Koneen ja ihmisen välinen ero

Jos ÄO on 115-120 on mielikuvitus vahvuutena mikäli oikein olen havainnut. Onko mielikuvituksella mitään annettavaa tieteelle paitsi eräänlaista taikauskoa?

Koneen ja ihmisen välinen ero

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.07.2018 12:05

Mikä erottaa ihmisen ja koneen toisistaan?

Sama asia mikä erottaa ihmisen eläimestä. Eläimellä ei ole käsiä eikä puhekykyistä suuta. Siellä on rakenteellisesti vähemmän kapasiteteettia tiettyihin toimiin verrattuna ihmiseen.
Samoin koneet ovat rakenteeltaan erittäin karkeita. Ne eivät ole nanotasoa tekniikaltaan niin kuin ihminen, vaan ovat orgaanisesti hyvin karkeatekoisia.

Luulisin että tajuntakin on vain rakenteeseen liittyvä ominaisuus. Jotta olisi tajunta pitää päästä nanotason rakenteisiin. On vaikea rakentaa ihmistä, jonka genomi on kooltaan kuin pieni hyönteinen esim. muurahaisen kokoinen (Krishna tietoisuus lähteenä). Kun pelkkä genomi on hajallaan nanokokoa, vaikka todellisuudessa jättiläinen niin miten mutkikkaat sitten aivot ovatkaan.

Kyllähän Uudessa Jerusalemissa kyetään tekemään paholainen nimisiä ihmisklooneja. Mutta islam väittää kykenevänsä rakentamaan sieluja ja ylemmän energian olioita. Intialaiset väittävät inkarnaation olevan kokoonpantu miljoonien tietäjien henkipersoonista. Yhteen nitomalla jne.

Jopa ihminen on vain karkeatekoinen olio verrattuna siihen mikä voisi olla ihanne. Marvell sarjakuvien letkeitä hahmoja on viime aikoina nähty scifi areenalla.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Uutta Metafysiikkaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron