Onko raamattu harhainen teos?

Yllättävää 2000-luvulla on se, että pyhiä kirjoituksia löytyy vanhoja ja uusiakin luodaan melko suuria määriä. Kun ajatellaan miten paljon uskontojen kirjoitukset ovat ooppiumin tapaista huumetta.

Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.05.2018 10:55

Mikä on raamatun tarkoitus? Jo ennen raamattua oli Mahabharata, jossa kerrotaan pahojen voittavan hyvät suuressa Kurusektran taistelussa. Raamattu on kapinallinen ja harhainen kirja, jossa kapinoidaan tuota ratkaisua vastaan ja väitetään hyvien sittenkin voittavan jotakin.
Raamattu kirjoitettiin kapinamielellä ja tarkoituksena muuttaa jumalien jo päättämä maailman kohtalo toiseksi. Tarkoitus oli kokeilla josko hyvyys sittenkin voisi vallita maailmassa.
Seuraukset ovat olleet kamalat. Miljoonat ellei miljardit hyvät on teurastettu pystyyn pahojen toimesta raamatun takia. Raamatun takia on annettu suuruhri saamatta sen sijaan paljoakaan hyvää aikaan.
On selvää, että raamattu on ollut alusta asti harhaoppia eli vähemmistön oppia. Se tuskin saavuttaa koskaan enemmistön kannatusta.
Maailman kohtaloa ei voi muuttaa toiseksi. 400000 vuotta tulee kestämään pahojen valtakausi maan päällä. Yksinomaa pahoja tekoja tekemällä voi tuona aikana menestyä. Hyvät joutuvat uhrin asemaan.
JOKAINEN HOMO TAATUSTI SAA SEURAAVAN 400000 VUODEN AIKANA ENEMMÄN HYVÄÄ JA MYÖS PAHAA AIKAAN KUIN YKSIKÄÄN JUUTALAINEN TAI KRISTITTY. On tosin totta, että seemiläinen kulttuuri on vähä vähältä islamin yms. myötä tajunnut ja betrannut käsitystään pahojen ja hyvien välisestä voimasuhteesta.
Mahabharata kirjoitettiin 3000 eKr ja se kertoo alkavan Kali-yogan eli pahojen valtakauden maan päällä.
Raamattu kirjoitettiin 2000 eKr kapinoimaan tuota seikkaa kohtaan ja se kertoo hyvillä olevan jotakin virkaa silti tässä maailmassa; mikä siis on täyttä bullshittiä.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja barycz » 13.05.2018 17:49

Minkä vuoksi Jumala on niin etäinen ja minkä vuoksi hänestä ei ole totuudellista tietoa ja selkeää suoraviivaista tietoa lainkaan tarjolla.
On vain kirjoja, joissa matkitaan ja kopioidaan ihmisen tunne-elämää ja käyttäytymistä ja projisoidaan tuo käyttäytyminen niin
sanotun Jumalan ominaisuudeksi.

Tekikö siis kirkko väärin kun projisoi ihmis-isän ja ihmis-lapsen välisen rakkauden Jumalan rakkaudeksi ihmistä kohtaan. Tosiasiassa ihminen on tomua ja tuhkaa sekä varsinainen paskaläjä Jumalan silmissä. Mutta ihmiset rakastavat lapsiaan ja heille tuotti tuskaa Ranskan vallankumoukseen asti Jumalan välinpitämättömyys kärsimyksiä esim. sotia, rokkoja, sairauksia yms. kohtaan. Siksi he ottivat vallankumouksella käsiinsä vallan rakastaa toisiaan.

Jumala oli ja on yhä täysin välinpitämätön ja pitää ihmistä tomuläjänä. Kirkko on kuitenkin tahtonut projisoida ihmisten keskinäistä rakkautta Jumalan ominaisuudeksi. Tekikö se siinä väärin. Kun harhautti uskomaan valheeseen..
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 46
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja barycz » 13.05.2018 19:21

Kaikki riippuu siitä minä aikana hindulaisuuden pyhät kirjat on kirjoitettu ja koska niiden kirjoihin merkityt tapahtumat tapahtuvat. Hinduilla on kala taivas, joka on ajaton. Itse olen usein väittänyt, että nuo kirjat itse asiassa kertovat tulevaisuuden tapahtumista. Eikä menneisyyden.

Väitän että Kurusektran taistelu käydään tulevaisuudessa. Joskus vuoden 4000 jKr paikkeilla ehkä. Veedat on vain lähetetty tulevaisuudesta alas menneisyyteen jotakin tiettyä tarkoitusta varten. Tuo tarkoitus voi olla esim. Kolossalaiskirjeessä mainittu : Kaiken yhdistäminen mikä on taivaassa ja maan päällä.

1. Jos veedat ovat kirjoitettu menneisyydessä on raamattu harhaoppi
2. Jos veedat on kirjoitettu tulevaisuudessa tai ajattomassa Kala taivaassa on raamattu ehkä oikea oppi ja veedat itse aikaansa edellä, ja siten epäilyttäviä.

http://tapiok1.suntuubi.com/datafiles/userfiles/File/harhaoppi2.html
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 46
Liittynyt: 10.05.2018 21:34

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 08:34

Kyllä juttu on niin että raamattu on pelkkää valhetta. Jos noudattaa sen opetuksia orjallisesti muutaman kymmenen vuotta niin tulee kaupunkiin tai maahan jossa asut kriisi tai pienoismaailmanloppu, joka paljastaa sinun eläneen pelkässä valheessa raamatun avulla koko elämäsi ajan. Mutta tuolloin alat rukousten ansiosta saada totuutta ja vapautta raamatun valheiden sijaan. JOS TE NOUDATATTE MINUN SANOJANI, NIIN TE TULETTE TUNTEMAAN TOTUUDEN JA TOTUUS TEKEE TEIDÄT VAPAAKSI.

Ehkä kyse säälistä eksynyttä lammasta ja määkivää karitsaa kohtaan, joka on täysin hakoteillä raamatun takia ja jopa pahat pojat alkavat selittämään hänelle totuutta hänen raamatun takia kurjan asemansa takia.

Hyvä paimen tulee lammastarhaan ovesta ja valitsee lampaiden joukosta omansa vie heidät ulos ja tulevat löytämään laitumen.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 08:36

Ihmettelen kuinka jaksoin pitäytyä yksin raamatussa 40 vuotta. Etsin kyllä muitakin kirjoja pikkukaupungin kirjastosta , mutta 1980-luvulla niitä ei vain ollut. Nyt kun on tullut internet on sitä kautta muitakin kirjoja saatavana. Suosittelen ainakin seuraavia:

- Hare Krishna liikkeen kirjat
- Diogenes Laertios: Kuuluisien filosofien elämät ja opit
- Richard Feynman: Luentokirjat
- LibriVoxin monet audiokirjat etenkin: Aristoteles
- Smith: Kansojen varallisuus
- jne.

Raamattu sisältää TIEDON SANOJA eli kuvauksia tulevaisuuden tapahtumista ja henkilöistä. Siinä mielessä se tärkeä kirja mikäli aikoo seurata vallankumouksellista politiikkaa. Sen sijaan joku Aristoteles on parempi konservatiiville.

Raamattu auttaa jos on kiinnostunut ylläpitämään vihapuheita, suorittamaan vallankumouksia ja vallankaappauksia jne. Jos tahtoo viettää rauhallista hiljaiseloa on jokin muu kirja parempi.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 08:59

Raamatun ymmärrys lisäntyy miten pitemälle tulevaisuutta kohden matkataan. Valitettavasti näyttäisi siltä, että raamatun arvo tosiaan alenee mitä pidemmälle kuljetaan, vaikka toisaalta sen edeltä tietämät asiat käyvät yhä selvemmin näkysälle.

Gnostilaiset tiesivät UT:n arvon olevan pronssia totuuden suhteen ja VT:n arvon kultaa. Mutta apostoli Paavali ennustaa, että Viisauden ja ymmärryksen arvo muuttuu aikojen kuluessa täydeksi sonnaksi. Ja juuri raamattu on viisautta ja koraani ymmärrystä.

Raamattu oli vain kirja, jonka avulla monet yrittivät saada etulyöntiaseman pääsyyn käsiksi todella arvokkaisiin asioihin kuten suureen omaisuuteen, rakkauteen tai valtaan. Ei ole tarvetta raamatulle sen jälkeen kun nuo tahot ovat saavuttaneet hegemonian, tyrannian ja diktatuurin.

Raamattu on työkalu ja apuväline matkalla arvokkaisiin asioihin. Monet se saa luopumaan omaisuudesta, rakkaudesta yms. Mutta viisaat ottavat tuon omaisuuden ja rakkauden haltuunsa ja enentävät näin valtaansa.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 17:54

Ymmärrys, viisaus, tieto yms. Mitä raamattu sanokaan niistä? Katoavaa roskaa kaikki tuo?

Luolaihmisten ajoista alkaen uskonto on ollut samaistumispeliä. On piirretty luolan seinään maalauksia joissa kuvataan metsästystä ja sitten on samaistuttu joko metsästäjään tai saaliseläimeen?

Niin tänä päivänäkin kun lapsi lukee raamattua ei hän tiedä ympäröivästä maailmasta mitään, vaan samastuu siihen sanaan jota lukee. Hänelle on samantekevää todellinen Israel. Hän luo kuvitelmissaan utopististisen Israelin eräänlaisen hengellisen Israelin. Ja miettii tuota asiaa puhtaasti raamatun sisällön kannalta unohtaen ulkomaailman.

Se mitä valtio opettaa koulussa maantiedettä on kaikki toisarvoista verrattuna siihen ihanteeseen ja kuvaan mikä lapsen mielessä on syntynyt.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 18:51

Selvä ristiriita siinä on, että hän on armelias armahtaja, mutta toisaalta ankara rankaisemaan. Ellei se sitten tarkoita ensimmäistä käskyä.

Rangaisten isien pahat teot aina kolmanteen ja neljänteen sukupolviin saakka niille, jotka minua vihaavat, mutta osoittaen armoni tuhansiin sukupolviin niille jotka minua rakastavat JA PITÄVÄT MINUN KÄSKYNI.

Yllättävän vaikea on määritellä kunpi on antanut väärän todistuksen ja rikkonut kahdeksatta käskyä vastaan vai onko kunpikaan?

1. Toinen sanoo rakastavansa Jumalaa ja hänen armoaan.
2. Toinen sanoo rakastavansa enemmän totuutta ja tietävänsä Jumalan olevan ankara rankaisemaan.

Vielä kun Jeesus sekoitti uudestaan tuon pakan ja kumosi lain voiman esim. sapatin.

Joka on noudattanut Jeesuksen käskyjä, tulee tuntemaan totuuden ja totuus tekee hänet vapaaksi. Mutta se, joka luottaa lakiin ja Jehovaan on myös vankalla pohjalla. Itse katson, että tässä ei ole mitään syytä riitelyyn, vaan KAKSI ELÄVÄT ERI VAIHEESSA JA ERI AJASSA JA ERI KEHITYSKAUDESSA suhteessa sanaan.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 19:18

Jos uskoo kaiken mitä kirkot raamatusta sanovat niin pysyykin pihalla ja ute på sjön.

Mutta jo varhain noin 100-300 luvulla ? eräät alkoivat muotoilla omia raamattujaan ja tehdä kaunokirjallisuutta mukaillen raamatun kertomuksia. Voi esimerkiksi vaihtaa raamatun sanojen paikalle päinvastaisia sanoja tai asettaa oman perheensä raamatun sapluunaan.

Monin tavoin raamattua voisi käyttää hyödykseen ja monet ovat niin tehneet. Apostoli Paavali sanoi: Raamatun sana ei ole kahleissa.

Voihan esim. vaihtaa sanan :

Ihminen tilalle sanan leijona
Henki tilalle sanan liha
Jeesus sanan tilalle Aabraham tai Daavid
jne.

Raamattu on ehkä pyrkinyt totuuteen ja vilpittömyyteen, mutta ei ole siihen pystynyt kokonaan.
Se on ehkä palkintopallin ulkopuolella mitä tulee totuuteen, mutta se on taannut monille hyödyttömän ja laiskan elämän sekä muita etuja.

Raamattu on hengellinen kirja eli sisältää paljon tietoa tulevaisuuden tapahtumista ja olosuhteista. Sen alkuperä on siten enkelien tekemä.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko raamattu harhainen teos?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 19:59

Ongelma ei ole siinä että kirjoitetaan muistiin se minkä näkee sillä kaikki synnit ja pahat teot tapahtuvat salassa. Miten on kirjoittivatko apostolit myös muistiin kaiken sen minkä tiesivät tai näkivät salassa tapahtuvan`? Tuskinpa vain he niin tekivät?

Toki paljon on inkvisition aikana tapahtunut kirkon tekoja näkyvästi ja ne kirjoitettiin ylös. Raamatun omistaminen, lukeminen yms. johtivat roviolle. Kuka ikänänsä muuttaa tämän kirjan sanoja alkuperäisestä hepreasta ja kreikasta muille kielille se osuus elämän puuhun otetaan pois tms. varoitti apostoli Johannes edeltäkäsin.

Kirkon väitetään pelastavan ihmisiä, mutta aivan yhtä paljon se lienee heitä hukuttanut. Tulos plus miinus nolla?
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 637
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Seuraava

Paluu Pyhät kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa