Viattomuuden todistamisesta

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Viattomuuden todistamisesta

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 08.11.2018 09:30

Syyllisyyden todistamiseksi tarvitaan 2-4 todistajaa, joka on melko vähän. Mutta montako todistajaa tarvitaan viattomuuden todistajaksi? Riittääkö noin 500 henkilöä, jotka ovat seuranneet henkilön elämää kehdosta hautaan.
Itse asiassa jos on ollut sellainen ihminen, joka on elänyt tiiviissä kyläyhteisössä ja ollut jatkuvan tarkkailun alaisena niin hänestä voidaan olettaa, että hän ei ole paljoa tehnyt rikkeitä elämänsä varrella. Mutta se on kuitenkin pelkkä oletus. Sillä esim. Krishna kykenee tekemään 10 000 täydellistä kopiota itsestään ja elämään missä tahansa noissa kopioissa. Tai vaikka kaikissa niissä.

Ainoa, jota pidetään kykenvänä todistamaan viattomuuteensa on Karitsa, joka on 144000 seuralaisen ympäröimä. Nuo ovat alati seuranneet Karitsaa ja voivat toimia todistajina hänen viattomuutensa puolesta. Yhä vaikeammaksi käy päivä päivältä viattomuuden todistaminen.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron