Rukousmatka Israeliin 1996 avarsi maailman

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Rukousmatka Israeliin 1996 avarsi maailman

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 23.05.2018 11:08

Kuullostaa totuudelta. Niille, jotka haluavat pelastua iankaikkiseen elämään. Niille, jotka haluavat mammonaa ja niille, jotka etsivät lohdutusta sekä tuhansille muille se on tarkoitettu. Vaan ei ihminen paljoa kyllä raamatusta hyödy, vaan kulkee pallo hukassa ja risti selässä kuoleman varjossa jos pelkästään siihen tukeutuu.

Oma elämäni kohentui vasta kun kävin rukousmatkalla Israelissa. Siellä sain todellisen suvaitsevaisuuden eikä vain teennäisen sellaisen. Aloin hyväksyä kaikkia seurakuntia ja uskontoja. Ja sain universaalin ihmisen luontoa.

Tuolla rukousmatkalla sain myös pyhän hengen armolahjan erään. Kun taas täällä kotona lähinnä vain pilkkaa ja varkauksia. Toki myös selkään taputtelua jonkin verran.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Rukousmatka Israeliin 1996 avarsi maailman

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 10.10.2018 10:29

Ja mihinkähän kaikista miljoonista jumalista olet menttänyt uskosi? Oletko jo käynyt lävitse ne kaikki? Kun luin Lutherista vaikutteita saanutta raamatun käännöstä, jossa Jeesus on korotettu Herraksi eli Jehovaksi niin olin onnellisessa lapsen uskossa kauan.

Mutta rukousvastauksia ei tullut kuin harvoin. Sitten kävin Israelissa, jossa sain hengen, joka oli suvaitsevainen kaikkia jumalia ja uskontoja kohtaan. Sen jälkeen uskoin täysin Jumalaan aina Arabikevääseen 2011 asti. Nimittäin Jehovaan.

Syyskuun 1. päivänä 2011 Imaami Mahdin henki alkoi vaikuttaa elämässäni tuoden totuutta ja muita asioita. Silloin aloin ymmärtämään Jumalaa eri tavalla. Ymmärsin enemmän raamattua ja muita pyhiä kirjoituksia. Apostolinen uskontunnustus ei kyllä koskaan ole karissut mielestäni. Mutta nyt ymmärrän kaikenlaista julistusta paremmin; myös julistuksen Jumalan pahuudesta.

Oletko muuten tietoinen, että 2000 luvun alkuvuosina saatana tuli sanomaan luoneensa keinotaivaan ja keinotuonelan. Tuohon keinotaivaaseen hän asetti varsinaisen Jehova hahmon sekä Jahven eli Jehovan Jireen eli Koston Jumalan ja sanoi vaativansa jokaista maapallon asukasta valitsemaan noiden hahmojen välillä.

JOka tahtoo kostoa valitsee Jahven ja joka on autuas niin kuin on valitsee Jehovan. Esim. osa Jehovan todistajista valitsi muuten Jahven eli Koston Jumalan.

Uskosta luopuminen tapahtuu Antikristuksen tuloa ennen. Ja vain harvat todella uskovat. Pelastus on lähtöisin juutalaisista ja vain matkalla Israeliin on ollut merkitystä uskoni kannalta. Enää sinne ei pääse niin helposti kun Ilmestys 13 mukaan pakanat tallaavat sitä 42 kuukauden ajan.

Lyhyesti: Pelastus on lähtöisin juutalaisista ja Koraani on ratkaisu raamatun ongelmakohtiin, johdatus sekä evankeliumi ja myös varoitus.
tapiok1
Kenraalimajuri
Kenraalimajuri
 
Viestit: 797
Liittynyt: 10.05.2018 22:59


Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron