Pimeä energia ja veeda tieto

Jos ÄO on 115-120 on mielikuvitus vahvuutena mikäli oikein olen havainnut. Onko mielikuvituksella mitään annettavaa tieteelle paitsi eräänlaista taikauskoa?

Pimeä energia ja veeda tieto

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 17.07.2018 10:24

Mietiskelin sitä mikä on aurinkokunnan kohtalo sekä galaksin kohtalo? Yhteentörmäys vai musta aukko? Näyttää siltä, että aurinkokunnat ovat niin etäällä toisistaan, että ne eivät voi milloinkaan törmätä toisiinsa. Sen sijaan galaksit ovat niin lähellä toisiaan suhteutettuna niiden halkaisijaan, että ne saattavat törmätä tosiinsa.

Mikä on se tekijä, jonka perusteella aurinkokunnat eivät törmää. Ajattelin ensin, että ne sisältävät jonkin antiominaisuuden kuten planeettoja jotka kiertävät eri suuntaan akselinsa ympäri tms. ja tämä olisi sellainen tekijä, joka johtaa siihen, että aurinkokunnat eivät törmää. Mutta sitten mieleeni muistui veedojen käsitys siitä, että on kolme kvarkkia. Alaskvarkki, joka on laajentanut toisen ylöskvarkin aurinkokunnaksi ja toisen ylöskvarkin galaksiksi.

Ryhdyin miettimään kvarkkien ominaisuuksia crop circle kuvien ja tieteen perusteella ja ensimmäinen seikka, joka kiinnittää huomiota on, että sekä galaksiylöskvarkilla ja aurinkokuntaylöskvarkilla on molemmilla sähkövarauksena plus 2/3 e. Mutta galaksi on huomattavasti laajempi kuin yksittäinen aurinkokunta.

Miten on mahdollista, että olisi ikään kuin sähkövaraus plus 2/3 levitettynä galaksin laajuiselle alueelle? Ja tuon sähkövarauksen sisällä olisi pieniä pistemäisiä plus 2/3 sähkövarauksia 100 mrd kappaletta. Miten voi olla niin, että ne eivät hylji toisiaan jollakin tavalla? Eli voiko pimeä energia perustua sähkövaraukseen? On yksi 2/3 e varaus, jonka sisällä on 100 mrd saman kokoista varausta.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Pimeä energia ja veeda tieto

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 17.07.2018 10:25

Miten oikein käyttäytyy sähkövaraus, joka on levittäytynyt hyvin, hyvin laajalle alueelle? Esim. juuri 100000 valovuoden halkaisijalle. Voiko esim. jotenkin aavistella aihetta ajattelemalla elektronin, myonin ja taun välisiä suhteita? Ja kuinka voisi olla mahdollista, että tuon laajalle levittäytyneen sähkövarauksen sisällä olisi samanmerkkisiä sähkövarauksia ja jopa saman kokoisia sähkövarauksia 100 mrd kappaletta?

Eikö samanmerkkiset sähkövaraukset hyljeksi toisiaan?
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Pimeä energia ja veeda tieto

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 02.01.2019 23:25

Seuraava hypoteesi on kaikkea muuta kuin tieteellinen. Se on johdatuksessa saatu esteettinen mielikuvituksen tuote, jolla ei ole totuuden tai tiedon kanssa mitään tekemistä. Paitsi että tieteen saavutuksia hieman siinä sävellän uuteen uskoon.

Jos on nyt se on myös ollut ja tulee olemaan. Nyt on hiljaista ja pimeää. Nyt tulee muttumaan ääniksi ja valoksi. Nyt ei ole sama kai milloinkaan. Vai onko sittenkin? Silloin kun nyt syntyi oli pimeää ja hiljaista myös. Nyt on samoin. Nyt tulee olemaan aikanaan vastakohta itselleen. Ääntä ja valoa, mutta äänestä ja valosta nyt palaa jälleen pimeään hiljaisuuteen.

Kun elektroni (valo) ja positroni (pimeys) kohtaavat ne annihiloivat toisensa ja valo voittaa tavallaan sillä syntyy valokvantti. Mutta omalla tavallan myös pimeys voittaa sillä törmäyspaikka on pimeä törmäyksen jälkeenkin. Ja valon pitää liikkua valon nopeudella poispäin törmäyspaikasta. Laajentaako annihiloituminen pimeää avaruutta; sen tilavuutta tai pinta-alaa? Ainakin Feynmanin diagrammissa on yhteentörmäyksessä q kirjaimella merkitty tila, joka on annihiloitumisreaktion ja valokvanttiparin VÄLISSÄ.

Entä sitten vastakkainen reaktio annihiloitumiselle eli Parinmuodostus. Tapahtuuko siinä avaruuden supistumista. Eli jos fotonit muodostavat elektronin ja postitronin niin tuossa tapahtumassa avaruus supistuisi.

Entä sitten Vaikuntha taivaat ja Brhamanin sädehohto. Voiko tuollainen sädehohto olla eräänlaista jatkuvaa Parinmuodostusta niin että fotonit synnyttävät jatkuvasti elektroneja ja positroneja niin että avaruus ympärillä jatkuvasti supistuu?

Entä Big Bang? Merkitseekö avaruuden jatkuva laajentuminen jatkuvaa annihiloitumista siten, että jos esim. meidän maailmankaikkeuden reunalla on toinen maailmankaikkeus niin sen yli jyrätään jatkuvalla annihiloitumisella ja avaruuden tilan eli avaruuden lisääntymisellä tai syntymisellä tuosta annihilaatiosta johtuen.

Lyhyesti: Syntyykö lisää tilaa, avaruutta aina annihiloitumisessa? Ja vastaavasti supistuuko tila tai avaruus Parinmuodostuksessa?
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Uutta Metafysiikkaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron