Foorumille ei pääse rekisteröitymäään!

Tämä on testialue. Voit joko poistaa tämän tai muokata asetuksia hallintapaneelissa.

Foorumille ei pääse rekisteröitymäään!

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 14.05.2018 22:53

Mahdollisten roskapostittajien takia tälle foorumille ei pääse muut kuin ylläpitäjä rekisteröitymään. Minulle voi kyllä lähettää sähköpostia ja pyytää päästä
rekisteröityneeksi käyttäjäksi foorumille, jolloin voi kirjautua sisälle ja osallistua keskusteluun. Foorumi on kuitenkin melko kaukana mistään ammattimaisesta tai
harrasteluun keskitttyvästä foorumista. Tarkoitukseni on lähinnä kerätä tänne yhteen paikkaan monilla muilla foorumeilla kirjoittamiani säilyttämisen arvoisia viestejä.

En nykyisin harrasta juuri mitään, joten foorumin aihealueet ovat hieman hakusessa ja sekamelskaa. Eräs syy minkä vuoksi pystytin foorumin on Tiede lehden foorumin käyttämisen vähentämiseksi tai lopettamiseksi omalta osaltani. Sinne kirjoittamani viestit eivät vastanneet huippuälykkäiden ja terveiden rationalistien laatuvaatimusta.

Se pitäisi jokaisen kyllä ymmärtää, että monelta harrastusalalta on olemassa jo laajoja foorumeita. Tähtitiede, tiede, lautapelit, uskonto, sukututkimus jne.
JOs tahtoo keskustella niin löytyy foorumeja joka lähtöön. Kuten jo edellä sanoin tämän foorumin alueet ja kategoriat ovat sekalaiset eikä minulla ole kuin pintapuolista tietoa sillä en syvällisesti harrasta mitään. Foorumi sisältää paljon metafysiikkaa, luuloja ja ehkä jopa harhaan osumisia. Kannattaa olla kriittinen lukiessa näitä viestejä.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Ensimmäinen alueeni

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron