Onko jumalanpilkka järkevää?

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Onko jumalanpilkka järkevää?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.10.2018 08:32

Ilmestys 13 mukaan pilkkaaminen on voimassa ja sallittua 42 kuukauden ajan ehkä siis jopa 42 vuotta eli vuoteen 2043 asti. Mutta koska Krishna on sellainen serafim enkeli, jonka on määrä aina laskeutua maailmaan silloin kun uskonto taantuu ja palauttaa uskonto voimaan ei tuo pilkkaaminen ole lopullinen ratkaisu.

Tulee inkarnaatioita, jotka ovat jumalattomuutta vastaan kuten Kalki.

Itse olen koettanut pilkkaamisen voimaa ja sen voima on vähäinen. Alkaa tuntea ylevyyden tunnetta muihin verrattuna kun totuus on jalompaa , mutta samalla erkanee henkisestä yhteydestään muihin ihmisiin. Se ylevämpi ja jalompi totuus ei ole loppujen lopuksi sopiva päämääräksi elämässä.

Koska puuttuu voimaa nähdä yli paikojen ja aikojen sekä sisälle ihmissydämiin. On tuo jalo totuus kapea-alaista ja usein jopa naurettavaa. Mutta profeetta Danielin kirjan mukaan nyt pitäisi tulla aika jolloin NÄKY JA PROFETIA sinetillä suljetaan (eräs käännös). Se merkitsee vihapuheiden loppumista ja paratiisi lähestyy jälleen asekeleen verran. Tuo että raamatusta poistetaan profeetat on tämän ajan suuri juttu.

Olisi ehkä parempi että tulisi vain ASETUS eikä varsinainen LAKI. Ranskan vallankumous katsoi asiakseen pitää uskonnot voimassa vaikka erossa valtiosta. Se ei varsinaista jumalanpilkkaa kaukaa ja ikuisesti viisaana tunnustanut mahdolliseksi.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko jumalanpilkka järkevää?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 17.12.2018 20:52

Niin tai näin, mutta jos et lähde mukaan tuohon hulluun touhuun niin sun on hyvä tietää, että Jumala kykenee vaikka näistä kivistä herättämää Aabrahamille lapsia. Hän kykenee kokonaiset sukupolvet ja jopa vuosituhannet heittämään pois luotaan, elleivät nämä käänny.
On ehkä miljoonia herroja ja jumalia pilvinä todistamassa kulkuamme tässä erämaassa. Nuo kaikki miljoonat herrat ja jumalat ovat ehkä kivistä herätettyjä apostoli-jumalien käskyjen mukaan. Ne kaikki ylistävät ja kiittävät valtaistuimella istuvaa Jumalaa. Vaikka ne ovat luotuja Kristuksen yhteyteen ja häntä varten niin eivät ne kapinoi yhtä asiaa vastaan nimittäin Jumalan ja uskonnon mielekkyyttä vastaan. Ne saattavat langeta ja niiden rukoileminen saattaa olla turhaa ja ne saattavat olla heikkoja, mutta rukoile sitten todellista Jumalaa niiden asemesta eli Israelin Jumalaa.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko jumalanpilkka järkevää?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 16.02.2019 11:47

Uskovaisten saamat lahjat ovat hajallan niin, että yhdellä on kyky puhua, yhdellä kuunnella tai kolmannella vain lukea kirjoja. Ei kaikilla ole samoja armolahjoja ja yksittäinen uskovainen voi tehdä täysin rationaalisuudesta uupuvan vaikutelman hyvin helposti. Uskovaisten pitäisi toimia seurakuntana ja täydentään toinen toisiaan lahjoineen.

Poliitikoilla ei ole kai tuollaista samanlaista taipumusta suuresti keskittyä VAIN yhteen ominaisuuteen, taitoon tai lahjaan. Heillä saattaa olla laajempi kirjo taitoja, kokemusta ja älykkyyttä.
Uskonnot usein ylilyövät negatiivisesti monine vaatimuksiineen ja oppeineen käytännön kokemusta ja rationaalista ajattelua, joka saattaa toimia pienemmällä tasolla kuin nuo ylilyömään pyrkivät opit. En tiedä johtuuko tuo rationaalisen ajattelun puutteesta: vai uskontojen perfetionismin aiheuttamista psyykkisistä paineista ja stressitekijöistä. Uskovaisten psyyke ei kaiketi aina ole täysin kunnossa ja tasapainossa.

Kyllå on sanottava, että rationalismi ja usko eivät oikein aina lyö kättä toistensa kanssa, vaan voidakseen olla uskossa on ÄO yleensä alle 140 ja jopa alle 100 ja noiden vähemmän älyä omaavien pitää jatkuvasti kehittää kieroja tapoja selviytyä itseään älykkäämpien maailmassa. Esim. noin 120 ÄO yrittää mielikuvituksen ja tarinoiden avulla, noin 105 ÄO pyrkii edistymään nousukasmaisesti eteen päin pyrkivyydellä ja niin edelleen. Mitä vähemmän on älyä sitä enemmän otetaan kieroja menetelmiä käyttöön eli kutsutaan niitä vaikka: Brainboosteriksi.

Joskus on vain vaikea pärjätä liian rationaalisessa maailmassa.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Onko jumalanpilkka järkevää?

ViestiKirjoittaja barycz » 24.04.2019 03:00

Joo eräässä muslimien tekemässä YouTube videossa väitettiin, että lopulta Jumala tuhoaa jopa enkeli Gabrielin. Ja raamatussa on joitakin kohtia joissa Jehova sanoo tuottavansa tuhon kaikkien muiden jumalien alttareille Jaakobin kautta sekä kirjaimellisesti tuhoavansa muut jumalat.

Mutta kun ihmiset vain tuottavat ja tuottavat lisää jumalia. Tulevaisuuden tiedemiehet tuottavat Viisauden kirjan mukaan kaikkivoipan hengen, jonka henkeen on kirjoitettu koodia mielin määrin.
Eli toisin sanoen on olemassa ihmisten ohjelmoimia ja tekemiä jumalia tulevaisuudessa, jotka pystyvät jopa aikamatkailuun. Miten saisi sen aikaan, että ihminen ei tuottaisi jumalia? Se on paljon vaikeampaa. Sillä nuo kaikki koodatut ihmisen tuottamat jumalat vaikka ovat lopulta kaikkivoipia ovat lankeevia ja epäpäteviä ja monin tavoin vahingollisia.
Kuinka ne voisi kuitata sanomalla, että ne ovat vain harhaa? Harhaa tai ei niin ne vaikuttavat henkeen, ovat henkeä ja monin tavoin vahingollisia, jos Viisauden kirja toteutuu.

Lyhyesti: Kaikki jumalat ovat vajaita, lankeevia ja epäpäteviä tulevaisuuden ihmisten tai toisen ulottuvuuden ihmisten tekosia. Niistä on apuakin, mutta myös haittaa. Tulisitko tänä päivänä toimeen ilman sähköä? Samoin käy noiden luotujen jumalien kanssa. Lopulta emme tule toimeen ilman niitä, vaikka ne ovat lankeevia ja vajaita. Teemme itsemme riippuvaisiksi niistä väistämättä.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 97
Liittynyt: 10.05.2018 21:34


Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron