Jääkiekon MM 2018 Tanskassa

Jonkin verran tietoa urheilusta voi koettaa etsiä ja jakaa.

Jääkiekon MM 2018 Tanskassa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 15.05.2018 00:00

Suomi voitto Kanadan 5-1, mutta hävisi Tanskalle ja Saksalle. Mikäli olen oikeassa niin Keski-Euroopassa harrastetaan älykkyyteen perustuvaa kiekkoilua.
Kanada pelaa ehkä kiekko päätyy ja perään taktiikalla usein. Mikä viittaa tahdonvoimaan. Suomi taas pyrkii pelaamaan tunteilla eli fiilistelemään.

ÄLY - TAHTO - TUNNE. Kolme erilaista pelikultuuria, joista ainakin ÄLY näyttää voittavan tunteen. Tahto mikäli ei voita tunnetta saattaa olla tahdonvoimaltaan käänteinen eli TAHDON VOITTAA onkin muuttunut TAHDON HÄVITÄ suurille tunteille.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Jääkiekon MM 2018 Tanskassa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 20.05.2018 06:04

Suomi karsiutui kaiketi jatkosta hävittyään SVEITSILLE. Suurempi tunnelataus näyttäisi voittavan pienemmän latauksen vääjäämättä.
Ainakin kun joskus ennen katselin Tanskan peliä niin he pelasivat todella suurella tunnelatauksella, vaikka paljoa taitoa ei ollut.
Ja vielä tunteiden laatu on merkittävässä roolissa. Jos tunteena on pelkkä voittamisen tahto niin sillä ei pitkälle pötkitä.
Pitää olla jonkinlainen neitseellinen tunne ja parhaimmillaan Tanska pelaa kuin punakone aikoinaan. Eli viisikkopeli sujuu. Kun
yksi mies liikkuu niin koko viisikko liikkuu suhteessa häneen saman verran. Koko viisikko on staattisesti paikallaan pysyvä suhteiltaan.

Neitseelinen tunne ja äly voittavat väljähtäneen itsekkään tunteen ja tahdonvoiman. On todellakin syntynyt näissä pienissä
Keski-Euroopan jääkiekkomaissa UUSI PUNAKONE?
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Urheilu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron