Pimeä energia ja veeda tieto

Jos ÄO on 115-120 on mielikuvitus vahvuutena mikäli oikein olen havainnut. Onko mielikuvituksella mitään annettavaa tieteelle paitsi eräänlaista taikauskoa?

Pimeä energia ja veeda tieto

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 17.07.2018 10:24

Mietiskelin sitä mikä on aurinkokunnan kohtalo sekä galaksin kohtalo? Yhteentörmäys vai musta aukko? Näyttää siltä, että aurinkokunnat ovat niin etäällä toisistaan, että ne eivät voi milloinkaan törmätä toisiinsa. Sen sijaan galaksit ovat niin lähellä toisiaan suhteutettuna niiden halkaisijaan, että ne saattavat törmätä tosiinsa.

Mikä on se tekijä, jonka perusteella aurinkokunnat eivät törmää. Ajattelin ensin, että ne sisältävät jonkin antiominaisuuden kuten planeettoja jotka kiertävät eri suuntaan akselinsa ympäri tms. ja tämä olisi sellainen tekijä, joka johtaa siihen, että aurinkokunnat eivät törmää. Mutta sitten mieleeni muistui veedojen käsitys siitä, että on kolme kvarkkia. Alaskvarkki, joka on laajentanut toisen ylöskvarkin aurinkokunnaksi ja toisen ylöskvarkin galaksiksi.

Ryhdyin miettimään kvarkkien ominaisuuksia crop circle kuvien ja tieteen perusteella ja ensimmäinen seikka, joka kiinnittää huomiota on, että sekä galaksiylöskvarkilla ja aurinkokuntaylöskvarkilla on molemmilla sähkövarauksena plus 2/3 e. Mutta galaksi on huomattavasti laajempi kuin yksittäinen aurinkokunta.

Miten on mahdollista, että olisi ikään kuin sähkövaraus plus 2/3 levitettynä galaksin laajuiselle alueelle? Ja tuon sähkövarauksen sisällä olisi pieniä pistemäisiä plus 2/3 sähkövarauksia 100 mrd kappaletta. Miten voi olla niin, että ne eivät hylji toisiaan jollakin tavalla? Eli voiko pimeä energia perustua sähkövaraukseen? On yksi 2/3 e varaus, jonka sisällä on 100 mrd saman kokoista varausta.
tapiok1
Kenraalieversti
Kenraalieversti
 
Viestit: 595
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Pimeä energia ja veeda tieto

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 17.07.2018 10:25

Miten oikein käyttäytyy sähkövaraus, joka on levittäytynyt hyvin, hyvin laajalle alueelle? Esim. juuri 100000 valovuoden halkaisijalle. Voiko esim. jotenkin aavistella aihetta ajattelemalla elektronin, myonin ja taun välisiä suhteita? Ja kuinka voisi olla mahdollista, että tuon laajalle levittäytyneen sähkövarauksen sisällä olisi samanmerkkisiä sähkövarauksia ja jopa saman kokoisia sähkövarauksia 100 mrd kappaletta?

Eikö samanmerkkiset sähkövaraukset hyljeksi toisiaan?
tapiok1
Kenraalieversti
Kenraalieversti
 
Viestit: 595
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Uutta Metafysiikkaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron