Sanan on pakko pysyä vahvana lankeemuksista huolimatta

Yllättävää 2000-luvulla on se, että pyhiä kirjoituksia löytyy vanhoja ja uusiakin luodaan melko suuria määriä. Kun ajatellaan miten paljon uskontojen kirjoitukset ovat ooppiumin tapaista huumetta.

Sanan on pakko pysyä vahvana lankeemuksista huolimatta

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 19:30

Kristus tuli, oli, lankesi ja nyt on jäljellä Jumalan innoittama sana joka on osittain totta ja osittain menettänyt ajankohtaisuutensa.

Simeonin lain mukaan: Valta turmelee ja täydellinen valta turmelee täydellisesti. Niin käy jokaisen niin Kristuksen kuin Hitlerinkin. Hitler vannoi teoksessaan Taisteluni, että ei milloinkaan tule viemään Saksaa kahden rintaman sotaan. Ja kuitenkin lopulta oli 4+ rintamaa häntä vastaan.

Jos Kristus on muuttunut Lohikäärmeeksi niin sana on kuitenkin yhä sama kuin mitä se on aina ollut. Ainoastaan Tuon sanan mukaan on kehotettu jo lähes 1000 vuotta elämään. Eli niin kauan on aikaa hänen lankeemuksestaan. Uskonpuhdistuksen aluksihan hylättiin käsitys että Kristus olisi pyhä ja ehtoollisessa läsnä. Sen sijaan sanaan yhä luotettiin. Mutta ei kirkkoon.

Millainen Jeesus on raamatun mukaan on täysin eri asia kuin se millainen hän tänä päivänä on todellisuudessa. Emme voi pakottaa Jeesusta olemaan täsmälleen sellainen kuin mitä raamattu hänestä kertoo. Kuitenkin uskomme raamatun sanaan. Ja etenkin lapset, jotka alkavat elämän taipaleen uskovat sanaan, taivaaseen ja enkeliinsä.
Jokainen Ilmestys, joita on ehkä yli 500 lopulta esittelee hieman eri tyyppisen Kristuksen. Vuonna 2003 hän oli aivan hiljainen. Vuonna 2012 hän kuiskasi, mutta vuonna 2015 jo oli ottanut raivoavan muodon. Millainen itse kunkin Jeesus on jäänee ainaisesti henkilökohtaiseksi asiaksi. Mutta joidenkin kuva Jeesuksesta on vilpittömämpi kuin muiden ja voittaa alaa enemmän.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 638
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sanan on pakko pysyä vahvana lankeemuksista huolimatta

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 20:12

Me olemme itse hyviä ja lähes täydellisiä. Oma henkemme on pyhä. Siksi kun luemme raamattua tai muita kirjoja kykenemme pyhittämään lukemamme tekstin. Suodattamaan sitä. Karsimaan epäolennaisuudet ja nostamaan ylös pelkät hyvät puolet tekstistä.

Vaikka kirjan olisi kirjoittanut umpikiero sarjamurhaaja niin meidän oma henkemme on niin jalo ja esikuvallinen, että se kykenee tekemään tuosta teoksesta klassikon ja selittämään kaiken parhain päin.

Mutta emme itse kykene tuottamaan raamatun veroista hengellistä tekstiä, koska emme näe tulevia asioita edeltäkäsin niin kuin Jumala. Emme myöskään kykene lukemaan kaikkien maapallon ihmisten ajatuksia ja tarkkailemaan heidän tekojaan yms. Näkövinkkelimme on hyvin rajoittunut.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 638
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Sanan on pakko pysyä vahvana lankeemuksista huolimatta

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 03:22

Olisi ihme, jos raamattu ei olisi hengellinen (tietoa tulevaisuudesta etukäteen sisältävä) teos. Onhan niin, että jopa Nostradamuksen ja monen muun profeetan teokset ovat tietoa tulevasta hyvin suuria määriä sisältäviä. Nostradamus tiesi Napoleonin, Hitlerin ja Mabusin nimet edeltäsin.

Voidaan rehellisesti todeta, että raamattu ja monet muutkin kirjat ovat hengellisiä tai henkeytettyjä sekä ovat tietäneet ennalta lukemattomia asioita.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 638
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Pyhät kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa