Baba Vangan profetiat

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Baba Vangan profetiat

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 12.09.2018 11:19

Korkein Jumala eli Krishna on tunnetusti transendenssin (tulevaisuuden tarkka ennalta tietäminen) suhteen suvereeni. Näin ainakin erään raamatun kohdan mukaan. Tulevaisuuden tarkka tietäminen on lahja eli armolahja, jota kutsutaan nimellä TIEDON SANAT.

Esimerkiksi Lutherin aikana oli paljon näkijöitä, jotka kertoivat ennakolta sosialismin aatteita ja synnystä. Descartes puolestaan mielestäni näki ennalta esim. psykoanalyysin yms. Harvoilla tuo lahja on yhtä voimakas kuin Baba Vangalla.

Tekisi mieleni käytää hänen profetioitaan tai tiedon sanojaan hyväksi kun miettii yhteiskunnan tulevaa kehitystä Euroopassa ja muuallakin. Onko kyse profetoimisen armolahjasta vai tiedon sanoista; vai molemmista on vaikea päätellä. Mutta ainakin ne inspiroivat ja innoittavat jatkamaan avaruuden tutkimista ja fuusiovoiman tutkimista; mikäli niihin vähänkin uskoo.

Myös Koraanissa on kohtia, jotka innoittavat toimimaan tulevaisuuden suhteen tiettyjä kaavoja ja tapoja noudattaen. Mutta ne ovat paljon salatumpia ja vähemmän spesifejä kuin Baba Vangan näyt.
Itse en kyllä täysin usko hänen näkyjensä voivan toteutua, vaan pidän niitä rohkaisevina sanoina kultturin ja tieteen kehittämisen jatkumisen puolesta.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 645
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa