Onko sanskrit alunperin keinokieli?

Kielitiede on lapsen kengissä monin paikoin ja on kieliä, jotka ovat perin alkeellisia verrattuna toisiin kieliin.

Onko sanskrit alunperin keinokieli?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 09:28

https://fi.wikipedia.org/wiki/Sanskrit

En itse osaa sanskritia sanakaan, mutta kun olen lukenut olevan olemassa Kala-taivas ja minulle selvisi transendenssin olemus (eräänlainen aikakone) niin mieleeni luikerteli ajatus, että ehkä sanskrit on joko Kala-taivaassa tai tulevaisuudessa (4000-7000 jKr.) keinotekoisesti muodostettu kieli.

Asiaa on vaikea arvioida kun ei tunne tuota kieltä lainkaan, mutta ainahan voi Googlella etsiä vihjeitä asiaan liittyviä.

Wikipedia:

"Sanskrit (saṃskṛta ’kokoonpantu; huoliteltu’)"

- eli käytetään nimitystä KOKOONPANTU!

" Mahābhāratassa ja muissa hindueepoksissa käytettyä kielimuotoa kutsutaan eeppiseksi sanskritiksi, jonka aikaan sanskrit oli jo kadonnut varsinaisena puhekielenä"

- Voidaan esittää olettamus, että Mahabharata ja Ramajana ovat eräällä tavalla ajattomia eeppoksia, jopa voidaan katsoa, että ne kertovat tulevaisuuden tapahtumista eikä menneisyyden. Eräs ajatus tukee käsitystä, että Kurusektran taistelu käydään vasta tulevaisuudessa ehkä 2-3 tuhannen vuoden kuluttua. Nuo eeppokset voivat olla tulevaisuudesta menneisyyteen lähetettyjä eeppoksia transendenssin, Kala-taivaan ja tulevaisuudesta menneisyyteen ulottuvan oppilasketjun välityksellä.

"Kielioppi sisältää oivalluksia, jotka länsimainen kielitiede teki vasta 1900-luvulla, ja esimerkiksi sen säännöt vastaavat täsmällisyydeltään tietokoneiden ohjelmointikielten kuvaukseen käytettyä Backus–Naur-muotoa (BNF)."

"sanskrit on nykyään käyttötavaltaan, sanastoltaan ja ääntämykseltään melko tarkalleen samaa kuin yli 2 000 vuotta sitten."

Sanskritilla on oudon vähän puhujia eli 6000-200 000. Sekin viittaa siihen, että kyseessä saattaa olla keinotekoisesti luotu kieli.

Profeetta Danielin ja Kuningaiden kuningas Nebukadnessarin ajoista eli noin vuodesta 610 eKr lähtien on ollut tarkkaa tietoa tulevaisuutta koskien. Tarkempaa tietoa kuin mitä raamatussa esiintyy. Voidaan olettaa, että tuolloin on saatu aikaan jollakin tapaa (aikakone, Nibiru-taivas, enkelit, ufot, Kala-taivas tms.) yhteys tulevaisuuteen ja ehkä jopa menneisyyteen. Hare Krishna kirjoissa on piirteitä, joita ei voi selittää milään muulla tapaa.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 658
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Kielitiede ja keinokielet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron