Tervetuloa uuteen foorumiisi

Tämä on testialue. Voit joko poistaa tämän tai muokata asetuksia hallintapaneelissa.

Tervetuloa uuteen foorumiisi

ViestiKirjoittaja barycz » 10.05.2018 21:34

Tämän ilmaisen foorumin tarjoaa Munfoorumi.com.

Tämä on malli phpBB3 viestistä. Voit halutessasi poistaa tämän viestin, viestiketjun tai vaikka koko alueen, koska kaikki näyttäisi toimivan oikein!

Ylläpitopaneeliin löydät linkin foorumin alalaidasta, kun olet kirjautuneena sisään. Ylläpitopaneelin avulla voit muokata foorumia haluamaksesi.

MunFoorumi.comin tukifoorumit löytyvät MunPalveluiden keskutetystä tukifoorumista osoitteesta http://tuki.munverkko.com/. Olet tervetullut kysymään mieltäsi askarruttavista ongelmista.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 97
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Re: Tervetuloa uuteen foorumiisi

ViestiKirjoittaja barycz » 10.05.2018 23:26

Valitettavasti tälle foorumille ei pääse kirjoittamaan muut kuin ylläpitäjä sillä pelkään että tulee liian paljon roskapostiviestejä mikäli sallisin vapaan rekisteröitymisen. Mutta myöhemmin kyllä jos tahdotte niin voitte lähettää sähköpostia minulle ja voin päästää sitä kautta rekisteröitymään foorumille.

Foorumin tarkoitus on yrittää opetella maltillista viestintää sekä välttää tulenpalavia aiheita.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 97
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Re: Tervetuloa uuteen foorumiisi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 14.05.2018 23:50

Jos ajatellaan, että on noin 15 TAIVASTA - tämän foorumin viestit ja keskustelut eivät edusta Taivasta. // Kokonaisen kuukauden kestävät aiheet
Jokaisella taivaalla on noin 5 TAIVAANVAHVUUTTA - tämän foorumin viestit ja keskustelu eivät edusta Taivaiden vahvuuksia. // Kokonaisen viikon kestävät aiheet
Jokaisella TAIVAANVAHVUUDELLA on noin 5 TAIVAIDEN TAIVASTA - tämän foorumin viestit pyrkivät hipomaan tätä aluetta. // Jokapäiväinen suunsoitto aiheet

On tavallaan paradoksaalista, että myös auringonhipoojakomeetoille annetaan joskus nimiä. Noiden koomeettojen koko vaihtelee, mutta suurin osa niistä on yksipäiväisiä eliniältään ja ne tuhoutuvat osuessaan aurinkoon tai sen lähimaastoon. Muutama harva auringonhipoojakometta selviää elossa auringon lähiohituksetaan, mutta eräät niistä hajoavat ja pirstoutuvat pieniin osiin.

Joskus voi sattua hyvä päivä kohdalle niin, että päivän kestävä puheenaihe saattaa olla sellainen, jonka pariin haluaa joskus vielä palata. Harvoin niin kuitenkin on asian laita.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Ensimmäinen alueeni

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron