Suuri kahle

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Suuri kahle

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 31.10.2018 14:48

Luultavasti hyvyydellä, rakkaudella ja antamalle voidellun kuninkaan asema ja Jumalan koko voima hänen käsiinsä. Jo 1500-luvulle ilmaantui Caitanya niminen inkarnaatio Intiaan, jota pidetään Krishnan inkarnaationa. Jokainen joka ei usko häneen on määritelty demoniseksi ihmiseksi.

Tulee Uusi Aadami ja hänessä toteutuu Kolossalaiskirjeen sana , että kaikki mitä on taivaassa ja maan päällä yhdistetään yhdeksi. Jopa saatana sidotaan tuohon suureen ketjuun , joka kiertyy hänen ympärilleen.

Mutta mikä on Karitsan asema on minulle yhä epäselvää. Hän on ainoa arvollinen sen jälkeenkin eikä ketään toista arvollista ole. Yksin Karitsa voi jatkaa arvollista elämää, mutta kaikki muut elävät epäpyhää ja alistettua syntielämää.Maailma alistetaan katoavaisuuden alle eli otetaan käyttöön sanatana-oppi jälleensyntymisestä. Kaikkien on kuoltava ja unohdettava entinen elämänsä ja jälleensynnyttävä uuteen ruumiiseen. Tässä prosessissa suuri osa lukuun ottamatta Karitsaa menettävät arvollisuutensa.

Saatana siis vaikuttaa maailmassa ehkä jopa 1715 vuotta eli kolme ja puoli aikaa kytkettynä kaikennielevän rakkauden kahleisiin. Tuo rakkauden kahle syntyy siitä , että Uudessa Aadamissa yhdistetään kaikki yhteen ketjuun , jonka napana on saatana.


Upside down, you are turning me inside up.... lauloi Diana Ross aikoinaan. Niin onkin nyt niin, että koska menossa on Kali yoga eli pahojen aikakausi niin jokainen joka tahtoo valtaa valitsee pahat menettelytavat.

Ennen Jeesusta filosofit toivat totuuden hyvyydestä. Korkein hyvä on suurin nautinto ja paha on kokea tuskaa. Mutta tuota sanaa ei enää sulatettu, koska oli pahojen eli tuskan tuojien ja nautinnon kieltäjien aikakausi.

Korkein hyvä on hyvien aikakaudella se suurin nautinto minkä voi saavuttaa.
Korkein hyvä on pahojen aikakaudella se kivun kesto ja selibaattin pituus jonka voi saavuttaa.

Kaikki on Kali yogan takia kääntynyt päälaellleen . Hyvää ei suoda ja hyvyys on ylenkatsottua. SEn asemaan on nostettu pahuus eli pidättyväisyys ja kivun kesto.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron