Heräämisiä seuraavan 500 vuoden aikana?

Ei niinkään luetut teokset, vaan ideat uusiksi kirjoiksi.

Heräämisiä seuraavan 500 vuoden aikana?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 20.07.2018 10:43

Minuutissa räpeltämäni Sci-fi novellin alku Kolbrin Biblen innnoittamana:

Pavel oli tullut takaisin. Se ei olisi ollut mikään suuri uutinen, jos hän olisi tullut takaisin merten takaa saatuaan opintonsa loppuun yliopistossa niin kuin Mark. Mutta Pavelin paluusta ensimmäisenä kirjoittanut pieni paikallinen uskovaisten lehti sai aikaan sensaation otsikoilla: Kahdeksan vuotta kuolleena ollut Pavel palasi kotiin rajan takaa ja Vuosisadan ensimmäinen kuolleista herääminen on tosiasia.

Kun häneltä kysyttiin minkä vuoksi juuri sinä olet herännyt kuolleista hän vastasi salaperäisesti hymyilleen: Maailma kaipaa koko ajan lisää ja lisää positiivisia uutisia kun jopa lentotekniikan kehittämiseen liittyvä uutisointi tuntuu liian kuivalta tänä päivänä. Kaikki muut uutisaiheet olisivat olleet liian loppuun kaluttuja. Tarvittiin jotakin repäisevää!

Tiedemiehet Keski-laatalla olivat hekin monin tavoin lähestyneet ratkaisua kuolemattomuuden ongelman käsittelyssä geenitekiikan yms. avulla. Mutta Pavelin tapaus oli jotakin odottomattoman ainutlaatuista. Hän oli ollut kuolleena ja poissa kahdeksan vuotta kun taas geenitekniikan avulla pyrittiin siirtämään tietoisuus kyberolioon ja uuteen klooniruumiseen kuolinhetkellä.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 638
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Kirjat etenkin SCI FI

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron