Filosofian paradoksaalisuus

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Filosofian paradoksaalisuus

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.10.2018 10:39

Kirjanoppineet opettivat juutalaisille Kreikkalaista filosofiaa kirjojen mukaan, mutta kun Jeesus tuli hän opetti sitä niin kuin se, jolla on valta.
Kreikkalaiset filosofit olivat aikamatkaajia ja hyppääjiä, jotka hyppäsivät antiikin Kreikkaan tulevaisuudesta eli Amerikasta joskus vuosien 3000-7000 jKr ajalta. Heillä oli hallussaan kristinuskon opit hyvin jalostuneessa muodossa. Mutta he pukivat ne toiseen kaapuun. Esim. he opettivat Iloitkaa jatkuvasti. He opettivat myös rohkeutta, joka on peräisin valojen pitämisestä ja lähtöisin ehkä Spartasta. Filosofit eivät opettaneet pelkkää kristinuskoa vaan kaikkien uskontojen sekoitusta. Mutta heillä oli vahva kristillinen pohja koska tulivat tulevaisuudesta.

Samat opit joita Kristus opetti löytyvät filosofien teoksista. Mutta kansa ei oppinut niitä kirjanoppineilta vaan tarvittiin Jeesuksen tulemus. Hän tuli omaan maailmaansa mutta hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.

Lyhyesti: Filosofit ja Jeesus tulivat taivaasta. Filosofit opettivat tavalla jota kansa ei täysin käsittänyt. Jeesus valaisi filosofien opin ydinkohdat, jotka nämä olivat saaneet tulevaisuudessa Jeesuksen tieten tulevaksi.

Jeesuksen piti tulla lihaksi ja täyttää tehtävänsä , jotta tulevaisuus kulkisi deterministisissä uomissa. Hyvin paradoksaalista. Ja jotta filosofit voisivat täyttää oman tehtävänsä. Ilman Jeesuksen tuloa eivät häntä ennen eläneet filosfit olisi voineet täyttäää omaa tehtäväänsä.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron