Ateismi, evoluutio ja teismi

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 03:44

Kun pyritään siihen, että voitetaan jollakin saralla: Ruumiin kunnossa, moraalissa tms. jokin kokonainen kasti tai ihmisryhmä niin
voittaessa voi myös menettää jotakin. Esim. ruumiin kunnosta huolehtiminen vaatii harjoituksia, aikaa ja ponnisteluja.


Jaa, tarkoitin että Luonnonvalintaa ja mutaatioita tapahtuu.
Mutta itse uskon esim. että apinat itse ovat kehittäneet banaanin makua valikoimalla syötäväksi sellaisia banaaneja, joista ovat pitäneet.
Samoin naisten kauneus johtuu siitä, että miehet ovat valinneet kauniita naisia aviopuolisoikseen aikojen kuluessa. Tämä tosin on johtanut osittain myös naisten henkisten kykyjen yksipuolistumiseen niin että älyköt jos he ovat rumempia ovat karsiutuneet.

https://www.tiede.fi/keskustelu/66878/voiko_evoluutiota_ohjata_henki_materian_asemesta


Gnostilaisuuden ja eräiden muiden uskonnolisten tekstien mukaan kuitenkin esim. IHMISRUUMIIN jokainen elin on eri enkelin alaisuudessa tehty. Ja myös on niin että ihmisruumiin sisällä katsotaan vaikkapa hormonin olevan yksi enkeleistä.

Tämän mukaan on mahdoton ajatella, että sattuma olisi luomistyössä juuri missään keskeisessä roolissa. Uskon voima on kuitenkin suuri. Jos joku uskoo evoluutioon niin hänen uskonsa voi vaikuttaa.

Evoluutiomekanismi on sinänsä dokumentoitu ja havaittu asia. Mutta ei voida hyväksyä evoluutiota lopulliseksi selitykseksi kaikkeen.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 03:57

Raamattu kaiketi lienee suurten kuninkaiden hanke, jotka eivät sietäneet arvostelua omaa persoonaansa tai mieltymyksiään kohtaan.
Kyyros Suuri, Aleksanteri Suuri etc. tukivat temppelin rakentamista, raamatun kääntämistä jne.
Laitettiin jopa sellainen uhkavaatimus, että jokainen on ristiinnaulittava joka sanoo sanankin Danielin Jumalaa vastaan.
Kyse on tietenkin äärimmäisestä mielivallasta, jolla ei ole paljoa tekemistä totuuden tai hyvyyden kanssa. Näitä suurmiehiä pelättiin sen jälkeen kun psykopaattinen ja verenhimoinen Assyria oli kukistunut kiduttajana ja jopa elävien nahan pois päältä veitsellä riipojana. Kiduttamisen hallitsevan Assyrian vanavedessä kaikilla oli paskat siinä määrin housuissa, että vain äärimmäisen rohkeat miehet uskalsivat sanoa sanan raamattua tai Danielin Jumalaa vastaan.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 04:00

Jos totta puhutaan niin esim. Heenokin kirjan mukaan valehtelu loppuu kun VALOON ASIAT NOSTETAAN JA VALO SAAPUU joskus vuoden 4333 jKr jälkeen.

2000-3000 jKr JUMALAN VALTAKUNTA
3000-4000 jKr 1000vuotinen VALTAKUNTA
4000-5000 jKr VALON VALTAKUNTA

Ruumiin ylösnousemus 3333 jKr
Viimeinen tuomio 4333 jKr

Mutta 2000 vuotta jotka ovat edessä Heenokin kirjan mukaan VALON valtakunnan valittujen toimesta pyyhitään ylitse. Siten ei toteudukkaan uskovien jutut, vaan osottautuvat todellakin valheiksi.

Se merkitsee, että Maagog (venäjä joukkoineen) voittaa lopussa Googin (Saksa joukkoineen). Yksin Goog oli sitä mieltä, että asiat kuuluu mennä uskonnon mukaan. Maagog luottaa enemmän totuuteen ja todellisuuteen. Goog teki Holocaustissa ilmeisen virheen, joka muuttaa kaiken.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 04:03

Jumala on tehnyt mahdottomaksi uskonnollisuuden kieltämisen. Hän laittoi kuhunkin eläinlajiin 1/99 osan omasta hengestään. Ja ihmiseen omaa sieluaan. Vain jos kaikista tulee kyberneettisiä sirutettuja koneita tai robotteja voidaan uskonnollisuus EHKÄ tukahduttaa.

Voidaan toki libidokin celibaatin avulla tukahduttaa, mutta mikä hyöty siitä on ? Energia on säilyvää ja se purkautuu vain johonkin muuhun toimintaan.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 05:00

Elämä ei todista Jumalan olemattomuutta sillä ne, jotka elävät täysillä omaavat Älykkyysosamäärän 50-100 ja uskovat hyvin tiiviisti Jumalaan. Heidän lapsensa omaavat usein älykkyysosamäärän 100-200, mutta nämä älykkäät lapset laitetaan SEULAAN. Heitä ei hyväksytä sellaisenaan, vaan suuri osa hylätään.

Typeryys todistaa ja siten myös elämä AINA JUMALAN OLEMASSAOLOA. Sen sijaan viisaus ja järki kieltävät Jumalan olemassaolon. Typeriä ja täysillä eläviä on kuitenkin aina enemmän kuin viisaita. Elämä ja järjettömyys ovat Jumaltietoisia. He raatavat omin käsin hedelmien eteen ja ymmärtävät tarvitsevansa Jumalaa. Heidän lapsensa älykkäät syövät tarjoiltuja hedelmiä eivätkä tee omin käsin työtä. Ja kuvittelevat Jumalaa tarpeettomaksi.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 24.05.2018 05:06

Välillä uskovaisten epälooginen käyttäytyminen on mennyt niin pitkälle toisiaan kohtaan, että on pyritty tyystin nujertamaan toinen uskonnollinen suuntaus. Esim. Gnostilaisuus nujerrettiin väkivalloin ja samoin oli 1000-1500 inkvisition pahin aika.

Jeesus Siirakin kirjassa lukee, että valitkaa 3-5 uskosta se usko, jota eniten rakastatte, mutta milloinkaan älkää valitko sellaista uskoa, jota ihminen harjoittaa. Voidaan siis erotella uskot jumallähtöisiin hankkeisiin ja ihmislähtöisiin hankkeisiin.

Ihmislähtöiset hankkeet eivät ole sovussa SEN TEHTÄVÄN KANSSA JONKA PYHÄT KIRJOITUKSET KULLEKIN AJALLE OVAT OSOITTANEET. Ihminen on omapäinen ja tekee mitä lystää Jumalasta välittämättä.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Ateismi, evoluutio ja teismi

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 06.09.2018 10:20

Ei Feuerbach väittänyt etteikö Jumalaa voi olla olemassa. Hän vain väitti, että koska kädet ristissä rukoilemalla ei mitään tule valmiiksi eikä mitään saada aikaan niin omin käsin tehty työ pitää nostaa kunniaan. Ateismi on johtanut siihen, että kaikki ovat saaneet oikeuden elämään eikä mitään uhrikäytäntöjä entisiä ole ollut.
Ennen uhrattiin sodissa, nälkään ja köyhyyteen sekä ruttotauteihin sellaiset, joista tahdottiin päästä eroon. Ateismi sai aikaan sen kunnioituksen työn tekijöitä kohtaan, että ketään ei tahdottu enää uhrata, vaan jopa vammaisia alettiin hoitamaan hoitokodeissa.
Jumala esitti tähän oman vastalauseensa ja lähetti Profeetta Hesekielin kirjan teräväksi hiotun teurastajan miekan eli Aadolf Hitlerin, jota nykyisin edustaa islamin Isis järjestö. Jumalan mies Hitler tuhosi kaikki mielenvikaiset, vammaiset, juutalaiset yms. jotka vain löysi.
Kyllä itse katson, että sosialismin ideologia on melko terveellä pohjalla. On vain sääli että se ei voi päästä ennemistön opiksi koska suuri osa maapallon asukkaista on paviaaneja, kärpäsiä, mehiläisiä ja muita Jumalan herättämiä vihulaislaumoja, jotka vastustavat ateismin ja sosialismin saavutuksia.
tapiok1
Työtoveri
Työtoveri
 
Viestit: 445
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron