Juutalaisilla seitsemän puhdistavaa kansaa

Maailmassa on monia hienoja ja siunattuja uskonnollisia yhteisöjä, joiden voidaan usein kastsoa toimivan jopa projektiluontoisesti. Kaikki eivät siis ole varsinaisia uskontoja, vaan muun tyyppisiä valtakuntia.

Juutalaisilla seitsemän puhdistavaa kansaa

ViestiKirjoittaja tapiok1 » 13.04.2019 10:59

Mun käsitys on, että Jehovan todistajat julistavat ensimmäisen enkelin sanomaa ja toisen enkelin sanomaa ehkä Helluntaikirkko tai joku muu. Kolmannen enkelin sanomaa puolestaan Adventtikirkko tai joku muu. En näe asiaa niin, että yksi kirkko tai kansa julistaisi kaikkia kolmea sanomaa.

Eli jokaisella asialla on oma aikansa ja jokaisella ajalla oma asiansa. Eli jokaisella sukupolvella on oma asiansa ja jokaisella ajalla oma sukupolvensa??? Ei yksi ainoa kaiketi voi ajaa kaikkia asioita, vaikka on kyllä niinkin, että jollakin yhdellä voi olla paisumista niin suureksi, että se käsittää monia alalahkoja eli voi tavallaan yksi jättiläinen kooltaan hoitaa jopa viittä tai kymmentä asiaa rinnakkain noiden alalahkojen avulla.

Mun mielestä on myös niin, että Jokainen noin 7 miljoonan jäsenen kansa tai 7 miljoonan monikerta (14-21-28-35 - jne) on Profeetta Hesekielin mainitsema temppelialuetta puhdistava ase. Profeetta mainitsee kuusi tuhoasetta olevan. Eli kuusi kansaa tai yksi kuusinkertainen kansa.
Tuollaisia 7 mijoonan kansoja ovat mm: ADVENTISTIT, JEHOVAN TODISTAJAT JA MORMONIT.
Kaikilla on noilla on päämääränä temppelin puhdistus mm. tee, kahvi, liharuoka yms. ovat kiellettyt. Ne ovat kansoja, jotka puhdistavat pyhää raamattua niin että siitä tulee seitsemästi puhdistettua kultaa.
tapiok1
Komentaja
Komentaja
 
Viestit: 687
Liittynyt: 10.05.2018 22:59

Re: Juutalaisilla seitsemän puhdistavaa kansaa

ViestiKirjoittaja barycz » 21.04.2019 16:48

Ei ole mitään uutta auringon alla. Aadam teki syntinsä vain kerran monien mielestä, mutta itse asiassa tuo teko toistuu menneisyydessä ja tulevaisuudessa ikuisesti ellei sille keksitä jokin loppu. Aina tulee olemaan menneisyyteen päin Aadamista ja tulevaisuuteen päin Aadamista tilanne, että joku koskee Jumalalle pyhitettyyn omaisuuteen vastoin tervettä harkintaa ja järkeä. Siitä huolimatta, että tietää tuota tekoa seuraavan rangaistuksen. Mikään synti tai hyvä teko ei jää yhteen kertaan, vaan historia toistaa alati itseään.

Kun ensimmäistä kertaa varastat suklaapatukan kaupasta niin se ei jää siihen. Suvussasi tai kaupungissasi tulee ikuisesti olemaan taipumus varastaa suklaapatukka tai vastaava esine menneisyydessä ja tulevaisuudessa. Tuo synti jatkuu loputtomiin ellei siihen tule jokin rangaistus, joka tuhoaa sen ketjun, joka toistaa tuota tekoa.

Esimerkiksi armenialaisten ja juutalaisten Holocaust ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa eivät jää kertaluonteisiksi asioiksi, vaan ne toistuvat menneisyydessä ja tulevaisuudessa noin 500 tai ehkä 1000 vuoden välein kunnes tuo synti saadaan jotenkin katkaistua ketjuuntumasta.

Itse en tiedä kuinka syntiketju saadaan katkaistua, mutta Koraani jotakin väittää asiasta tietävänsä. Se kertoo, että hyvät teot voivat pyyhkiä pahoja tekoja pois ja myös se pakottaa islamin uskoisia tavallaan tekemään itsemurhan taistelussa, jotta pääsisi paratiisiin.

Sitä en tiedä kykenisikö Krishna tietoisuuden kirjat jotenkin selventämään asiaa nekin? Mutta yleensä sanon, että YKSIKÄÄN PIENINKÄÄN SYNTI EI JÄÄ AINOAKSI VAAN AIHEUTTA KETJUREAKTION JA TOISTUVUUDEN SEKÄ LOPULTA ULOTTUU JOKAISEEN IHMISEEN JA SUKUUN MAAPALLOLLA.
barycz
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 73
Liittynyt: 10.05.2018 21:34


Paluu Muut uskonnot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron