Ateismi, evoluutio ja teismi

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 03:44

Kun pyritään siihen, että voitetaan jollakin saralla: Ruumiin kunnossa, moraalissa tms. jokin kokonainen kasti tai ihmisryhmä niin
voittaessa voi myös menettää jotakin. Esim. ruumiin kunnosta huolehtiminen vaatii harjoituksia, aikaa ja ponnisteluja.


Jaa, tarkoitin että Luonnonvalintaa ja mutaatioita tapahtuu.
Mutta itse uskon esim. että apinat itse ovat kehittäneet banaanin makua valikoimalla syötäväksi sellaisia banaaneja, joista ovat pitäneet.
Samoin naisten kauneus johtuu siitä, että miehet ovat valinneet kauniita naisia aviopuolisoikseen aikojen kuluessa. Tämä tosin on johtanut osittain myös naisten henkisten kykyjen yksipuolistumiseen niin että älyköt jos he ovat rumempia ovat karsiutuneet.

https://www.tiede.fi/keskustelu/66878/voiko_evoluutiota_ohjata_henki_materian_asemesta


Gnostilaisuuden ja eräiden muiden uskonnolisten tekstien mukaan kuitenkin esim. IHMISRUUMIIN jokainen elin on eri enkelin alaisuudessa tehty. Ja myös on niin että ihmisruumiin sisällä katsotaan vaikkapa hormonin olevan yksi enkeleistä.

Tämän mukaan on mahdoton ajatella, että sattuma olisi luomistyössä juuri missään keskeisessä roolissa. Uskon voima on kuitenkin suuri. Jos joku uskoo evoluutioon niin hänen uskonsa voi vaikuttaa.

Evoluutiomekanismi on sinänsä dokumentoitu ja havaittu asia. Mutta ei voida hyväksyä evoluutiota lopulliseksi selitykseksi kaikkeen.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 03:57

Raamattu kaiketi lienee suurten kuninkaiden hanke, jotka eivät sietäneet arvostelua omaa persoonaansa tai mieltymyksiään kohtaan.
Kyyros Suuri, Aleksanteri Suuri etc. tukivat temppelin rakentamista, raamatun kääntämistä jne.
Laitettiin jopa sellainen uhkavaatimus, että jokainen on ristiinnaulittava joka sanoo sanankin Danielin Jumalaa vastaan.
Kyse on tietenkin äärimmäisestä mielivallasta, jolla ei ole paljoa tekemistä totuuden tai hyvyyden kanssa. Näitä suurmiehiä pelättiin sen jälkeen kun psykopaattinen ja verenhimoinen Assyria oli kukistunut kiduttajana ja jopa elävien nahan pois päältä veitsellä riipojana. Kiduttamisen hallitsevan Assyrian vanavedessä kaikilla oli paskat siinä määrin housuissa, että vain äärimmäisen rohkeat miehet uskalsivat sanoa sanan raamattua tai Danielin Jumalaa vastaan.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 04:00

Jos totta puhutaan niin esim. Heenokin kirjan mukaan valehtelu loppuu kun VALOON ASIAT NOSTETAAN JA VALO SAAPUU joskus vuoden 4333 jKr jälkeen.

2000-3000 jKr JUMALAN VALTAKUNTA
3000-4000 jKr 1000vuotinen VALTAKUNTA
4000-5000 jKr VALON VALTAKUNTA

Ruumiin ylösnousemus 3333 jKr
Viimeinen tuomio 4333 jKr

Mutta 2000 vuotta jotka ovat edessä Heenokin kirjan mukaan VALON valtakunnan valittujen toimesta pyyhitään ylitse. Siten ei toteudukkaan uskovien jutut, vaan osottautuvat todellakin valheiksi.

Se merkitsee, että Maagog (venäjä joukkoineen) voittaa lopussa Googin (Saksa joukkoineen). Yksin Goog oli sitä mieltä, että asiat kuuluu mennä uskonnon mukaan. Maagog luottaa enemmän totuuteen ja todellisuuteen. Goog teki Holocaustissa ilmeisen virheen, joka muuttaa kaiken.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 04:03

Jumala on tehnyt mahdottomaksi uskonnollisuuden kieltämisen. Hän laittoi kuhunkin eläinlajiin 1/99 osan omasta hengestään. Ja ihmiseen omaa sieluaan. Vain jos kaikista tulee kyberneettisiä sirutettuja koneita tai robotteja voidaan uskonnollisuus EHKÄ tukahduttaa.

Voidaan toki libidokin celibaatin avulla tukahduttaa, mutta mikä hyöty siitä on ? Energia on säilyvää ja se purkautuu vain johonkin muuhun toimintaan.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 05:00

Elämä ei todista Jumalan olemattomuutta sillä ne, jotka elävät täysillä omaavat Älykkyysosamäärän 50-100 ja uskovat hyvin tiiviisti Jumalaan. Heidän lapsensa omaavat usein älykkyysosamäärän 100-200, mutta nämä älykkäät lapset laitetaan SEULAAN. Heitä ei hyväksytä sellaisenaan, vaan suuri osa hylätään.

Typeryys todistaa ja siten myös elämä AINA JUMALAN OLEMASSAOLOA. Sen sijaan viisaus ja järki kieltävät Jumalan olemassaolon. Typeriä ja täysillä eläviä on kuitenkin aina enemmän kuin viisaita. Elämä ja järjettömyys ovat Jumaltietoisia. He raatavat omin käsin hedelmien eteen ja ymmärtävät tarvitsevansa Jumalaa. Heidän lapsensa älykkäät syövät tarjoiltuja hedelmiä eivätkä tee omin käsin työtä. Ja kuvittelevat Jumalaa tarpeettomaksi.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 05:06

Välillä uskovaisten epälooginen käyttäytyminen on mennyt niin pitkälle toisiaan kohtaan, että on pyritty tyystin nujertamaan toinen uskonnollinen suuntaus. Esim. Gnostilaisuus nujerrettiin väkivalloin ja samoin oli 1000-1500 inkvisition pahin aika.

Jeesus Siirakin kirjassa lukee, että valitkaa 3-5 uskosta se usko, jota eniten rakastatte, mutta milloinkaan älkää valitko sellaista uskoa, jota ihminen harjoittaa. Voidaan siis erotella uskot jumallähtöisiin hankkeisiin ja ihmislähtöisiin hankkeisiin.

Ihmislähtöiset hankkeet eivät ole sovussa SEN TEHTÄVÄN KANSSA JONKA PYHÄT KIRJOITUKSET KULLEKIN AJALLE OVAT OSOITTANEET. Ihminen on omapäinen ja tekee mitä lystää Jumalasta välittämättä.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 06.09.2018 10:20

Ei Feuerbach väittänyt etteikö Jumalaa voi olla olemassa. Hän vain väitti, että koska kädet ristissä rukoilemalla ei mitään tule valmiiksi eikä mitään saada aikaan niin omin käsin tehty työ pitää nostaa kunniaan. Ateismi on johtanut siihen, että kaikki ovat saaneet oikeuden elämään eikä mitään uhrikäytäntöjä entisiä ole ollut.
Ennen uhrattiin sodissa, nälkään ja köyhyyteen sekä ruttotauteihin sellaiset, joista tahdottiin päästä eroon. Ateismi sai aikaan sen kunnioituksen työn tekijöitä kohtaan, että ketään ei tahdottu enää uhrata, vaan jopa vammaisia alettiin hoitamaan hoitokodeissa.
Jumala esitti tähän oman vastalauseensa ja lähetti Profeetta Hesekielin kirjan teräväksi hiotun teurastajan miekan eli Aadolf Hitlerin, jota nykyisin edustaa islamin Isis järjestö. Jumalan mies Hitler tuhosi kaikki mielenvikaiset, vammaiset, juutalaiset yms. jotka vain löysi.
Kyllä itse katson, että sosialismin ideologia on melko terveellä pohjalla. On vain sääli että se ei voi päästä ennemistön opiksi koska suuri osa maapallon asukkaista on paviaaneja, kärpäsiä, mehiläisiä ja muita Jumalan herättämiä vihulaislaumoja, jotka vastustavat ateismin ja sosialismin saavutuksia.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.11.2018 13:17

Ei luomisopilla ja evoluutiolla ole toistensa kanssa mitään tekemistä. Evoluutio perustuu luomisen jälkeisen eläinkunnan jalostamisen avulla saatuihin empiirisiin tuloksiin. Se on eläinten ja kasvien jalostustoimintaan paremmin sopivaksi tuottamaan maitoa ja vähärasvaisempaa lihaa.

Evoluutio ei kerro mitään maailmankaikkeuden, maapallon tai eläinten tai ihmisten luomisesta tai alkuperästä. Evoluutio on konkreettista toimintaa kun AC/DC virran käyttämistä. Toisella kädellä yritetään jalostaa hevosta , jolla on MUNAA JA TOISELLA kädellä yritetään tehdä munatonta ruunaa. Sitä eivät vain evolutionistit ymmärrä täysin , että Jeeus on tehnyt hengen ja sielun voimin enemmän munattomia ruunia kuin mitä konsanaan tiedemiehet ikinä pystyvät.

Jeesus on mukana evoluution järkkäilyissä melko syvällisesti. Hän kylvää ja niittää missä sattuu eli sattuman avulla. Evankeliumi on syvällisesti ajateltuna täysin yhdenmukainen evoluutio opin kanssa, mutta tunnustaa isvaran eli kunkin lajin hallitsijn olemassaolon. Minun isäni on puutarhuri ja minä olen viinipuu. Te olette oksia minussa.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 25.11.2018 12:19

Tunnen ihmisen ja ihminen ei voi olla korkein päämäärä joksi pyrkiä. Väite, että evoluution tarkoitus on päästä korkeimpaan mahdolliseen asemaan eli ihmiseksi on mielestäni pahaa evoluutiossa. Ja toisaalta jos sopeutuminen noudattaa vain sattuman ja luonnonvalinnan lakeja ei sekään ole hyvä.

Yleisesti ottaen olemassa oleva on hyvää ja uudistus pahaa. Olemassaoleva periaate näyttäisi olevan sellainen, että karman laki yms. ohjaa kulkemaan eri eläinlajien monipuoliseen tutustumiseen. Jos on ollut yhden elämän ajan jokaisessa mahdollisessa eläinlajissa niin voi toivoa oppineensa tuntemaan Jumalan Hengen perusteellisesti sillä Mujaddid islamissa opetti aikanaan, että jokaisessa eläinlajissa on Jumalan Henkeä noin 1/99 osa. Kun siis on syntynyt ja elänyt 99 eri eläinlajissa niin sen pitäisi olla täydellistymä.

Uskon ennenmin jonkinlaiseen GAIA teoriaan ja eri lajien Evolutionistiseen SYMBIOOSISUHTEESEEN, jossa ihminen toiminnallaa kehittää eri lajien fysiikkaa , mutta nuo muut lajit kehittävät toiminnallaan ihmisen henkeä ja sielua.

Ihminen miljoonia vuosia syö banaani niin hän valitsee isoja ja maukkaita hedelmiä ja näin kehittyy banaanin maku ja koko sopivaksi. Sitten puolestaan härkä suostuu vain rohkeimman sielun ja hengen alistettavaksi niin härkä kehittää sitä, että vain rohkeimmat pääsevät eteenpäin elämässä.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.12.2018 13:29

Muutama päivä sitten tuli dokumentti Sri Lankan apinoista. Yksi laji oli sellainen, joka tavattomasti näytti rakastavan poikasiaan, mutta myös jatkuvasti lauman uros vaati kunnioitusta osakseen näiltä. Siksi lauman äidit jatkuvasti sättivät ja löivät poikasiaan, jotta nämä olisivat kunnoittaneet johtajaa.

Kun Viisain Kuningas Salomo kirjoitti: Joka vitsaa säästää hän lastaan vihaa käytti hän tuon sananlaskun pohjana apinoita ja se oli käänteistä logiikkaa siinä mielessä että rakkautta nuo apinat olisivat näyttäneet toisiaan sukimalla, mutta johtaja uros ei sitä sallinut.

Yleisestikin ottaen raamattu on Jumalan vihan viinin pohjasakkaa sekä lähinnä eläintieteen oppikirja ja siinäkin vain käänteisen logiikan avulla tuotettua. RAAMATUN VIISAUS JA KUVA JUMALASTA SEKÄ SEN TEOLOGIA PERUSTUVAT TÄYSIN LUONNON JA APINOIDEN KÄYTTÄYTYMISEN TARKKAILUUN. MUTTA SE EI ONNISTU KUVAAMAAN EDES APINOIDEN ELÄMÄÄ KUNNOLLA KUN KAIKKI SIINÄKIN KÄÄNETÄÄN YLÖSALAISIN.

Jumala pitää Raamatun avulla pilkkanaa ihmisiä ja saa heidät hukkaamaan kallisarvoista aikaansa APINOINTIIN.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Seuraava

Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron