Ateistien 2000 pyhää kirjoitusta

Yllättävää 2000-luvulla on se, että pyhiä kirjoituksia löytyy vanhoja ja uusiakin luodaan melko suuria määriä. Kun ajatellaan miten paljon uskontojen kirjoitukset ovat ooppiumin tapaista huumetta.

Ateistien 2000 pyhää kirjoitusta

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 08:55

Ajattelet asiaa yksilön tasolla, mutta yhteiskunnan tasolla ateismin hyvyys on vielä selvemmin havaittavissa. 1500-luvulta lähtien ateistit, kirkon ja paavin vallan kieltäjät sekä uskontojen epäilijät ovat tuoneet 2000 pyhää kirjaa maailman rakenteesta ja toimintaperiaatteista. Heidän ansiostaan on tartuntataudit huomattavasti vähentyneet ja terveydenhoitojärjestelmä ulottuu köyhiinkin sekä tasa-arvoisesti. Ateistit ovat lunastaneet ja pelastaneet koko maapallon väestön lukuisilta taudeilta, sodilta yms. Sen tähden Profeetta Hoosean kirjan mukaan Jumalan on pakko ottaa heidät lopulta huomioon ja heidän messiaansa Lo-Ammi ja Lo-Ruhama tulevat palaamaan tavalla tai toisella Jumalan huomaan; joko lahjomalla, pakottamalla tai huiputtamalla.

Ultra lehden mukaan Egyptin Hermeetikot aikanaan tiesivät maailmaan tulevan 36525 pyhää kirjoitusta, joista 2000 on eroteltu kertomaan maailman rakenteesta ja toimintaperiaattesta. Nuo 2000 kirjoitusta ovat paavin ja kirkon valllasta erkaneiden suuria töitä.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateistien 2000 pyhää kirjoitusta

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 09:07

Kävin juuri Tiede lehden foorumilla, jossa älyköt joskus viihtyivät. Siellä näytettiin erään keskustelun tiimoilta olevan asiasta päinvastaista mieltä. Jonkun toisen tieto on tärkeämpää kuin omaan maailmankuvaan sujuvasti istuva joskus populaarinenkin tiedon muru. Älyköt eivät yhtään arvosta omaa maailmankuvaansa ja siihen istuvaa tietoa, vaan ennemmin kriittistä tietoa omaa maailmankuvaa vastaan. He tahtovat täyden totuuden maksoi mitä maksoi ja uskottelu ei tule kyseeseen.

Oppineen toisen ihmisen mielipide on sitä tärkeämpi mitä enemmän se omaa maailmankuvaa loukkaa tai kritisoi.

Mutta jos tahtoo löytää samanhenkistä porukkaa ja seuraa, jossa viihtyä niin tuollainen porukka yhtäläisine mielipiteineen saattaa usein olla radikaali yhden asian liike.

Toisen ihmisen tai ryhmän mielipiteen kuunteleminen jostakin taideteoksesta ja sen hyväksyminen tai analysointi on ihan o.k. Usein esitän kaverilleni mielipiteitä HÄNEN VALITSEMISTAAN ELOKUVISTA, JOTKA HÄN TARKOIN VALITSEE LUKEMALLA ARVOSTELUJA JA JOTKA ELOKUVAT OVAT USEIN HYVIN OPETTAVIA. Esittämäni mielipiteet menevät kuitenkin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, vaikka ne olisivat kuinka hyviä. Enkä itse osaa puoleltani valita lainkaan elokuvia, joilla olisi jokin sanoma tai järjellinen funktio. Valitsen aina pelkkää roskaa.

Se, joka lukee ja uskoo muiden arvosteluja tekee viisaita valintoja. Omaan mielitekoon, tunteeseen tai maailmankuvaan soveltuva ei edistä kultuuria mihinkään suuntaan, vaan on pullamössöä loppupeleissä.

MISTÄ JUONTAA JUURENSA TUOLLAINEN KRIITTISYYDEN HENKI ELLEI SITTEN ISLAMISTA. EHKÄ SE ON ASSYRIAN JA NINIVEN PERINTÖÄ HEILLÄ. RAAMATUN MUKAAN ASSYRIA, ISRAEL JA EGYPTI KOROTETAAN KAIKKI TOISTENSA VEROISIKSI. NÄIN LÖYTYY KULTAPALLILLE LOPULTA KOLME KILPAILIJAA IKÄÄN KUIN KYSEESSÄ OLISI KOLMEN HENKILÖN VIESTIJOUKKUE. Enpä ole ainakaan Kristittyjen pyhän hengen tuotoksissa tavannut tuota samanlaista kriittisyyden tasoa.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateistien 2000 pyhää kirjoitusta

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 09:10

Kai hulluiltu tuntuvat uskomuksetkin jollain tavoin vaikuttavat todellisuuteen. Ainakin siten, että joltakin kuluu aikaa päättömien uskomusten kumoamiseen. Ja jotkut menettävät siinä puuhassa lähes hermonsa.

Jos ei noita avuliaita päättömien uskomusten kumoajia olisi ja uskomukseni todella alkaisi vaikuttaa todellisuuteen niin tuskin olen valmis ottamaan siitä toteutumisesta vastuuta.

Veikkaan, että pian taas tarvitaan jonkin tahon toimesta sensuuritoimiston tai kiellettyjen kirjojen luettelon pystyttämistä. Sen verraan radikalismia on.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Pyhät kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa