nerot on kaiketi pelin nimi.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Lautapelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron