Kopsu on ahdistava tai iloa antava

Yllättävää 2000-luvulla on se, että pyhiä kirjoituksia löytyy vanhoja ja uusiakin luodaan melko suuria määriä. Kun ajatellaan miten paljon uskontojen kirjoitukset ovat ooppiumin tapaista huumetta.

Kopsu on ahdistava tai iloa antava

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.11.2018 12:14

Mikä on teoria kirjoitustaidon synnystä, nykyisyydestä ja tulevaisuuden visio sitä koskien?

Joku on kirjoittanut historiassa tekstejä kutsutaan niitä vaikka Kopsuiksi, joiden hän on ehkä toivonut leviävän yli ajan ja tilan äärettömässä avaruudessa iankaikkisesti maailmankaikkeuden ääreen asti. Tuo teko ja idea on vaatinut Jumalalta tulleen OPIN, SANAN JA DOGMAN: Sinun jälkeläistesi määrä tulee suureksi kuin taivaiden tähtien lukumäärä.

Kun jollekin miehelle on astrologi tms. antanut tuollaisen siunauksen niin jos tuo mies on toimelias ryhtyy hän toteuttamaan ideaa siitä, että hänen jälkeläisensä asuvat kaikilla tähdillä ja tarvitsevat noille tähdille jonakin päivänä tulevaisuudessa esi-isänsä ohjeistusta. Niin alkaa VIESTIN eli Kopsun kokoaminen. Tuo viesti perustuu tietoisuuden logiikan avulla luomaan kuvaan siitä, että jokaisella tähdellä jokaisessa ajassa asuu juuri tietyn henkilön eli esi-isän jälkeläisiä. MUTTA OLIKO ALKUPERÄINEN JUMALAN TARKOITUS, ETTÄ KOKO MAAILMA TÄYTTYISI KOPSUISTA ELI OHJEISTA NOITA ÄÄRETTÖMÄSSÄ AVARUUDESSA JA AJASSA ELÄVIÄ JÄLKELÄISIÄ AJATELLEN.

Siinä kuluu valtavasti energiaa ja tulee hukkaiskuja ja monia muita ongelmia. Biljoonien kopsujen valmistus imee lopulta kaikki metsät maapallolta yms. tapahtuu.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Kopsu on ahdistava tai iloa antava

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.11.2018 12:15

Taistelu siitä kuka saa kopsujen tuottamiseen tarvittavan pääoman ja raaka-aineet käsiinsä tulee kovaksi. Miljoonien ihmisten elämä muuttuu maanpäälliseksi helvetiksi tuon yhden ainoan tietoisuuteen vaikuttavan DOGMAN takia:

Entä jos jollekin annetaan DOGMA vaikkapa Arkkienkeli Gabrielilta: Kansalaispalkka maailmanlaajuinen on ikuisesti oleva ratkaisu maailman kaikkiin ongelmiin; jokaikiseen niistä. Silloin jotkut henkilöt alkavat ajaa tuota asiaa Kansalaispalkasta ja valmistavat sitä dogmaa koskevia kopsuja.

Ymmärrämme, että Jumala lähettää Dogmia maailmaan säännöllisin väliajoin. Jotkut ovat huonoja dogmia, jotkut yrittävät korjata huonojen dogmien aiheuttamaa sekasortoa ja toiset puolestaan ovat äärimmäisen hyviä dogmia.

Voiko dogmaa kutsua myös argumentiksi tai manifestaatioksi? Niin tai näin niin informaation välittämisen teoria on minulla hieman hakusessa. Millaisia argumentteja on olemassa? Ovatko ne verrattavissa dogmiin?

Aristoteles: Ensimmäinen prinsisiippi on vesi, viimeinen prinsiiippi joka vallitsee tulevaisuudessa yhtenä kaikkea on tuli. Onko tämä argumentti vai dogma. Tuo että tiedämme tulen olevan yksi ja ainoa elementti tulevaisuudessa johtaa kenties myös kaikenlaiseen energian käytön lisääntymiseen, tulen palvontaan, tuliluonteisten ihmisten palvontaan yms. Kaikki tieto tulevasta mullistaa nykyisyyttä melko paljon.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Kopsu on ahdistava tai iloa antava

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.11.2018 12:15

Ajattelin itsekin kirjoittaa KOPSUN eli hieman informaatiota, mutta sen teksti perustuisi pitkälle mielikuvitukseen eli saveen, jonka seassa vähän rautaa. Oma kopsuni on tarkoitus olla pelkkä käsikirjoitus, joka kestää noin 10-100 vuotta. Minulla ei ole mitään tarvettta tai dogmaa siihen, että valmistaisin Kopsun, joka on tarkoitettu täyttämään kaikki avaruuden ääretön tila kaikissa ajoissa. On muutamia tuollaisia Kopsuja jotka jo pyrkivät juuri siihen. Nimittäin toora ja evankeliumi. Sitä en täysin tiedä minkä vuoksi on olemassa kopsuja, joiden on määrä ohjata tulevaisuuden kehityslinjoja yhden ainoan suvun päämäärien mukaiseksi. Nuo kopsut ovat kestäneet ajan puristuksissa ja ne kestävät vielä pitkälle tulevaisuuteen. Niissä on paljon turhia lupauksia ja jonkin verran tiedettä ja jonkin verran rauhoittelua ja lohdutusta sen johdosta että menttää kaiken noiden kopsujen olemassaolon takia.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Kopsu on ahdistava tai iloa antava

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.11.2018 13:35

Mikä on oman Kopsuni tarkoitus on hyvin lyhyesti todeta vain se minkä olen oppinut 13. seurakunnan kautta: Kaikkiin kysymyksiin on nyt saatavilla vastaus. Tuon dogman julisti evankelista Marko Lind ja olen omin kokemuksin havainnut, että se on oikea dogma. Kaikki ongelmakysymykset ovat nyt ratkaistavissa. Ehkä tuo perstuu islamin vallan kasvuun sillä Koraani julisti olevansa Ratkaisun tuoja kaikkiin ongelmakysymyksiin. Alunperin tuo dogma on siis ollut islamin dogma, mutta sitä ovat nykyisin monet muutkin alkaneet toistaa ja kopsata.

Ei ole olemassa ongelmaa, jota ei voisi ratkaista eikä ole olemassa kysymystä johon ei löytyisi vastausta. Tuo merkitsee, että maailmaan on kiihtyvällä tahdilla tulossa uutta dogmaa, argumenttia ja manifestaatiota. Itse olen saanut vain yhden merkittävän työkalun, jonka avulla Iankaikkinen Isä ilmaisi voitavan ratkaista kaikki ongelmat, joita maailmassa on: UBI eli Maailmanlaajuinen Kansalaispalkka.

Mutta UBI:n pitäisi mielestäni olla tarpeeksi avara, jotta se ei tekisi vain uusia ongelmia, vaan todella toimisi ratkaisuna.

Esimerkiksi monet pitävät Monikulturismia tai pakolaisten tilannetta ongelmallisena. Samoin monet katsovat, että naisia on asetettu liikaan nykyisin käytävissä sodissa etulinjaan raiskattaviksi, vaikka esim. G8 kielsi raiskausten käytön aseena jo muistaakseni vuonna 2014.

Tietenkin on ongelmia, joihin ei todellisuudessa löydy parasta mahdollista ratkaisua. Esimerkiksi Star Trek televisiosarajassa aina välillä tulee Enterprise alusta hätyttelemään tuntematon voima; eräänlainen demoni, jonka kukistaminen on äärimmäisen hankalaa.

Saa nähdä tuleeko omasta Kopsastani yhtä huono kuin mitä raamattu tai Aristoteleen teokset ovat. Luultavasti jos oma Kopsani toteutuu niin siitä koituu myös ongelmia monille tahoille. Aivan samoin kuin Raamattu ja Aristoteles tuhosivat oman aikansa maailmaa niin myös tämä uusi Kopsa tulee tekemään tulevaisuudelle ja nykyisyydelle tempun, jota on vaikea sietää. Aristoteles ja raamattu jähmettivät maailman paikoilleen ja upottivat sen syvälle tietämättömyyden mereen lähes 2000 vuodeksi. Oma Kopsani puolestaan tulee tekemään ehkä jotakin samanlaista, mutta pitää toivoa, että Krishna lähettä silloin inkarnaation korjaamaan Kopsani aiheuttamat vauriot.

Eli siitä aiheutuvat ongelmat, että jokaisella on 1900 euroa kuukaudessa rahaa käytössään ilman että tekevät työtä sen eteen. Kopsani on luultavasti melko lähellä Transhumanistisen puolueen tavoitteita. Saa nähdä miten siinä käy.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Pyhät kirjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron