Pyhän hengen ja jumalattarien osuus

Informaatiotulvaan suhtautuminen sekä tieteen lähestymistavat.

Pyhän hengen ja jumalattarien osuus

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 20.05.2018 07:48

Voisi luulla, että tieteessä opetustaito ja mestaruus olisivat pääasia, mutta näyttäisi siltä, että johtamistaito ja organisointikyky olisivat sitäkin tärkeämmät.
Viisaus, rakkaus ja totuus tieteen tiimoilta ei itsessään ole vielä kovin paljoa. Myös se, että saa pyhän hengen ei vielä johda tulokseen.

Pitää olla oikea johto ja organisointi sekä innoitus ja paljon muita pieniä aputekijöitä. Ei kanna hedelmää esim. Jumalan antama tavukeinokieli ellei ole
foorumilla henkilöä, joka sanoo: Tahtoisin kulla teidän keksimistänne keinokielistä? Ei jumalattaren antama lahja eikä pyhän hengen antama viisaus, vaan johtamis- ja organisoimiskykyisen rakastavan henkilön pienikin sana rakkaudella vain voi rakentaa asiaa.

Viisaus eli pyhän hengen lahja sekä ymmärrys eli mestaruus ovat kukistuvia kunnialtaan. Krishna tietoisuus onkin jo ottanut ratkaisevan askeleen määrittämällä Sivan eli pyhän hengen PUOLIJUMALAKSI.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Pyhän hengen ja jumalattarien osuus

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 20.05.2018 08:01

Kristittyjen keskuudessa vielä on niitä, jotka pitävät Pyhää henkeä Isän ja Pojan veroisena suurena Luojajumalana. Mutta kun itse olen saanut paljon lahjoja niin olen havainnut, että tulosta ei synny ilman ilmapiiriä, jossa on uskovia ja rakastavia henkilöitä. Absoluuttinen totuus on käytännöllistä filosofiaa. Jeshuan ja kirkon antama totuus olivat Teoreettista filosofiaa. Käytännön filosofia analysoi jopa sitä prosessia mikä on totuus itse asiassa omin käsin koskeltavana.

Teoriassa on totta, että pyhän hengen lahjat ovat suuria. Käytännössä on havaittu, että ne suostuvat toimimaan vain rakkauden ilmapiirissä sekä jos on rahaa paljon.
Johtamistaito on saatu jostakin korkeammalta kuin maan päältä. Krishna tietoisuus opettaa, että eräät johtamiseen liittyvät taidot ovat peräisin Vaikuntha taivaista.
Pitää olla ylhäältä alas maailmaan tippunut jotta osaisi ottaa johdon käsiinsä.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Pyhän hengen ja jumalattarien osuus

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 20.05.2018 08:20

Krishna tietoisuus on tuhat vuotta aikaansa edellä ja me köpöttelemme ilman sitä 2000 vuotta ajastamme jäljessä. Valheiden ja puolitotuuksien verkossa.
Valheilla on lyhyet jäljet. Eikä yksikään valehtelija voi menestyä elämässä paljoakaan. Sen vuoksi valistuneen uuden ajan sankarit alkoivat saada aikaan asioita vasta erottuaan paavin vallasta ja kirkon vallasta ja jopa niin pitkälle piti mennä edistyksen aikaan saamiseksi, että piti ateismia suosia.

Nuo sankarit lunastivat meidät vaarallisilta ruttotaudeilta kuten tuberkuloosilta. Vasta niin myöhään kuin 1900-luvun alkuvuosina selvitti rokeat miehet eläinkokein kaniineilla tms. miten vitamiinit vaikuttavat terveyteen. Kaikki ympärillämme oleva perustuu totuuden etsijäin työhön. Pimeänä keskiaikana saatiin aikaan vain suuria hyödyttömiä katedraaleja sekä uusia kieliä.

Valheet , jotka koskevat pyhää henkeä eivät johda mihinkään. Viisaus ja ymmärrys tulevat muuttumaan roskaksi. Niin on nähtävissä jo tänä päivänä käyvän toteen. Pyhä henki eli auttaja on yksin puolijumala ja melko hyödytön. Ellei islam olisi saanut paperia kiinalaisilta ja nollaa intialaisilta jne. ei olisi mitään edistystä tapahtunut. Pyhä henki tarvitsee ympärilleen paljon avuja. Ja vielä on niin , että jos kirkon uskontunnustus on roskaa niin se tullaan heittämään ennemmin tai myöhemmin roskakoriin.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Pyhän hengen ja jumalattarien osuus

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 20.05.2018 08:32

Pyhän Hengen avut eivät ole pyhän hengen itsensä antamia lahjoja niin kuin joskus väärin käsitetään. Pyhän hengen avut ovat pyhää henkeä
tämän työssä auttavia apulaisia eli avuja. Sillä pyhä henki tarvitsee avuja toimiakseen hyvin. Ajatellaan, että menen seurakuntaan, jossa
tosin ylistetään ja palvotaan, mutta jossa myös on paljon valheellisuutta, nurkkakuntaisuutta ja takaperoisuutta niin tuollaisessa seurakunnassa
eivät toimi pyhän hengen avut eikä siten myöskään itse pyhä henki hyvin. Vaan pahan palavat nuolet ovat ne, joita heitellään ja jotka
vain vaikuttavat.

Itse sain pyhän hengen jo vuonna 1991, mutta sen toiminta on saanut puhtia vain matkalla Israeliin sekä Jehovan todistajien, Islamin ja Krishna tietoisuuden parissa. Nilla tuntuisi olevan pyhän hengen avuja tarjolla siinä missä muilla on niitä paljon vähemmän.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Yleistä tiedosta ja tieteestä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron