Onko jumalanpilkka järkevää?

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Onko jumalanpilkka järkevää?

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 26.10.2018 08:32

Ilmestys 13 mukaan pilkkaaminen on voimassa ja sallittua 42 kuukauden ajan ehkä siis jopa 42 vuotta eli vuoteen 2043 asti. Mutta koska Krishna on sellainen serafim enkeli, jonka on määrä aina laskeutua maailmaan silloin kun uskonto taantuu ja palauttaa uskonto voimaan ei tuo pilkkaaminen ole lopullinen ratkaisu.

Tulee inkarnaatioita, jotka ovat jumalattomuutta vastaan kuten Kalki.

Itse olen koettanut pilkkaamisen voimaa ja sen voima on vähäinen. Alkaa tuntea ylevyyden tunnetta muihin verrattuna kun totuus on jalompaa , mutta samalla erkanee henkisestä yhteydestään muihin ihmisiin. Se ylevämpi ja jalompi totuus ei ole loppujen lopuksi sopiva päämääräksi elämässä.

Koska puuttuu voimaa nähdä yli paikojen ja aikojen sekä sisälle ihmissydämiin. On tuo jalo totuus kapea-alaista ja usein jopa naurettavaa. Mutta profeetta Danielin kirjan mukaan nyt pitäisi tulla aika jolloin NÄKY JA PROFETIA sinetillä suljetaan (eräs käännös). Se merkitsee vihapuheiden loppumista ja paratiisi lähestyy jälleen asekeleen verran. Tuo että raamatusta poistetaan profeetat on tämän ajan suuri juttu.

Olisi ehkä parempi että tulisi vain ASETUS eikä varsinainen LAKI. Ranskan vallankumous katsoi asiakseen pitää uskonnot voimassa vaikka erossa valtiosta. Se ei varsinaista jumalanpilkkaa kaukaa ja ikuisesti viisaana tunnustanut mahdolliseksi.
tapiok1
Kenraalieversti
Kenraalieversti
 
Viestit: 595
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron